Poradna duly
Jana Čurdová
Kitty, Zabulienka, tak to mame vsechny podobne, ja jsem minuly tyden odevzdala diplomku, obhajuju 1.6., statnice mam 4.6. … sila ![]()
takze hodne energie na uceni a vydrzte, za chvili to mame za sebou ![]()
studuju ekonomku v Brně. no hlavně mi chybí makro, dostala jsem vyjímku a mohla si to zapsat znovu. máme totiž takového ..... ani se nemůžu vyjádřit. no snad to letos dopadne.
Ahoj holky,
Zdravim pri pondelku.
Ja budu POPRVE v noci bez Honzika. Manzel se rozhodl, ze ho odstavi
a odvezl ho pryc k dedovi. To jsem zvedava, jak se bude deda tvarit, az Honzik vstane rano v 5 a zacne pobihat po chalupe ![]()
A ja si jdu vecer do ambiente na veceri, mnam a rano budu spat aspon do 7, hurraa.
Příspěvek upraven 02.05.13 v 11:48
Ahoj holky,
tak jsem dnes v tramvaji nepustila sednout jednu starší paní (nebyla to vetchá babička). Celou jízdu si mě pak měřila dost hnusným pohledem a já si v duchu říkala: Paninko buďte ráda, že stojíte a já sedím. Být to opačně, tak byste měla mojí snídani na klíně. Nevím, čím to je, ale mně je nejhůř v tramvaji. Jak není otevřené okno a nesedím, tak pravidelně vystupuji o několik zastávek dříve ![]()
Jinak se připojuji k těm, kdo mají obavy, zda je vše OK. Já je mám taky a někdy mám chuť zavolat k doktorovi, jestli nemůžu přijít dřív na kontrolu, protože do 30.5. nevydržím.
Taky držím všem palce na státnice. Jo Makro je pěkně hnusný, sice je to už pár let, co jsem ze školy, ale makro jsem 2× opakovala, takže ho mám ještě vryté do paměti. Hlavně se nenervujte, to nedělá mimčům dobře.
Co se týče cvičení, možná už to někdo psal, ale tep by vám neměl stoupnout nad 140, pak už je to nebezpečné.
Jinak já můžu psát jen po večerech, v práci je to ještě tajný a vzájemně si vidíme do počítače, takže nechci riskovat.
Díky za rady ohledně plavání, zkusím příští týden začít.
Tak se mějte hezky a dávejte na sebe pozor
Ahoojky těhulky!
Konečně jsem se dostala k PC, respektive jsem našla energii jej zapnout… nevolnost mi dává hooodně zabrat
, no ale jsem optimista - jednou to skončí ![]()
Lituju Vás při psaní těch bakalářek, a ještě víc Vám nezávidím to učení, já končila vloni a jsem ráda, že to mám za sebou, nedokážu si představit, že bych teď nad tím seděla..... ono studovat při zaměstnání je samo o sobě dost náročné a ještě těhu ..... PŘEJU VÁM HODNĚ SIL AŤ TO V POHODĚ DOTÁHNETE DO ZDÁRNÉHO KONCE.
Teeeda, když si vzpomenu na ty roky - víkendy buď ve škole nebo v práci, dovolené na praxích, fuj, fuj, nezávidím vám ani trošičku ![]()
Radko, chápu tvoji „sobeckost“ v dopravních prostředcích, cesta autobusem je nadlidský výkon, ať se na mě mračí kdo chce, prostě sedím a ani se nehnu ![]()
O mimi mám taky strach, už jsem ho čtyři týdny neviděla..... naposled to byl „jen“ shluk buněk se srdíčkem, teď to bude skoro hotový člověk … takový změny a my to nemůžeme sledovat on-line, ach jooo, ale hlavně ať se mu daří dobře ![]()
Trošku jste mě vyděsily s těma odběrama krve, kromě štítný žlázy vůbec nevím, jestli ve mě všechno funguje v pořádku
, ale pořád si říkám, že každý dr. si to dělá jinak, nejsem jeho první těhulka, tak snad první odběry v 12 tt jsou dostatečný. Nejvíc mě baví, když se někde dočtu na netu, že teď už mám jistě změřený pánevní rozměry a spoustu údajů v těhu průkazce...... a ono nic ![]()
Jiřo, taky jsem včera žehlila, nějak se mi nakupilo pět praček
, ale mě to docela baví, jen začít. Docela se u toho odreaguju. Jo, a Tebe nebaví zvracet
![]()
Zabulienka, hlavně že už ti je líp
, ty čípky máš torecan?
Inge, tak si hezky odpočiň, vyspinkej se do růžova, když si můžeš přispat ![]()
No, ještě jsem se od Vás dověděla novinku, že existuje ten „kalíšek“ na mrchu..... nikdy jsem o tom neslyšela
, tak se jdu kouknout, co mi to uniklo, ale nevím nevím..... no třeba až zjistím co to je změním názor, fantazie mi jede na plné obrátky ![]()
No, nakonec jsem se rozepsala
, stačila jsem u toho slízat půlku lízátka na nevolnost ![]()
Tak Vám všem přeji krásnou dobrou noc a zítřek bez nevolností ![]()
Pa I.
Přeji všem příjemný večer.
Inge
Večeři si nech chutnat.A přeji ti,ať se pěkně vyspíš.A ne,že budeš vstávat v 5 hodin ze zvyku. Pěkně se otoč na druhý bok a vesele pokračuj.Taky potřebuješ odpočinek.Zvlášť teď.
