Prosím o váš názor na pomoc v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
16.12.17 10:25
@Anonymní píše:
Jí se to za odvoz podařilo udat hned. Nábytek je to právě velmi těžký, na stěhování jsou potřeba tři chlapi a my tu máme k dispozici jen jednoho - manžela, nebylo možné s tím nijak manipulovat, na odvoz je třeba avie, na skládku to vyhodit nám přišlo celkem drsné, hlavně by nám to nikdo nezaplatil. Já spíše řeším, jaké to udělalo problémy ve vztazích. Už jsem dostala od tchyně vynadáno, že se se švagrovou nebavím, když jsme se u nich potkaly, že se na ni ani nepodívám, že jsme jí nezvali na oslavu narozenin mladší dcery. Nevím co s Vánoci, asi pošlu jen manžela s dětmi.

Tchyni bych odkázala do patřičných mezí. Kolik ti je, aby ti nadávala, s kým se máš bavit? Problémy ve vztazích to dělá proto, že je někdo chce dělat. Protože když se s někým domluvím, že do nějaké doby něco udělám, tak to mám udělat a hotovo. A ne pak dělat ještě zle. Tcháni by si stejně našli něco jiného, to máš jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.17 10:47

@Monchichik No řeknu Ti, že mě tím dost zaskočila. To bylo vtipné, říkali jsme rodičům, že ji nechceme ani vidět, jak jsme na ni naštvaní, že ji ani na oslavu zvát nebudeme a přijedeme si k nim pro dítě, které chtěli na víkend a tam pozvaná švagrová i s dárkem pro mladší dceru k narozeninám. :roll: Pak byla ta zmíněná hádka, tchyně prý nebude dělit rodinu.

• Citovat
  • Upravit
32325
16.12.17 10:54

Tchyně jí dělit nemusí, pokud bych tam na švagrovou narazila, tak bych jí maximálně pozdravila a viděla bych, co bude dál. Třeba to byla podaná ruka ke smíru, že koupila pro tvojí malou dárek. Hlavně příště, až bude mít někdo z rodiny podobné nápady, jak vás využít, tak si to dopředu pořádně promysli :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.17 12:05

@Monchichik jojo, manžel už jí říkal, ať se na nás zase příště obrátí. To víš, máme velký statek, tak máme místa dost, jak říkala švagrová, ona má chudinka jen byt. Mimochodem jsem ji prý i špatně pozdravila.

• Citovat
  • Upravit
32325
16.12.17 12:07

No tak v případě, že má problém s tím, jak jí zdravíš, by měla smůlu :D. Na blbý lidi jsem vysazená :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
16.12.17 12:14
@Anonymní píše:
@Monchichik No řeknu Ti, že mě tím dost zaskočila. To bylo vtipné, říkali jsme rodičům, že ji nechceme ani vidět, jak jsme na ni naštvaní, že ji ani na oslavu zvát nebudeme a přijedeme si k nim pro dítě, které chtěli na víkend a tam pozvaná švagrová i s dárkem pro mladší dceru k narozeninám. :roll: Pak byla ta zmíněná hádka, tchyně prý nebude dělit rodinu.

Hele jsi v právu a chápu tvoje naštvání, ale zase pokud má jako teta zájem o neteř a chce jí dát dárek k narozeninám, tak bych její přítomnost pro jednou zkousla, kvůli dceři, ta za nic nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.17 13:08

@Michelle_M dceři je rok, té to je myslím jedno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.17 15:12

Nevim si rady s matkou

Milé dámy a mamimky, jdu si k vám pro radu. Mám dvě sestry, 9 let a 22 let( ta chodí na VOŠ) a doma mají tak nějak peklo a já nevím jak jim pomoct. Naše matka je vdaná, ne s naším otcem, ten nefunguje vůbec. A ti dva (manželé) se věcně hádají, a ne jen to, lítají i nějaké facky a za dva dny jsou zase v pohodě. Matka si mysli, ze má milenku. Kde je pravda, to nikdo neví. On začal hrát bedny a kdykoliv je příležitost tak se opije je to zase znovu. Do toho se on balí a stěhuje se pryč, když jsou v sobě. To mu matka nechce dovolit, protože má strach, že by se nevrátil. Jenže on vždycky přijde a ví to i sestra, a ta ho naposledy nechala jít, on se za par hodin vrátil, ale matka se s ní celý další den nebavila a byla sestra špatná, že se ho zastává. Do poradny on nepujde a matka taky ne, protože tam nepůjde sama. A ja nevím, jak sestrám pomoct. Sama žiji v malém bytě s přítelem a dvouleťákem. Setra by i školy nechala a našla si bydlení, ale nechce tam nechávat tu nejmladší. Omlouvám se za sloh.
Prosím anonym nebo raději smazat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová