Poradna duly
Jana Čurdová
Jiřinko
dětičky jsou k umazlení! Nádhera.
Evi
tak teď teda fakt nevim on je podobný asi na oba jak na té co je s tebou tak na té s taťkou,je podobný oběma ![]()
Tak jdu taky lehnout,přišla kámoška MS tak jsem jak opařená a bolí mě bicho.
Ahojky
Sabi , to je binčus!
Ale evidentně je v pokojíčku Sabča spokojená ![]()
Sabi,hmmmmm. To je vybuch
Si clovek casto rika, jak to ty deti vubec zvladnou. Me tu ted Mates vsude rozdrbal vanocku ![]()
Evi, kukuc ma maly po tatkovi, ale po tobe bych rekla, ze ma bradicku. Vsak on si asi jeste vybere, po kom bude
Jo a je fajn, kdyz ma chlap takove konicky. Alespon se s nim nenudis, co?
Jirko, pekna fotka ![]()
Ahoj holky!
Tak jsem průběžně dočetla po víkendu … prima, že jste aspoň někdo byl tančit a pařit a kulturně se vyžít ![]()
Radko , to je teda smůla, doufám, že to Filípka aspoň nesvědí… dostal něco co jindy ne? Snad brzo přijdeš na to, z čeho to bylo …
katko , stále bez vody, to je mazec
…takový spolehlivý jsou fakt výborný ![]()
Pajul , se sem teď asi nedostaneš, viď
… v těch zprávách co jsem já slyšela ten gól fakt připsali Martinovi, však mu to Marek odpustí … tak gratulace aspoň k bodu ![]()
Jo a s tou gorilou
… mám to podobně
nicméně jsem ráda, že budu teď muset časteji kdoktorovi, to mě donutí víc než Milan, tomu je to vesměs jedno, tím spíš nohy
![]()
Terezko , prima, že jste si hory užili, fotky krásný, vypadáš fakt dost mladě ![]()
Hani , pořádek pěknej
… dobrý, že má Sabča vlastní pokojík, nám to Honzík dělá v obýváku a ložnici ![]()
Evi , jak si sem dala fotku manžela s Adámkem, myslím, že od kořene nosu vejš je po taťkovi, ale bradu, pusu to je celá Ty ![]()
Jiři , po výplatách, tak ať vybereš pořádnej majlant ![]()
Je tu po mě poptávka, Honzík se vzbudil a chce jíst, proč mu nedá tatínek teda nechápu
…lae jdu teda na to, no …
Inge píše:
Teda, Kitty, co pak to čtu za zprávy… Že by se ti během rodičovské změnil zaměstnavatel hned 2×???Jedeme teď s Ondrou k doktorce pro razítko na přihlášku do školky. Doufám, že tam bude a nebude obědvat…
ani nevím, zprávy moc nečtu, tak nevím, jestli se něco změnilo, ale jedna změna už proběhla včetně nové pracovní smlouvy atd.
Ahoj,
tak jsme si zacvičili, dnes jen ve dvou, vtipné a to každý sliboval, ale to nevadilo ![]()
pokoupila jsem VOjtovi dvě bundičky na jaro a kalhoty, sekáč až na tu jednu bundu, ale dohromady celkem za pár peněz, takže jsem celkem spokojená ![]()
k večeři mám uvařeno, i když koupeno v jedné firmě a prostě je zatím den stále bájo ![]()
Radko , co to zas čtu??? Prďolín malej, doufám, že kapky zaberou a nebudete už muset nikam… vy už byste zasloužili nejmíň náklaďák štěstí!! ![]()
Hančo , to je správnej bordel, to zírám
, tak to se nám snad ještě nepovedlo, tak můžu zůstat v klidu
![]()
Pavlo , gorila nemá chybu
a často jsem na tom podobně, však koho to baví, ne?
a pěkně si večer užijte ![]()
Katko , to už taky hlava nebere, toho vola pošlete do pr…, hlavně ať už voda teče! Ale těch peněz zas, co?
a Mates ať se vykurýruje.. už skoro začínám mít pocit, že příchodem jara to neskončí, naopak, ale nechci malovat čerta na zeď..
Jančo , jak je? Trpíš někde zas ve škole, ne? Promiň, jaksi se ztrácím v tvých aktivitách, jestli si psala, co dnes děláš, hlava už mi to nebere
![]()
Jiřko , Kuba i Gabča maj úplně stejný oči!
krásně výrazný, tmavý..
Evčo , souhlasila bych s Ivčou
… nahoru po manžovi, dolů po tobě, (teda v obličeji samozřejmě
)
Ivčo , co metřík, pěkně jásavý??
![]()
tady už několikrát padaly kroupy, pršelo, svítilo… poněkud předčasně aprílové, ne? ![]()
Bebuska píše:
Ahoj!
Muzikál TOUHA byl naprosto úúúúúúúúžasnýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ještě mě bolí ruce od tleskání, břicho od smíchu, srdce plesá a oči jásají z množství skvěle a pořád tancujících účinkujících… tanec prostě miluju!
no jsem z toho hotová, nadšená a vůbec celé odpolčo bylo dokonalé!
Věřím.. taky moje parketa.. to je dobře, že se ti líbilo…
![]()
Ahojda,
jen jsem to lehce přelítla, stále mi není dobře.
