Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
13.12.10 19:04
Aduš1812 píše:
Ivi - je mi líto, že ta sliznice nevyšla… :-( tak příští měsíc, viď? :palec:

Ahoj Aduško, no uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
28.12.10 19:40

Ahojte holčiny a taky zdravím ivču . Už jsem tady strašně dlouho nebyla a vidím, že nás tady hodně přibylo :-)) No tak holky nevěste hlavu já už jsem si taky toho hodně prošla a člověk si řekne stejně. že musí jít dál chviličku to bolí , ale co stím naděláme . Tak mně teda pan doktor poslal po 2 IVF neúspěšných a po 1 KETU na vyšetření a poslal mně na hematologii . Tak jsem teda zvědavá jak dopadnou výsledky. které budu mít 17,1 a pak se bude zase rozhodovat jak se bude pokračovat už mám z toho zase hrůzu :-(

• Citovat
  • Upravit
2244
28.12.10 20:59
vernovice píše:
Ahojte holčiny a taky zdravím ivču . Už jsem tady strašně dlouho nebyla a vidím, že nás tady hodně přibylo :-)) No tak holky nevěste hlavu já už jsem si taky toho hodně prošla a člověk si řekne stejně. že musí jít dál chviličku to bolí , ale co stím naděláme . Tak mně teda pan doktor poslal po 2 IVF neúspěšných a po 1 KETU na vyšetření a poslal mně na hematologii . Tak jsem teda zvědavá jak dopadnou výsledky. které budu mít 17,1 a pak se bude zase rozhodovat jak se bude pokračovat už mám z toho zase hrůzu :-(

AHOJKY :mavam: tak snad budeš mít výsledky v pořádku :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vernovice
29.12.10 20:18

No jo no děkuji a co ty Ivi jak se daří a jak pokračujete????? :wink:

• Citovat
  • Upravit
2244
29.12.10 21:35
vernovice píše:
No jo no děkuji a co ty Ivi jak se daří a jak pokračujete????? :wink:

Já jdu v pondělí na KO, nemám dobrou sliznici, tak se chce doktor ještě kouknout a tam se uvidí, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostrvak
15.1.11 11:21

olomouc

polanka patří pod Olomouc :wink:

• Citovat
  • Upravit
44
16.1.11 19:27

Ahojky holky..prosím, můžu se zeptat?Chctěl po Vás všech doktor laparoskopii? Jak dlouho je potom přestávka, než dojde k dalším pokusům? Můžu lapku odmítnout, když už mám po císaři a vím, že další zásahy do dělohy způsobí další potíže???Děkujíííí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
16.1.11 19:51
tahor píše:
Ahojky holky..prosím, můžu se zeptat?Chctěl po Vás všech doktor laparoskopii? Jak dlouho je potom přestávka, než dojde k dalším pokusům? Můžu lapku odmítnout, když už mám po císaři a vím, že další zásahy do dělohy způsobí další potíže???Děkujíííí :-P

Ahoj TAHOR :hug: , bohužel já Ti asi nepomůžu, já měla laparku před IVF a poslal mne na ni můj gynekolog. Ale já myslím, že laparku dávají až po nějakých vyšetřeních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
17.1.11 09:03

Ahoj Tahor, já jsem zatím laparoskopii neměla, ale při poslední KO se mi dr. zminovala, že by možná bylo vhodné provést vyšetření vejcovodů…jsme s manželem zatím domluveni, že na to půjdu, pokud se ani druhé IVF nepodaří… :mavam:

tahor píše:
Ahojky holky..prosím, můžu se zeptat?Chctěl po Vás všech doktor laparoskopii? Jak dlouho je potom přestávka, než dojde k dalším pokusům? Můžu lapku odmítnout, když už mám po císaři a vím, že další zásahy do dělohy způsobí další potíže???Děkujíííí :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kohanka
6.3.11 14:58

Ahojky, když trošku pohledáš někde jsem tu psala svou zkušenost s Gyncentrum…nechce se mi znova rozepisovat, ale nebyla jsem vůbec spokojená…

• Citovat
  • Upravit
Kohanka
6.3.11 15:00

Ahojky, já jsem měla 12 let po císaři, když jsem šla na laparku a bylo vše OK…myslím, že se není čeho bát, a především budeš vědět,jestli je vevnitř všechno v pořádku......což je pro um.oplodnění důležité…tak se neboj.....

• Citovat
  • Upravit
2590
26.4.11 13:52

GYNCENTRUM OSTRAVA

Ahoj, mohly byste mi některá, prosím, poradit nebo napsat něco o zkušenosti z tohoto centra v poslední době?
Snažíme se s manželem o miminko už rok a půl a pořád nic. Manželovi zjistili špatný spermiogram, a tak ještě čekáme na urologická a genetická vyšetření, s největší pravděpodobností půjdeme na umělé oplodnění, jiná varianta prý není možná, protože kvalita a počet spermií je „mizerná.“ Navštěvujeme MUDr. Richarda Lachčinu. Kolem centra vzniká spoustu diskuzí, ale všechny jsou většinou staršího data a negativního ražení, tak se bojím, abychom nedělali něco zbytečně. Manžel zvažoval kliniku v Olomouci, ale nechceme zbytečně zajíždět daleko. Momentálně totiž bydlíme mimo Ostravu.
Děkuji Viky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
26.4.11 17:25
Jméno píše:
Ahoj, mohly byste mi některá, prosím, poradit nebo napsat něco o zkušenosti z tohoto centra v poslední době?
Snažíme se s manželem o miminko už rok a půl a pořád nic. Manželovi zjistili špatný spermiogram, a tak ještě čekáme na urologická a genetická vyšetření, s největší pravděpodobností půjdeme na umělé oplodnění, jiná varianta prý není možná, protože kvalita a počet spermií je „mizerná.“ Navštěvujeme MUDr. Richarda Lachčinu. Kolem centra vzniká spoustu diskuzí, ale všechny jsou většinou staršího data a negativního ražení, tak se bojím, abychom nedělali něco zbytečně. Manžel zvažoval kliniku v Olomouci, ale nechceme zbytečně zajíždět daleko. Momentálně totiž bydlíme mimo Ostravu.
Děkuji Viky :-?

Ahojky… Já osobně chodím do Gyncentra už od srpna 2010. Ale abych řekla pravdu, kdybych si měla znova vybrat, už bych tam nešla… Někdo tam je spokojený, někdo ne, je to těžké, tohle bude asi v každém centru. Mne osobně se tam hlavně nelíbí ten přístup. Pokaždé, když tam příjdu, tak Lachčina vůbec neví, kdo jsem a jaký mám problém, musí se nejdřív podívat do papírů, pak jakou léčbu už máme za sebou apod. Já sice chápu, že má spoustu pacientek a člověk si to nemůže vše pamatovat, ale něco by snad mohl…
Takže já sama tam zůstávám z jediného důvodu, a to proto, že tam máme ještě zamražené 3 bobky, tak jim chci dát ještě šanci, ale to musím počkat, až Lachčina vymyslí něco, po čem mi naroste už pořádně sliznice, protože už se o to pokouší skoro půl roku bez úspěchu…Takže za sebe Ti řeknu, že počkám na KET a jdu z Gyncentra pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
26.4.11 17:38

Ahoj Ivčo, děkuju za odpověď. Možná to bude znít hloupě, ale mohla bys mi napsat, co všechno nás teď čeká? Já jsem v pořádku a manžel má tedy špatné sperma, čekáme na vyšetření uro a gene. Jak vypadá příprava na umělé? Vůbec nevím, lékař ještě nic neříkal. P.S. Ve zkratkách se ještě neorijentuji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
1.5.11 22:07

AHOJ JMÉNO

Já za sebe můžu gyncentrum jen doporučit.vždycky byli ke mně jak sestřičky,tak pan doktor vztřícní a milí.manžel měl stejný problém jako tvůj,trvalo nám to dlouho,ale vše se na konec vyřešilo a dnes máme od tama zdravá a krásná dvojčátka.diskuze negativního ražení o tomto caru,jak píšeš,mají podle mě holky,kterým se to nepovede hned.ale myslím si,že v každém caru se najdou holky spokojené a nespokojené…mnoho štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.