Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20189
20.8.12 21:07

Holky, jsem pořád unavená, tolik km a schodů, co jsme nachodily, tak to snad nikdy :mrgreen: Žanýsku, jsi fakt šikulka, druhá čepka a vypadá mnohem lépe ;)
Teredes, je dobře, že se šetříš a máš taky správného mužskýho :hug: Hlavně, aby už děti byly zdravoučké, nějak se vám to taky táhne.
Baru, gratuluju k další holčičce ve vaší rodině :srdce:
Nicol, to sis dovolila tedy hodně, mít tady absenci :mrgreen:
Jinak holky, fakt jsme si to užily, já totálně psychicky vypla :D Paříž je krásná, ale je tam i dost špinavo. Opravdu stačí víkend na to ji poznat. My měly štěstí, že jsme ji poznaly v podobě Pařížanů a ne v podobě turistů, kteří jdou ve skupince a musí na všechny místa. To my jsme si udělaly výlety jen tam, kde to stojí za to, ochutnaly pravou fr. čokoládu, o tomto místečku turisté nevědí apod. Hlavně, když byly ty vedra, tak jsme si kdykoliv udělaly piknik v zahradách, kde je to zcela normální :) taky i u Eifelové věže :palec: Nádherná je i plavba po řece Seine, viděly jsme tak Paříž a Eifelovku za světla i za tmy :potlesk: Prostě nádhera. Nejhorší pro mě bylo vidět matky s miminkama, co žebraly. Fakt něco pro mě. Simonku nám tam balil včera jeden černoch, no sranda :D Ale všemu špatnému jsme se zdárně vyhýbaly :) fotky nějaké už mám, ale nejvíce fotila švagrová, tak počkám i na její fotky. Zatím sem dám fakt pár

• načítám...
20189
20.8.12 21:10

Baru, mazec změna :palec:

• načítám...
20.8.12 21:18

Že zlatíčko hlavně že to tam bylo fajn :kytka: ale kde je fotka tebe brouku

• načítám...
20.8.12 21:19

Simonka se teda nezdáááá hihi

• načítám...
20189
20.8.12 21:38

Nás fotila právě švagrová víš, ona tam byla snad po 10-té, takže byla naše fotografka i průvodkyně v jednom :srdce: no musím říct, že budeme mít asi i dobré momentky, protože už z toho sluníčka nám dobře „hrabalo,“ pořád jsme se smály :lol: :lol: Blanka tam byla do dneška, musela tam pracovně zůstat, takže jsme si dělaly srandu, že se nás konečně zbavila apod. :mrgreen: Proto ty fotky nemám ještě od ní, víš ;) až je budu mít, určitě uvidíte i nás ;)

• načítám...
20.8.12 21:40

Oc pěkné ty máš taky novou hlavu a koukám prodejci byly všude hihi nebo ne???

• načítám...
20189
20.8.12 21:46

Jj mám, jsem psala ještě před Rýmařovem, že mám změnu s afčou :lol: Byli fakt všude, měli tam i krásné malé kabelky, styl fakt pro tebe, takové do ruky a buď s mašlí nebo květinkou…to bys musela vidět, nevím jen, zda to Blanka fotila :think: mít více eura, tak bych ti ji ráda přivezla, tak třeba příště :hug: já jsem hrozná, nejvíce jsem tam utratila za své chlapáky a suvenýry pro rodinu no :roll:

• načítám...
20.8.12 21:50

Hihi typ pro mě jaj zati hlavně že jste si to pořádně užily :pankac:
holky ja jedu ve středu podívat se na bříško nebo spíše na miminko v bříšku u zdenkové sestřenice hihi

• načítám...
20189
20.8.12 22:01

Jé to bude krásná podívaná :hug:
Mně se holky normálně změnil prcek :srdce: sám si zajde a vytáhne stoličku, že si jdeme čistit zoubky, jdeme na WC a pak do postýlky a hají, dokonce si i pak za sebou zavře dveře, no dnes jsem koukala jak puk :lol: to nikdy před večerním spinkáním nedělal, stoličku si vytahuje leda na mytí ručiček, ale to mě fakt šokovalo, že jak se mu chtělo jít spinkat, tak se sebral a šel :lol:
Takže asi budu jezdit často pryč, protože brouček, jak je pak s taťkou, tak mu to náramně ulehčuje :lol: i plenky prý měl suché po spinkání :palec: no co by se snažil před maminkou, že :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
20.8.12 22:11

Jojo bude
no jen aby mu to mminko vydrželo je šikulka teda :hug: :potlesk:

• načítám...
20189
20.8.12 22:15

No taky doufám :mrgreen: Baru, a co nového u holčiček? Už si zvykly na ortézky apod? No jo, když šly babulky na kraťučko, tak tys musela taky no ni? :lol: :srdce: :hug:

• načítám...
20.8.12 22:18

Ne včera mě ty vlásk tak chytyly tk se to vzalo strojkem a tohle z toho vylezlo zachvíli to zase doroste
holky super nožky už mají mnoooooooooooohe lepší to je prostě super jsme z toho nadčená :andel: :hug:

• načítám...
20189
20.8.12 22:29

To sis stříhala sama? jsi fakt dobrá :palec: to je moc dobře, že to pomáhá, mám radost :hug: nic holky, jdu spát, zítra snad půjdem na tu ortopedii :) :mavam:

• načítám...
20.8.12 22:31

Svagrová stříhala jen utikej my jsme tam taky měly jít už dávno papa dobrou jdu tak :kytka:

• načítám...
Caty
21.8.12 11:00

Ahoj holky, jak se vede? Baru, gratuluji k další neteřince. Teda u Vás aby chlapa pohledal, co?
Prosímtě písni mi do SZ adresu na Tebe. V sobotu jedu do Prahy, tak ti pošlu věcičky.
Holky, jinak zdravím, poctivě vás čtu, ale jen čtu no. Máte tady takový debatní kroužek hezký, že se mi ho už ani nechce kazit. :hug:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m