Gyncentrum Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
27.9.14 12:13

@Bambussska jOjo, to už jsem tady někde četla :D o tom převážení v teple radši než v mrazáku :D Tak olomouc to není ještě tak hrozné, ale to Brno už mi příjde ujeté trochu no.. Jakože neříkám Ti, co třeba fakt mají špatné zkušenosti tady.. tak je jasné, že potom chtějí vyzkoušet něco nového, ale já jsem zatím spokojená, tak doufám, že i zůstanu ;) A jak jste teĎ tedy na tom? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
27.9.14 12:35

Holky nevíte co se děje s oplodněnými vajíčky co nám zbyly. Nyní jsou v gyncentru zmražené. Co když je už nebudu chtít využít? Nevíte jaké jsou možnosti? Můžu je darovat nebo se prostě zničí? :,(
Do toho se mi fakt nechce, to je asi raději použiju, nevím :nevim:
No manžel by chtěl, ale mě přijde dost mít 3děti. Jenže on je ze 6 dětiček, tak by chtěl ještě další. Máme tam právě 2embrya..minule mi taky vkládali dvě a vyšlo jen jedno, ale co když by nyní jak na potvoru vyšly obě 8o To bych fakt nedala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
27.9.14 14:52

@terkom83 Já teda nevím, ale myslím si, že darovat je by mělo jít, pokud chceš. Přece se neustále hledají dárkyně, tak proč by teĎ dvě zdravé, nevyužité embryjka jen tak vyhodily..? Jinak páni na tvou velkou rodinku, taky bych jednou takovou chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
27.9.14 19:10

@Beinhauerová94 Přemýšlela jsem o tom dárcovství, ale nevím jestli bych to zvládla ten pocit, že někde běhá naše dítě a já nevím kdo ho vychovává atd.
Ach jo, zajdu tam a zeptám se jaké jsou možnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
27.9.14 23:11

@terkom83 Pak dej vědět, taky by mě zajímalo co se s nimi děje. A taky by mě zajímalo co se děje v gyncentru, že odtamtud odešel doktor, který dělal všechny zákroky a vrchní sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
27.9.14 23:19
@Beinhauerová94 píše:
@Bambussska jOjo, to už jsem tady někde četla :D o tom převážení v teple radši než v mrazáku :D Tak olomouc to není ještě tak hrozné, ale to Brno už mi příjde ujeté trochu no.. Jakože neříkám Ti, co třeba fakt mají špatné zkušenosti tady.. tak je jasné, že potom chtějí vyzkoušet něco nového, ale já jsem zatím spokojená, tak doufám, že i zůstanu ;) A jak jste teĎ tedy na tom? :lol:

Odpusť si prosím poznámky na to co si kdo vybral, jo.. já myslím, že to je každého věc, tady se holky jen svěřují co a jak. Ty jsi spokojená v Polance, tak ok, taky ti to nikdo nebere. Až budeš mít něco za sebou, tak si povíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
27.9.14 23:20

Mimochodem já si taky u prvního IVF nedokázala představit nic jiného než Ostravu, takže asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.9.14 07:52

@romuš Tak za prvé.. můj příspěvek vůbec nebyl pro Tebe, tak nevím proč se rozčiluješ, samozřejmě jsme v otevřené diskuzi, tak čteš všechno, ale když už chceš reagovat, tak aspoň rozumně.. a za druhé, kdyby jsi pořádně četla, tak si můžeš tohle odpustit… - Tak olomouc to není ještě tak hrozné, ale to Brno už mi příjde ujeté trochu no.. Jakože neříkám Ti, co třeba fakt mají špatné zkušenosti tady.. tak je jasné, že potom chtějí vyzkoušet něco nového - Nemyslela jsem to zle, jen jsem řekla svůj názor, to tady nesmím?
@terkom83 Tohle chápu… ale asi se na to nesmíš soustředit tak, že někde běhá tvoje dítě.. já nevím nikdy jsem v takové situaci nebyla, tak si nedokážu představit jaké máš pocity, ale na druhou stranu… je to dobrá věc, protože když se podíváš jen zde, tak je tady spousta žen, co potřebuje dárcovství a třeba právě ty jim můžeš pomoci k vytouženému miminku. Každopádně máš pravdu, že je to těžké. Sama nevím co bych udělala. A chci poprosit, až budeš vědět něco víc, tak tady prosím zkus napsat :) děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
28.9.14 09:37

Ano presne, je to verejne tema, takze si muzu cist co chci a tohle mi ver jsem cist nepotrebovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.9.14 11:42

@romuš Tak jsi to měla přejít a nechat být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
28.9.14 19:44

@romuš @Beinhauerová94 No tak holky :twisted:
Mírrrr :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.9.14 14:53

@terkom83 Tak já nemám s nikým problém, ale nevím proč na mě útočí. Já jsem řekla svůj názor, když prostě vím jak máme problém tak často jezdit jen tady hodinku do Ostravy, tak mi prostě příjde ujeté, když někdo jezdí až do Brna a hned na to jsem psala, že samozřejmě chápu, že někdo má špatné zkušenosti a chce zkusit něco nového. Nikomu jsem nic nevnucovala ani nevymlouvala, tak nevím o co paní jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
29.9.14 20:50

@Beinhauerová94 Jasně chápu. Já naštěstí nemám nějaký zdrav. problém, takže mi stačila na IVF i Ostrava. A přístup byl taky celkem v pořádku i když jsem asi jediná.
No Brna bych opravdu taky neměla čas jezdit. Kvůli dětem a práce k tomu…to by fakt nešlo, ale asi kdy m i IVF nevyšlo v Ostravě a neměla bych žádné dítě, tak bych pro to udělala taky maximum, ale kde máte jistotu, že když to v Ostravě nejde, tak v Brně to půjde :think:
No i když někdy je to i o psychice, tak je to možné, že když se někomu víc líbí v Polance nebo v Brně, tak jde všechno lépe. Každý jsme jiný a každému vyhovuje něco jiného, proto jsou taky ty možnosti a máme na výběr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.9.14 22:19

Já myslím, že každá jsme si to jen vyložily po svém, já na nikoho neútočila. Jen mi to přišlo trochu moc, když jsi napsala že to je ujeté. Myslím, že každá si děláme to co nám přijde nejrozumnější.
Myslím, že se zase nic tak hrozného nestalo a nemusí to být tady teď tabu. Takže pokračujte v diskuzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.9.14 22:26

@terkom83 Víš to je přesně to co vy nevidíte, že těm co se nedaří to zkoumají více do hloubky a zkoumají CARy jaké mají postupy a výsledky. Podle toho je pak třeba se rozhodnout, protože zásadní chyba je to, že si holky myslí, že všechny CAR jsou stejné, ale to je velký omyl, každý si to dělá po svém a mají hodně odlišné výsledky. To jen tak abych vysvětlila proč je třeba pro někoho lepší Brno (nemusí to být jen Brno samozřejmě). Existuje hodně kvalitních Caru, ale bohužel i těch nekvalitních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.