Poradna duly
Jana Čurdová
Kačko a proč jste bez vody? Máte nějaký problém jo? a máte studnu ne vodovod?
KalinkaIvča píše:Jo Jani , a víš co já jsem za matku … jsem teď dočítala a Honzík mi přinesl z kuchyně čictič na trouby… a to si dávám takovej pozor na uzavírání skříněk … už jsem to přestěhovala
No ale fakt…co ty jsi za matku? On ti to přinesl,ať mu to otevřeš,aby mohl tu troubu vyčistit.A ty? Ty mu to zabavíš. ![]()
Ahojky,
jsme doma, Matíkovi se spustila rýma, zdá se mi, že trochu teplotí, roste mu ten zub, do toho rozbitá pusa=je ukňouraný až hanba.
Radko
Petržel by měla být ok, já ji do polívky dávala a dávám. Spíš bacha na celer, to je dost silný alergen.
Sabi
Vysoký je 105, jsou i vyšší, ale těm Honza kope do koleček a spojování. Tenhle tam nic nemá a je skvěle ovladatelný. Jen nemá polohovatelnou opěrku nohou, ale zase dost dlouhou zádovou opěrku, je to pro ná kompromis, na výběr fakt moc není.
Báro
Myslíš, že je to velký problém s těma zádama? Mě to vůbec nenapadlo, přeci jen v tom občas spát bude, ale když spí občas v hamace, tak taky nemá pevná záda a doktorka říkala, že to neva. Jsi mě trochu rozhodila.
Kačko
Takhle napsané je to i vtipné, ale věřím, že to musí být na palici.
Jiři Ty dneska jedeš. ![]()
Jo a s tím dm-kdo sbíráte bodíky, tak pozor, platí jen do konce března, pak budou najíždět na jakousi virtuální síť. Tak ať vám zbytečně nepropadnou.
mě pěkně nasrali v dm, bodů mám spousty a asi je nevyužiju, neb mám ještě slevu 15%
Tak Samik je v postielke.
![]()
Dnes som si urobila na obed bramborove placky.Ale iba pre seba.Dala som si tam hooodne cesnaku a korenia
Kym som ich dopiekla,tak mi zostali len 2.Ale už ani tie nie su(bolo by ich 10).Samik mal od včera
.
Idem dočitať
jak se dělaj bramborový placky, bych si taky dala. ty jo já snad začnu vařit nebo co, mě pořád honí mlsná, jenže než něco vyšantročím, už je mi blbě nebo na to nemám chuť
Teˇˇd mi došlo, že to fakt není vtipné, co má Kačka za trable s tou vodou
Jenom mi to přišlo k smíchu, když psala, že dneska jdou na plavání, tak se umyjou tam ha ha ![]()
Jééé Luci
Já taky jdu dělat bramboráky.Už mám na ně 2 týdny chuť.Bude k tomu krůtí řízeček. ![]()
E.v.i.
Chodíme jen ve čtvrtky.Už umí slova kde je ču..,ča… a někdy i ostatní,kde je č na začátku.Se slovy jamo míč apod.,má ještě trochu problémy.Příště budeme pilovat ř.On ho říká,ale né čistě.
kitty25 píše:To si robiš srandu,nie
jak se dělaj bramborový placky, bych si taky dala. ty jo já snad začnu vařit nebo co, mě pořád honí mlsná, jenže než něco vyšantročím, už je mi blbě nebo na to nemám chuť
Kitty , já dělám bramborové placky taklhe:
nastrouhám brambory, přidám vajíčko, česnek, sůl, kmín, majoránku, trošku hladké mouky a smažím na sádle nebo na oleji. Osmažené položím na papírovou utěrku, aˇˇt to není tak mastné. a mám k tomu ráda na zapití mlíko.
A teˇˇd přijde Pajulena a hodí sem supr luxusní recept na bramboráky ![]()
LUCIKU píše:kitty25 píše:To si robiš srandu,nie
jak se dělaj bramborový placky, bych si taky dala. ty jo já snad začnu vařit nebo co, mě pořád honí mlsná, jenže než něco vyšantročím, už je mi blbě nebo na to nemám chuť![]()
Nastruhaš brambory,vajičko,cesnak,majoranka,soľ pepř,muka.A už len pečieš na panvičke s troškou oleja.
a to je ale bramborák nebo ne?
jsem přečetla recept, tak ale ty brambory na placky musí už být uvařené jo?
Kačko ty jo…taky si baraček poriadne uživate
.Ale to s tim plavanim pobavilo aj mňa
![]()
Tak bundičku asi vezmem len tu prvu.Je to vlastne mikinka.Stoji 165.Ta druha ošklivejšia(kolem baraku dobra) stoji 145
.To mu mamka kupi doma v sekači.Za tu cenu aj 2 ![]()
Jo Petro ja si k baramborakom robim ešte zakysanu smotanu s cibulkou.Dnes bolo bez.Nestihla som urobiť
![]()
jirabobes píše:
Chodíme jen ve čtvrtky.Už umí slova kde je ču..,ča… a někdy i ostatní,kde je č na začátku.Se slovy jamo míč apod.,má ještě trochu problémy.Příště budeme pilovat ř.On ho říká,ale né čistě.
Jiřinko , tak teˇˇd jsem se s chutí zasmála
a že nevíš čemu? Jsem si za to ču a před to ča doplnila písmenka… Kubík by tedy už suprově uměl dvě nadávky.
Ale je to šikula, uvidíš, že než začne škola, bude krásně vyslovovat.