Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romuš A jak to? Jsem zvědává, ale já byla zatím jen na konzultaci a postup se mi zdál OK, ale povídej - přeháněj, od toho jsme tady.
@Naomina No.. to je život…
No bez něj… řekla mi, že najdeme „kamaráda“, který bude ochotný tohle podstoupit, ale za prvé… najdi chlapa, který Ti jen tak dá sperma a nebude se zajímat o to, jak žije jeho dítě a za druhé.. svobodná matka v dnešní? Ne díky… Fakt chci rodinu… A jak se Tobě daří? A co jsi měla za problém a ve kterém centru vůbec? Nějak jsem vypadla z obrazu…
@Naomina Jo počkat… to s tím „zmizte od tud“ bylo od Romuš… Pardon
![]()
Ahoj holky vsechny Vas zdravim, my navstevujeme Polanku a jsme tam spokojeni. Ordinuji 7 dni v tydnu… Jinak kdyz jsem se sve gyndarky ptala, ktere z nich je nejlepsi doporucila mi prave Polanku.
@Beinhauerová94 Ahoj, já mám problémů více, něco v podpisu, ale největší problém je nyní, že partner nechce prozatím navštěvovat žádný CAR… takže jsme na jednom místě pořád. No s tím kamarádem…to je jasné, také jsem o tom slyšela, ale já bych to asi tak nechtěla, hlavně chci mít dítě právě se svým parnerem…Je to ale těžká otázka. Nikdy neříkejme nikdy. No a ty jsi mladá, kolik ti je? Tak máš čas ještě najít toho pravého, neboj se.
@Madari 7.dní v týdnu to je velká výhoda, jinak jsem také slyšela samá pozitiva
@Naomina Jo takhle… a proč partner nechce??
To já bych tak taky nechtěla…Chci rodinu se vším všudy… Mě je 21.. já vím, že mám hodně času, ale za prvé mě doktoři do toho hrozně tlačí proto, že mám jen jeden vaječník a k němu spooooooustu problémů, tudíž prostě mě do toho opravdu tlačí, sám doktor můj mi řekl, že kdybych neměla přítele, tak by mi doporučil dárce (zatím neví, že nejsme spolu už) a ten tlak dělá svoje.. bojím se, že o tu šanci mít vlastní dítě přijdu a za druhé jsem byla maximálně připravená na to mít rodinu, těšila jsem se a teď už to dvakrát nevyšlo, čož ještě prohloubí ten smutek a strach a nakonec přijdu i o jedinou oporu, kterou jsem v tomhle měla a zůstala jsem na to úplně sama… A to je… prostě šílené…
Věřím Ti, ale já myslím, že to pak přijde samo. Že je předčasné pro tebe být tady. Já to hrozně řešila, že do 25 musím stihnout…a vidíš to, je mi 33… Najdeš si fajn partnera, který bude pak vědět o tvém problému a vše budete řešit najednou. Nemá asi cenu hledat partnera pro mimi, ale partnera pro sebe a pak to mimi přijde samo..uvidíš. Ale vím asi jak se cítíš. Já byla na laparo a se mnou tam byla hrozně mladičká holka, co přišla o dva vejcovody, bylo jí asi 16..i to se stává, její maminka plakala. Ale třeba to bylo jediné řešení, a určitě i tak se jí podaří mít biologické dítě s pomocí IVF.
@Beinhauerová94 No jo, nechce to řešit přes doktory… je to složité, ale prostě by bylo fajn, kdyby nám to vyšlo takto. Třeba změní názor do budoucna. Upřímně, už jsem vyčerpaná z toho ho někde tlačit. Takže uvidíme co dál…
@Naomina Já vím… všechno má své důvody, proč to tak je.. jen teď je to strašně těžké no. Ale zase bude dobře a přijde to, až na to bude správný čas. A na partnera určitě taky.. ono ti chlapi to tak neprožívají jako my… Můj přítel.. teda bývalý.. byl pro mě oporou, ale když byl víkend, kdy jsme měli jít na odběr vajíček a spermií, tak s klidnou hlavou odjel s kolegy do Sklípku
a nechal mě doma čekat samotnou a byl jen na telefonu, až co mi řekne doktor… Oni to mají nějak jinak nastavené prostě no.. Dej mu čas ![]()
No jo čas…ale já už ho moc nemám. Nějak to uteklo a utíká stále rychleji. Jo jo zase bude lépe, ono je to tak jednou nahoru, jednou dolů, jen bych ti i sobě přála ať to prostě už vyjde
drž se
Chtěla jsem se Vás zeptat ohledně inseminace.Jak se to pohybuje kolem ceníku v Gyncentrum v Ostravě. Děkuji za odpovědi
@Vitalion Cenu nevím, každopádně bych doporučila rychlý odchod z GynCentra samotného..
@A-nonym94 píše:
@Vitalion Cenu nevím, každopádně bych doporučila rychlý odchod z GynCentra samotného..
naprosto souhlasím ![]()
My tam chodili 2roky nechali tam přes 100tisíc podstoupili 2ivf.
Pak jsme přešli do Olomouce do 3měsícu jsem byla těhotná a platili jsme 17000 za pár dnů mě čeká porod.
V gyncentru je to ztráta peněz času i nervů
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.