PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
4.3.09 21:45

E.v.i
Nenín pravda,že kluci jsou po mamince…atd. U nás ne.Kuba je po Martinovi (po mě má jen uši a vlasy),Gabka je po mě (po Martinovi má uši) A Radeček je víceméně smíchanina těch dvou (i když víc je po Gabce=po mě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 21:47

Radko , to je mazec co voda dokáže 8O … no, my teď máme vodu ve sklepě jak taje, ale se to nedá vůbec srovnávat … držím pěsti do jednání s pojišťovnou
A držím pěsti do dalšího snažení, necháte teda ten měsíc? Ono je to jak s tím těhotněním po císaři …c o dr. to názor :roll:

Katko , mi nemluv, dneska jsem impregnovala Bummisky, protýkají kolem nožiček :evil:, ještě mám ty natahovací od BL a zatím dobrý, tak snad to doklepem :lol:

Jani , pochlub se s plínkama … taky se pořád chystám, jsem po tom září ve špitále odložila stroj a nějak jsem se k němu nevrátila :oops: …ale mám pár kousků růžovoučkýho froté na plínku pro holčičku, tak se do toho dokopu :wink:

Bebusko , bylas u toho dr???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 21:49
KalinkaIvča píše:
Hanka mi to stopuje :lol: … jsem se začetla jinde :oops:Je mi :-( … nevím jestli mám rozdýchávat nebo jít blejt, až se mi ruce klepou :roll: fuj fuj, třeba to rozepíšu :D

:oops: :roll: jsem si řikala půl hoďky a jdu spát,tak jsem se řídíla podle tebe :roll: :oops: :wink:

Nerozdýchavat na dlouho to nepomůže :D jen si to užij :D :lol: neeee ať ti je lépe.

Jiřinko
tak vidíš úspěch :! Jsi fakt nadžena :lol:
Vaše sexstory taky nemá chybu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 21:49
jirabobes píše:
KalinkaIvča píše:
Hanka mi to stopuje :lol: … jsem se začetla jinde :oops:Je mi :-( … nevím jestli mám rozdýchávat nebo jít blejt, až se mi ruce klepou :roll: fuj fuj, třeba to rozepíšu :D
Běž :poblion: a budeš to mít z krku. :wink:

Bych šla, jenže mamka je u počítače přes chodbu, by jí to došlo a chci jim to oznámit líp, než se se pobleju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.09 21:50

E.v.i. , taky tě vítám.. :-)

Jj. Vojta ze mně taky skoro nic nemá.. Je celej tatínek :wink:

Tak do práce půjdu, nevypadá to zas tak strašně ta rýma…ani kašel. No vždycky se můžu vrátit.. mám to kousek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 21:50
Sabika píše:Nerozdýchavat na dlouho to nepomůže :D jen si to užij :D :lol: neeee ať ti je lépe. :

sem si to užívala šest měsíců s Honzíkem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 21:52
KalinkaIvča píše:
jirabobes píše:
KalinkaIvča píše:
Bych šla, jenže mamka je u počítače přes chodbu, by jí to došlo a chci jim to oznámit líp, než se se pobleju :roll:
:lol: No to by bylo fatk originální oznámení.Tak si raději otevři okno,cucni coly a rozdýchej to. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 21:52
Lena1 píše:
E.v.i. , taky tě vítám.. :-)

Jj. Vojta ze mně taky skoro nic nemá.. Je celej tatínek :wink:

Tak do práce půjdu, nevypadá to zas tak strašně ta rýma…ani kašel. No vždycky se můžu vrátit.. mám to kousek..

Tak to je dobře … Leni , do práce chodíš jak chceš Ty nebo jak potřebují? A jak často? A jak to Vojtík zvládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.3.09 21:53

Ivčo , už jsi :poblion: ? Chudáku. Mě teda v těhu natahovalo jen ráno při čištění zubů.

Jiři , prý uši :lol: vidíš, se musím podívat, to jsem neštudovala :D

jo, Luci , Adam je přece nááádherné jméno :wink: Původně to měl být Matěj (jsem mu tak polovinu těhotenství říkala), ale pak tak nějak jsme se shodli na Adamovi a teˇˇd jsem moc ráda, že jsme našeho synka tak pojmenovali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 21:54
KalinkaIvča píše:
jirabobes píše:
KalinkaIvča píše:

:lol: :lol: :lol:
jsem fakt asi přetažená jsem četla ..........................než jí pobleju.................... :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 21:54

:-( :-( :-( cola došla :-( :-(

prostě na to nebudu myslet a jdu si otevřít to okno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.3.09 21:55

jééé :roll: než já to odešlu, tak je tu dalších 10 příspěvků :lol: nejsem zvyklá, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 21:58
Sabika píše::lol: :lol: :lol:
jsem fakt asi přetažená jsem četla ..........................než jí pobleju.................... :oops: :lol: :lol: :lol:

Tak na to by nezapomněla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 22:02

Jiři , tak se šéfem dobrý a to ses tak bála … tak zase s chutí do práce :wink: :lol:

Evi , jo, někdy se těžko hledá, co člověk četl naposledy :D

Jani, s tou školou, to je mazec … tím spíš těch komentářů o hodnotách by se mohli zdržet :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 22:02
KalinkaIvča píše: :-( :-( :-( cola došla :-( :-(prostě na to nebudu myslet a jdu si otevřít to okno …

tak to pěkně „LEMCTÁŠ“-to je slovo že naše Sabí ho používá neúměrně často už jsem na něj alergická :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí