Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem naprosto mimo mísu.
Matík se budí a pláče, to ted bude noc. ![]()
Normálně,já se těším na týden,kdy budou všechny dětičky tady (malé i velké) v pohodě.Žádné bacily,žádné bolení.
![]()
Luci , Samík je kouzelný, jak si tam po tom prázdném sídlišti cupital
a vy tam máte ještě tolik sněhu,jo? U nás už není nic.
Díky za recept na bramborové placky. A s čím se to jako jí? Někdo psal s marmeládou, hm, to by mi asi moc nechutnalo…
Sabi , týýý jo, tak z takových dětiček rostu. Já tak nesnáším rozežrance a tohle by mi Adam zkusil předvést jen jednou. 100% je to výchovou. To mi nikdo nevymluví. Přesně jak píše Jiřka. Dostal by takového facana, že by se mladej pán nestačil divit a žadné prachy a zaracha! Ty brďo, to mě vytočilo ![]()
Marti , Jakubko je na té fotce moc krásný. Fakt je to nádherný klučík.
Žížalko , a jakou barvu toho Moona ještě dělají? Já mám vyhlídlé Jane energy. Teď nevím, jestli je tu některá máte. Neviděla jsem je ještě v reálu, ale zatím jsou tyhle golfky mé favoritky ![]()
Kitty , a co to je za spešl pánev, že nejde prodat? Já mám z zepteru taky ten vodní vysavač a jídelní servis. Jsem spokojená.
Holky, vy mi děláte chutě s těma koláčkama… já jsem se ještě s kynutým těstem neodvážila pracovat. Je to moc složité??
jo a ještě…
Kitty , nebude pochvala za to, jak to pěkně odděluju? Jak to mám krásně přehledné? ![]()
Kdy jste při sledování TV naklepaly další dvě stránky
![]()
My teda koukali na Primu, Ano, šéfe a super pořad ![]()
Jani , hlavně že chutnají!!!
Holky, krásný fotky, děti krásný ![]()
Leni, to je normálka, ale je to věc vedoucí. Jak píšeš, prachy potřebuješ … chápu, že je blbý, když spolupracovnice dávají na jinou směnu, taky by mi to vadilo … ale s tím mají jít za vedoucí a ne řešit s Tebou. Oni Tě v práci chtějí, tak ať si to nějak ošéfujou. Ty se přece nebudeš cíti špatně, že chceš zajistit sebe a svoje dítě. Tak buď v pohodě ![]()
Radko , to je jasný, že se do těhu debat nemusíš zapojovat, je to moc čerstvé. Až budeš zase těhotná, tak to bude jiný
..a že to nebude dlouho trvat, uvidíš …
IVČO , já jsem na Primu taky tak zběžně koukala. Dobrý, ale já jsem měla nervy za ně ![]()
evi
Většinou mají ten červený (naživo je ale dost do růžova), někde oranžový a zelený. Oranžový se mi líbil, ale máme vlký kočár oranžový, tak nemusí mít vše oranžoé.
Jané jsem okoukla i na živo, na netu patřily mezi favoritky, ale naživo Honza kopal do koleček a taky mi vadilo, že mají dost malou boudičku. Ale jsou parádně lehké.
Ivčo
No já nevím, jestli budou chutnat, teprva jsem je dala do trouby. Část je s tvarohem a část s reveňovo-meruňkovou marmoškou a část mix, tak jsem zvědavá.
Pokračuju co jsem si vzpomněla …
Inge , Honzík to jistě pochopí, no, vlastně mu nic jiného nezbyde, ale jak píšou holky, mu to vynahradíš ![]()
Puberťáci .. no děsný, u nás se taky bude řezat ![]()
Díky za rady ohledně lůžka u golfek, zkusím do nich po:,–(it Honzíka a když mu nebudou moc na knop, tak vezmu tu užší. Chci hlavně aby byly pohodlné, jezdíme za kámoškama a k babičkám, kolikrát na celý den, tak aby se v nich dobře cítil a hlavně pěkně odpočinul (vyspal). A tyhle mají pěkné postrování …
http://img.mimibazar.cz/…12043965.jpg
a nebo vezmu tyhle
http://img.mimibazar.cz/…16446815.jpg
Jani , ty moon vypadají dobře, ale má je tady u nás jedna mamina, tak nechci mít stejné, stejně mám raději klasičtější podvozek. Ale s tou barvou blbý, ta modrá vypadá moc dobře … třeba bys je ještě někde sehnala?
e.v.a. píše:
IVČO , já jsem na Primu taky tak zběžně koukala. Dobrý, ale já jsem měla nervy za ně
I já, ale ten majitel se teda k tomu moc neměl … se nedivím, že tu restauraci prodává, po takové reklamě ![]()
Musím teda říct, že když jsem poprvé viděla toho jejich šéfkuchaře, tak jsem si nemyslela nic moc hezkého, ale pak se z něj vyklubal celkem šikula, kdyby měl příležitost, byl by asi schopnej …
žížala píše:Ivčo
No já nevím, jestli budou chutnat, teprva jsem je dala do trouby. Část je s tvarohem a část s reveňovo-meruňkovou marmoškou a část mix, tak jsem zvědavá.
Jsem si to přečetla a dostala jsem chuť na meruňkovej kompot ![]()
Jo a samozřejmě ho nemám ![]()
Jani , já mám taky kočárek x-lander xa. Ten bleděmodrý. A Janéčka se mi líbí Marine (takže modrozelené). Holt jestli druhé dítě bude holčička, tak se alespoň v modrém kočáru bude ta růžová vyjímat
A říkáš malá boudička, jo? No musím to omrknout
a ten zelený je naživo pěkný?
Ivčo ,
taky jsem si říkala, když jsem viděla toho kuchaře s paní kuchařovou, ty vodžo
ještě jak si tam drbala do nosu, když chystala na talíře
ale bylo vidět, že to jsou dobrosrdeční a snaživí lidé. Jen pan majitel byl jaksi laxní.
e.v.a. píše:Ivčo ,taky jsem si říkala, když jsem viděla toho kuchaře s paní kuchařovou, ty vodžo
ještě jak si tam drbala do nosu, když chystala na talíře
ale bylo vidět, že to jsou dobrosrdeční a snaživí lidé. Jen pan majitel byl jaksi laxní.
ty vodžo je hooodně slabý slovo
![]()
Ivi , a co to jsou ty první golfky zač, co jsi sem dávala? Druhé jsem asi rozluštila baby point?