Radka75
Jasně.Kašli na lidi.Ty víš,jak je ti líp.Ne oni.Se mi normálně stalo něco podobného,ale naopak.Já jsem měla měsíc před porodem (vypadala jsem jako velryba
) a jela jsem přeplněnou šalinou (tramvají tuším
).Nebylo místo,tak jsem stála.To by mi ani nevadilo,ale když se na jedné zastávce místo uvolnilo a já jsem k němu vykročila,tak tam rychle vkuřil nějaký chlap.A změřil si mě takovým vítězným pohledem.To mě naštvalo (že se tak tvářil) a docela nahlas jsem prohodila:„Aby vás náhodou nebolely nožičky.“A postavila jsem se na původní místo. Opravdu si nemohl nevšimnout,že jsem těhu.Lidi mě nemusí nikde pouštět a dělat mi jiné milosti,ale nevím proč dělají naschvály.Některé fakt nechápu. A tak,když je ti líp,když sedíš.Klidně seď a kašli na lidi.Co ty víš,co nás ještě potká?
KalinkaIvča
Ivčo,tren samý vztah k žehlení jsem dříve taky mívala.Teď už je to jen povinnost. Ale hrozně mě baví vaření a pečení.Ale ne teď.
Teď se kuchyni vyhýbám.Už se těším až bude líp.
A taky mě baví vymalovat byt,něco vyrobit, a skvělý lék na nervy je puzzle.Ale to nejde moc často.
Všem přeji pěknou a dobrou noc.
Ahoj těhulky - nakoukla jsem k Vám z ledna 2007 - už totiž netrpělivě s holkama čekáme na Leden 2008.-) a vy jste nejblíž - když si přečtu pár příspěvku, tak mi je až smutno po tom bříšku a sladkém očekávání…docela vám závidím - i když na druhou stranu - sem ráda, že už mi Kika spokojeně spí čtvrtý měsíc doma v postýlce.
Tak, hodně štěstí a zdaru, těhulky a ať máte zdravé mimišáky.-)
Ahojík!
Já sice zezdím autem, ale kdybych jela MHD, tak bych taky seděla jak přibitá a to nejen kvůli nevolnosti, ale představa, že to cukne a já letim k zemi je docela nepříjemná. Holčičky přece byste padli dva a tak hačejte ať si každý myslí co chce.
Hezký večer Terka
Inge úplně Ti rozumim, já vstávala 4 roky ve 4.15 ráno a teď jsem na neschopence a tak jsem myslela jak si budu spinkat aspoň do 8h a ono houby už několikrát jsem se vzbudila s hrůzou, že jsem zaspala do práce a jinak vstávám max.6-6:30. Přitom bych si mohla spát až do aleluja. Manža dělá ráno klukovi snídani a vodí ho do školky.
Nejhorší na tom je, že usínám kolikrát až ve 2h ráno. Jakmile spím dýl tak mě ráno bolí hrozně hlava a kvůli špatné páteři i záda.
ahojky pri uterku,
tak uz i tady u nas na severu (chalupa) konecne prsi a prsi, uz to bylo potreba, ale samozrejme, jako na potvoru, bych nejradeji byla venku … jenze nemam ani plastenku a bez ni by to bylo tak na tri minuty ![]()
tak snad priste … uz se tesim na takovy to obdobi detskejch holinek a pobihani venku ![]()
tak se mejte krasne, hlavne at je vse v poradku a mimca rostou!
Ahojky, tak jsem se konečně odhodlala se zaregistrovat a připojit se k vám do diskuse k prosincovkám. Jsem sice přelomová listopad/prosinec, ale podle ultrazvuku to vypadá spíše na ten prosinec. Vidím, že už se tady mohutně diskutuje, tak snad zapadnu ![]()
Ahoj těhulinky.Taaak jsem se konečně dostala k PC.I u me už se objevily nevolnosti a šilená unava.Já bych pořád hajala,ale dcera mi to nejak nedovoluje ![]()
Na nevolnost mi pomáhají jablka…tak mám porád nejaký u sebe ![]()
V pátek jdu na kontrolní UTZ jestli se mimi uhnízdilo.A pak jeste zubař …brrrr.
Vítám novou těhulku ![]()
bramburka81, napiš nám nějaké info o sobě, přidám tě do tabulky. Co na sebe holky práskly se dozvíš pár stránek dříve.
Tak pohodové těhu!
Ahoj holky.
Tak jsem manžu vyslala nakoupit.Prý nemá do čeho vrtnout,tak ať se nenudí.
Dneska jsem děti pěkně prohnala.Udělala jsem nám indiánské čelenky.Doprostřed obýváku dala na hromádku župan,jako oheň. A děti do rytmu bubínku pobíhaly kolen něj a přeskakovaly.Celkem sranda.
Malá potom spala 2 a půl hodiny. Normálně spí tak hoďku a půl.
bramburka81
Vítám těmezi námi.
Snad se ti tu bude líbit.
elle
Ahoj.Taky se chystám k zubaři.Uletěl mi kousek zubu.Tak mám strach, aby se mi to nezanítilo nebo něco jiného nepříjemného. Ale mám tam strach jít. Ne,že bych se bála zubařky,ale bojím se,že se tam pozvracím.
To by byl šílený trapas.
Musím končit,tak se mějte moc hezky.Pa pa J.