Večer se ale chystám na Hanu Hegerovou, kdyby to nebyla ona, tak jdu spát, ale mám ji moc ráda a lístky jsem sehnala s velkým štěstím.
Katko
Asi sis mě s někým splatla, já od podzima nemarodila, Matík před vánoci, ale jinak se držíme. Jó depky a rýma byly, ale fungovala jsem dobře.
Nějak nevím, co z mých aktivit vypustit.
Teri
Fotky hezké.
Sabi
Pěkné to Sabinka má, Matík má vedle čurbes podobný, přes den to nemá cenu uklízet.
Právě mě naštvali v jednom internetoém obchodě, protože samozřejmě ten kočárek v modré barvě nemají, ale inzerují ho, prevíti jedni.
Jdu se z posledních sil věnovat synovi, nemá pro mou fyzickou slabost pochopení.
Mě z těch mojich nespavců asi brzo klepne. Honzík vstával ve 4.27 a nemocný Ondra pro změnu spal přes den „už“ 20 minut.
Kitty, bude dnes o Robinkovi nový článeček
?
Jdu dumat, jestli má klient CDS, měnový CDS, currency swap nebo co vlastně
.
Inge píše:Jdu dumat, jestli má klient CDS, měnový CDS, currency swap nebo co vlastně.
hele, nenadávej nám, jo?
![]()
Bebuska píše:Ivčo , co metřík, pěkně jásavý??
![]()
Tímto odpovídám i Hance – můj současnej metřík se raduje, že jdu na UZ už zítra
… nějak to tam vázlo, asi jsem ho blbě nastavila, dám ho pryč a zítra snad udělám nový ![]()
Jo, a dneska mi volala seestřička z gyndy, že v půl pátý dr. už nemůže, že musí někam odjet, tak jdu už v 8.15 hurá!
Ještě že má mamka odpolední, že pohlídá … vymysleli jsme, že musím kvůli daním na finančák, že mi volali, že máme něco špatně
![]()
Proč se to dítko na mě zase sápe ![]()
Jani , jé, tak to Ti závidím, Hanu Hegerovou taky poslouchám moc ráda, akorát se mnou by tam asi nikdo nešel, tak mám aspoň konzert na DVD a nějaký céda … pak musíš říct, jaký to bylo …
Inge , by mě taky kleplo, nadávám, když Honzík vstává před sedmou ![]()
Tady sněží
![]()
Jiři , krásná školková fotka ![]()
Jiřko - máš zlatíčka
Sabi - to je ale super binčus
janko - hegerovou taky můžu, tak si užij večer
kačko - to je fakt smůla, blbec jeden, tak hlavně, že ho máte z krku
gorila - no já jsem taky hojně obdařená, je to fakt hrůza
ivčo - tak už zítra, to je super
inge - u nás to bude podobné, já opravdu nevím, co by to mohlo být. jediný, co mě napadá, že si líznul pomerančové štávy s vodou, ale jen kapku od marka a hodně ředěné. Dr. říkala, že spíš z té chemie než z pomerančů. Ty rudé fleky začínají pomalu bělat, tak uvdiíme. Začnu si psát, co jedl každý den, jinak to asi nepůjde. Horší je, že se neví, jak rychle se to může projevit, takže to prý může být až 2 dny zpátky.
Jinak kluci jsou fakt akční
kitty - testy až do 2 let?? Já předběžně tuším, že určitě jahody, kakao, rajčata, to se mu vždy zhoršil ekzém na obličeji, ale bude toho asi víc. A nestraš s tím alergologem, nějakej bejt musí. Dostali jsme zodac.
pajuleno nebo kdo se ptal - já nejsem alerg. na nic, manžel taky ne. Jen moje mamka má astma
dneska jsme celý den běhali po úřadech, bohužel jsme nestihli mého gynekologa, tak už až ve středu. No měla jsem tam být už minulý pátek, snad tam žádný zánět nebo něco jiného není.
tak potřebuju od vás poradit. Pořád nevím, kdy máme začít se znovu snažit. Četla jsem tady na emiminu spousta diskusí a některé holky píšou, že začli už po první MS. Můj porodník mi řekl, že by to šlo po první MS, gynekolog až po 3 měsících. Někdo říká, že až po 6 měs. Chtěla bych moc začít už po první MS, ale mám strach, abych něco nepodělala. čím dřív začnem, tak budu víc psychicky v pohodě. Bohužel i z finančního hlediska bychom potřebovali začít už v dubnu, mám mateřskou na 2 roky a s těma všema úvěrama by to bez příjmu mohl být velký problém. Ale prachy nejsou důležité, důležité je, aby to bylo pro mimi bezpečné.
Tak mi prosím napište, co si o tom myslíte a co mi radíte, jo? díky
Inge píše:
Mě z těch mojich nespavců asi brzo klepne. Honzík vstával ve 4.27 a nemocný Ondra pro změnu spal přes den „už“ 20 minut.Kitty, bude dnes o Robinkovi nový článeček
Jdu dumat, jestli má klient CDS, měnový CDS, currency swap nebo co vlastně?
.
dneska asi ne, protože manžel přijde pozdě, i když text jsem už napsala.