prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
9.5.06 17:22

Tak se hlásím po odpolední siestě, než se vrátí manža a zabere mi comp :evil:
apolena Nevím, jak je podolí s 3D UTZ, ale mě Dr.říkala, že okolo 20.týdne posílá na vyšetření do Gennetu. A na jejich internetových stránkách jsem se dočetla, že si tam můžeš nechat udělat 3D fotky a 4D video. Pokud bys tam chtěla, můžeš se tam objednat bez doporučení Dr. My si chceme nechat udělat 4D zobrazení + jedna fotografie + CD s datovým záznamem. Sice nás to bude stát 1200,– Ale jsme ochotní za to ty penízky dát…
Jukni sem, tady maj ceník všeho, co tam dělají http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm
LINDULE2 a TERRO máte po kontrole. Tak šup šup samé pozitivní zprávičky :wink:
S břišníma tancema fakt neporadím. Manža posiluje, takže já jsem na tom podobně. Břišní tance jsem viděla leda v TV :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.5.06 17:25

jolma Já vím, že v zahraničí se těhule skutečně moc v pohybu neomezujou a tady se doporučuje necvičit třeba to zmiňěný břicho..
Nevím jak u vás, ale u mě převládá hlavně obrovská lenost :( Vím, že když budu jemně posilovat, nic se nemůže stát, ale nemůžu se k tomu prostě dokopat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.5.06 17:29

Mnoo hoky, tak mi přišla výplata…Z mých původních 18tis, co jsem většinou dostávala, mi přistálo na účtě 9600,– :evil: :evil: :evil: Po odečtení splátky na úvěr od zaměstnavatele mi toho teda moc nezbylo..
No tak to je mazec :cry: :cry: :cry:
To kdybych byla na pracáku, tak beru stejně :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 17:49

Holky,tak mě napadlo ,už jste se dohadovali doma o jménech,nebo jsem vadná :?: My jsme se teda dohadovali a téměř dohodli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak jak jsem již psala mé poslední dítě mělo 4 kg,takže se mám na co těšit :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
9.5.06 18:24

lena123
My už to měli určený než jsem otěhotněla.. Daniel a Zuzana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.5.06 18:31

jojo Noono , není to sranda s penězma - ale vem si, že já např. do celého systému platím poctivě už nějakých 18 let a na nemocenské jsem byla za tu dobu asi 5 dní, a to už nemluvím o mém bráchovi, který cáluje sumy nepředstavitelné a když si náhodou dovolí onemocnět, tak si na to bere dovolenou… To by tady bylo zase na sociální diskuzi :roll: , ale holt filozofie je jednoduchá: když pracuješ tak máš, když nepracuješ, jseš závislá na tom, co ti dají druzí. Neber si to prosím osobně, neznám charakter tvé práce, takže si to absolutně netroufám hodnotit, ale zaměstnavatele mé již zmiňované anglické kamarádky její těhotenství nezajímá vůbec a pracovní cesty po celé Evropě má naplánované, pochopitelně letecky, do konce srpna, což budou cca 2 měsíce před porodem…
Se zdechlostí jsme na tom ale podobně, já doufám, že už to nebude dlouho trvat :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 18:42

Ahoj zas po delší době všem :) Lehce vás sleduju, abyste mi úplně neutekly :wink:
Je nám fajn (až na to, že se mi houpe žaludek, v pase mám o 6cm víc - plný střeva :roll: , jsem přííííšerně unavená a to furt, ale zas už nemám ty hnusný noční bolesti - 3םuk, zato běhám celou noc na záchod, mám záchvaty žízně… :lol: ) ale fakt je nám fajn :wink: Jo a ještě moje prsa D jsou teď tak Z :evil: K mým 57kg je to děs :oops:
No jo, prašule, já to jako studentka budu mít hodně „veselý“, i když si manžel z platu živí každý měsíc dva nezaměstnaný, ach jo. Ale co se dá dělat :roll:
V pátek jdeme na kontrolu a jestli bývalý gyndr pošle výsledky krve, dostanu průkazku :)
Taky jsem koukala na cvičení, protože kondičku nemám :oops: , ale fakt počkám po 1.trimestru, ono se to už nepo…, že jo :wink: Jestli bude vše ok, chci pak jezdit na inlinech a možná chodit na těhuplavání. A Jolmo, přemýšlela jsem i o břišních tancích.. No, času budu mít dost :?
Jeje, takovej román, doufám, že si mě ještě pamatujete :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 18:43

Holky ,s těma prachama to je zřejmě,čím víc bereš,tím míň pak dostáváš na nemocenský :roll: .Já jsem brala kolem 11 tis. čistýho a nemocenská mi dělá o 1 tis. méně,ale je fakt ,že když mi marodí manža,tak to je teda darda,radši si taky bere dovolenou ,ale loni si zlomil nohu a to by mu ta dovča ani nestačila a nemocenskou neměl ani půlku z platu a to dělá na ministerstvu .Jako bohužel státní zaměstanci ,kteří jsou na tom strašně biti i co se týče daní a prostě všeho :evil: :roll:
Noona a Daniel je v prosinci ,to tomu mimískovi uděláš :?: Narozky a svátek v jednom a ještě k tomu v prosinci :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 18:47

lena, mně takhle manžel vymlouvá i Martínka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
9.5.06 18:50

Agáto ,no právě já sama jsem v prosinci a je to děs samo o sobě ,ještě abych měla v prosinci i svátek 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Mě se líbí snad jen prosincová jména ,ale to fakt neudělám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 18:54

My máme výmluvu aspoň na ty narozky - snažili jsme se už od minulýho července, za to nemůžem, že se mu dřív nechtělo :lol: Ale to jméno je blbý, já mám toho Martínka vymyšlenýho snad od dětství a dokonce i manžel je Martin.. Snad to bude holka, to máme Emmu a ta je v dubnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.5.06 18:56

Počkej leno , já myslím že každý trochu lépe vydělávající člověk je bitý na daních, s tím nemají státní úřednící nic společného, takže je to jak s Agatinym mužem - ze všech těchto daní je živený někdo, kdo si klidně odmítá jedno zaměstnání za druhým a občas dělá fušku - my když např. potřebujeme nového zaměstnance, tak se už na pracák neobracíme - vždycky se tady míhají procesí, které nám přijdou říct, proč u nás pracovat nemohou a to není nic pro mne - já naopak žasnu, kde jsou všichni ti ochotní nezaměstnaní s nesmírnou touhou pracovat, kteří se občas promítají v TV, a posledně mě fakt dostala úřednice z pracáku, když se mě zeptala, zda jsme se ptali zamýšlené zaměstnankyně, zda je ochotná dojíždět - málem mě trefil šlak, protože se jedná o 10km, což např. v Praze nikdo neřeší - zajímá snad zaměstnavatele některého ze zdejších Pražand, z kterého konce jezdí :! :?: Jo, jsem na druhé straně a nestydím se za to, jsem zaměstnavatel /tedy přesněji můj muž/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 19:02

Jolma, moje slova. Idea sociálního státu, na kterou stát nemá prachy..tak se oberou ti s vyšším platem, vždyť co by měli mít víc, že jo, buďme solidární. no nic, já jsem tady po sto letech, tak tu nebudu moralizovat :oops: Vůbec si to nikdo ale hlavně neberte jako útok na sebe :wink: To byla jen obecná úvaha před volbama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
9.5.06 19:08

Fuj, to jsem ráda, že mě aspoň někdo hned nesežral jako toho asociála :wink: - mě se z těch paroubkovských hesel zvedá žaludek… myslím, že si to mohu dovolit, protože své nynější životní situaci jsem obětovala dětství prvních dvou dětí a makali jsme do úmoru a i nad tímhle prckem jsme přemýšleli, jestli na něj v budoucnu budeme mít, co si budem povídat…až takhle začne přemýšlet 90% národa, tak se možná něco změní. Tím nechci říct, že jedině moje názory jsou správné a jsem nějaký zářný příklad, to vůbec ne, jen nesnáším závist a o nikom, kdo má nějaký majetek bych si nedovolila říct, že je to zloděj co tyje na jiných - dokonce i ten Krejčíř prostě musel být chytřejší jak někdo jiný, tak je mu přáno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.5.06 19:14

Jolmo, tak pochválit Krejčíře si nedovolím ani před manželem a že to je pravičák tělem i duší :lol: no, vidim to podobně… Paroubek je populista a demagog :? na druhou stranu, co si budem povídat, jsem ráda, že bude vyšší rodičovská, protože nechceme vycházet úplně tiptop, čeká nás hypotéka přes desítku měsíčně a já i manžel chceme, aby byla mrňous doma s mámou aspoň do 2 let. Jenže ono je to teď celý nesmyslný jako systém a i když doufám, že vyhraje ODS, stejně nebudou mít odvahu a podporu se pustit do pořádných reforem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí