PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
8.7.07 19:06

Ahojky!

Markýsku , koukám, že jsi nás poctivě dočítala :lol: , jj, jsem zdravotní sestra a na neschopence jsem od zjištění srdíčka, tj. od šestého týdne.

Ještě jsem si vzpomněla k tomu zařizování - taky budeme mít prcka v ložnici, chci mu tam udělat „dětský koutek“, jako postýlku, jeho skříń, nějaký šupíčky, hračky, a hlavně mu to vyzdobit, aby to bylo hezky veselý a dětský...... od našich postelí chci ten kouteček oddělit lehkým voálem, sice bude s náma, ale chci aby taky byl jako „sám“, mám předsevzetí, že neuděláme u miminka závisláka :wink: ..... no a taky na nás nemusí v ložnici vidět :oops:

Tak, jdu si udělat něco dobrýho k dlabání (mám zase hříšnou chuť na smaženýho sejra :oops: ) ....... vlastně miminko má chuť :lol:

Krásný zbytek víkendu, pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.7.07 19:12

Ahoj holky.
Dneska ráno mi volala mamka a ¨jak mě slyšela,tak mi nabídla,že vezme děti ven.Bylo mi fakt mizerně.Celou noc jsem prokašlala a děti byly vzhůru už od 5.30 hod.Blázni.Tak mi to moooc pomohlo.Před desátou odešli a já jsem se vrátila do pelíšku. Kašlu pořád,ale aspoň nejsem tak vyřízená.
Teď se totálně přetažení potomci koukají na večerníček.Gabka půjde hned po něm spát.No a Kuba asi jako obvykle.Teda pokud mi to projde. :wink:

Ivčo
Jsem ráda,že už je ti líp.Tak už si to konečně taky začneš užívat.Ťuk ťuk ťuk. :wink: No s těmi pohyby/nepohyby…Na to se nespoléhej,že když je mimi v bříšku klidné,tak potom to bude divoch a naopak.Kuba kopal jak o život a teď taky vydá za několik dětí.Už jsem měla i podezření,že je hyperaktivní.Docházela jsem s ním k psycholožce.No,není,ale prý si s ním ještě užijeme. :roll: Tak nevím jestli je útěcha.

parfumela
Míšo já bych tak ráda nakupovala na miminko.To jsou mooooc pěkné mrňavé věcičky.Jsem z toho trochu i nešťasná.Sice ušetříme,ale neudělám si radost.

Aluško
Užívej si to na té dovče plnýmy doušky.Hlavně se opatruj a neuvař si na poušti miminko. :wink:

Markýsek
Ahoj Marky.Kuba se těší.A tvrdí,že to bude kluk.Prý to ví.A když mu říkám,že to ještě nikdo neví,tak on to ví. :D Gabka sice tvrdí,že se těší,ale nemá ani ponětí,co to znamená (mít miminko). Švagrová má miminko,ale to nemáme pořád doma.Mám celkem obavu,aby Gabča nežárlila.No,uvidíme. Jó.Gabka říká,že to bude holka.Tak teda nevím. :nevim:

Už večerníček dáááávno skončil.Jdu to nahnat nějak do postele.Snad to nebude moc velký problém.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
8.7.07 20:40

Ahoj holky :D
Tak jsme se konečně vrátili po čtyřech dnech z chaty… Dva dny pracovali, dva „odpočívali“ - včera jsme byli na malém 12km výletě, dneska na 16km. No už nejsem žádná velká turistka, mimi mi dává zabrat… A teď mě hrozně bolí nohy :( . Jinak máme pěkně aktivního mimíska, kope mě několikrát denně a hlavně večer a v noci. Ale zase o něm pořád vím, tak jsem klidnější.

Tak se mějte pěkně, jdu vybalovat… Papa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.7.07 21:01

Ahoj holky,
včera jsem si nechala věštit z prstýnku ( já ho teda neměla tak to bylo z naušnice) a vyšel mi tam kluk jako buk. :) . Já bych tedy ve skrytu chtěla holčičku. Ale samozřejmě mi to je jedno. Hlavně at je zdravý. :!
tak si budu muset počkat do prosince, pže to nechci vědět. Chci překvápko. :o

jirabobes, máš to teda záhul, lituju tě, tak at se brzy uzdravíš ..

Jituš, dej hned zitra vědět jak jsi dopadla.. :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
8.7.07 21:46

Ahoj holky,
tak já se právě cpu nektarinkama, předtím jsem měla meloun a hermelín a asi si dám trochu brambůrek. Samozřejmě všem vykládám, že těhotenské chutě nemám :-) Jo s tou rybičkovou pomazánkou jste mi daly, mám na ní teď děsnou chuť, taky miluji sýrovou s česnekem mňam :-)
Tak my jsme o víkendu mj. koukali po kočárcích, viděli jsme jich opravdu hodně, ale nafukovací kola a zatáčecí kolečka, čtyřkolku a aspoň trochu houpací a ne úplně těžkou a ještě rozchod kol max. 70 cm - zatím nic. Našla jsem na internetu I coo Platon, ale má natáčecí nápravu a ne kolečka, což má i Mutsy a když jsem to zkusila, tak mi to moc nevyhovovalo, ale stejně jsme na něj nikde nenarazili :-(
Ale koupili jsme v Kika krásné houpací lehátko pro mimi za 1000, což je pěkná cena i s hračkami a taky komodu na kterou manžel udělá přebalovací pult, dokonce i ladí k mému starému dětskému nábytku.
Měl bych dotaz, jak je to s fusakem? Na internetu hrozně chválí aesthetic 3 v jednom, že roste s dítětem, ale mají zimní a podzimní/jarní verzi, takže asi musí být dva? Při ceně 2 000 za kus mi to přijde docela dost. Nevíte, jestli by se třeba nedal koupit jen ten podzimní a pak ještě deka, to asi nestačí co? Jak to dělají zkušené maminky, máte jeden nebo dva a co dáváte do autosedačky, díky
Krásný večer a držím palečky na testy a taky zkoušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
9.7.07 06:22

cauky holky, znovu zdravim,
kazdy hotel tady ma internetovou sit, my mame s sebou pocitac a pak staci zajet na parkoviste, kde mimochodem i v nasem velkem aute prespavame … ;) zkratka Cesi jedni zatroleni si najdou cestu :oops: :lol:

s tim jidlem mi delate neskutecny chute, my tu varili testoviny s cuketou a omackou (uz hotovou, ale koupila jsem „organic“, coz je jako nase bio …, jen abych nemela spatny svedomi … ale dala bych si jak ten smazenej syr, co jste tu zminovaly, tak rybickovou pomazanku, nektarinky i ty merunky, pak taky dobry cesky nakladacky, bramborovy knedliky plneny uzenym se zelim nebo zelnacku, taky segedin, parenicu, zmrzlinovy pohar s jahodami, bananem a vanilkovou polevou a nebo treba pstrouzka … tak, a jak tu nekdo psal, tehotensky chute samozrejme taky nemam :-D

jinak kdo mi tu zavidel to teplicko, tak jen pro info je tu ted ctvrt na jedenact v noci a asi 33 stupnu, pres den kolem ctyricitky, jsme v Utahu, zadny stin, kdyby nebyla v aute klimatizace, tak jsme vareny my i mimco :)

mejte se krasne, uz mi nedelejte chute, jeste to potrva, nez si dam neco rozumnyho :) … a pak ze se cloveku nemuze styskat po nezdrave ceske kuchyni … staci byt v jinem stavu nebo mit k dispozici jen tu nezdravou americkou … uz se tesim do San Francisca na cinu nebo na morsky potvory … zmena od hamburgeru …

ahojky pohladte pupiky a at je vse ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.7.07 08:40

hlásí se zkušená nákupčí - sbírám zkušenosti od všech kamarádek a tak se můžu podělit.

co se týče fusaku - kupuju rozhodně Aesthetic zimní verzi - stránky www. aesthetic.cz. dá se totiž odpojit spodní díl, takže se vejde do autosedačky i do korbičky. do sportáku můžeš potom spodní díl přidat a dokonce je omyvatelný zevnitř, takže dítě může mít botičky. kamarádka využila do 2,5 roku. je super.

pro Radku - kočárky doporučuji v Praze www.aaakocarky.cz (Kobylisy)
www.handy.cz (tam hodně vystaveno), www.spuntik.cz (na Chodově), www.krtecek.com, www.detskyraj.cz (tam taky mají hodně vystaveno), www.detskyruzek.cz (dobrá prodavačka), www.malvik.cz - v těchto krámech se dá nakoupit i po netu. a jsou ověřené od kámošek. jinak všude vám schovají kočárky až do porodu, takže no problem, jinak postylku a kočárek mi doporučili objednat už v září.

co se týče Markýsku dalšího nakupování - volím stále www.mimibazar.cz, ceny bezkonkurenční a dodání ihned. Platba se ale platí předem, mám ale bohaté a velmi dobré zkušenosti, jinak kamarádce poslali věci na čerstvé mimo (50 vel.)do druhého dne, protože nic neměla. stačí pak jen poslat příkaz mailem (aby si kupující ověřil).

sedačka - volím Maxi Cosi cabrio fix - na mimibazar za 3490,– dodání ihned. (v krámě 3 měsíce), je tam více dodavatelů, ale vyberete si určitě.

Avent - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… 62, na této stránce prodejce nabízí bezkonkurenční ceny Aventu, :,-(ička pro Novorozence bude stačit, jsou tam 4 lahvičky, dudlíky, kartáč na láhve a jedno šidítko tuším cena 645 - normálně 809. objednáme si s kolegyní dohromady

Objednala jsem si také u kámošky Philips nutriční centrum - obsahuje sterilizátor, ohřívač lahví a nějakou nádobu na vaření v páře. cena sice 2800, ale kdybych to nepoužila, mám těhu kámošky a nebo to zase prodám, žádný problém, na mimibazaru se dá i prodávat.

no kočárek mám jak už jsem řekla vybraný Jané Slalom Pro, barvu asi zeleno tyrkysovou. Barvy kočárku doporučuji vidět naživo.
postýlku asi obyč.

drobnosti jsem objednala na netu - box na ubrousky Pampers, se mi hrozně líbí, ale nikde ho nemají, nůžky, odsávačku, atd.

lehátko - primi sogni - mají na www.babydracek.cz - http://www.babydracek.com/…ts/zbozi.php?…, je jedno z největších, lze polohovat nohy i vršek zvlášť, což je super, má hrazdičku a pultík na papání.

super stránky taky www.mimishop.cz - super zavinovačky atd.

zatím vše, jdu se zase učit, večer načuhnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
9.7.07 09:14

Teda KITTY klobouk dolů, to je skvělej přehled. Každopádně díky moc, ty kontakty jsou úžasné.
Já bych také chtěla autosedačku maxi cosi, kočárek Jané jsme zatím viděli jen trojkolky a kamaráka jí má a říkala, že teda nic moc, ale to je věc názoru. Já dnes jedu na pár místeček podívat se na ten I COO platon, co se mi líbí :-) on totiž houpe :-).
Tak krásný den, já vyrážím za kočárky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
9.7.07 11:21

Ahoooj těhulky!

Teeeda, Kitty , to bylo vyčerpávající :lol: :lol:

Taky jsem se teda dost pobavila výčtem věcí, který by si dala „chudák“ Aluška a který prostě nesežene :lol: :lol:
Aluško , mít tu moc, tak Ti tam snad něco dopravím :lol:

Jituš , tak co, dej vědět, jak jste dopadli s výsledkama, držím pěsti!

Jiřko , Tobě brzké uzdravení, ať Tě broučci moc nezlobí 8O

Leno , Ty si fakt nedáš říct pohlaví? A že to pokoušíš tím prstýnkem :lol: :wink: … víš co, to je určo zkreslený, že to bylo tou naušnicí, v bříšku třeba je ta vysněná holčička :idea:

Bramburko , tak Tě vítáme z prodlouženého víkendu, snad už tě nohy nebolí :!

Holky, už si nepamatuju, kdo … co..... zase si na něco vzpomenu a písnu. Jdu zkouknout ty odkazy od Kitty (jeee, to toho doma zase hodně podělám … :oops:, neva, tohle mě baví víc :lol: )

Jo, Radko , šťastný lov na kočárky!

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
9.7.07 12:51

Ahoj holčiny,po dlouhé době Vás všechny mooc zdravím.Právě před chvílí jsem se dozvěděla,že triple test je negativní,uff…to jsem si oddechla.Ted mě (nás) čeká UTZ ve 20tt.
Docela Vám závidím,jak můžete nakupovat ty mrnavý věcičky.Já mám strasnou spoustu věcí po dceři a jelikož to bude pravdepodobne opet holka tak není celkem co řešit.Koupila bych si asi jen jinej kočárek,ale manža se tukal do čela…stávající je 2 roky starej :-)
Takže koupím pouze fusak do „vajíčka“,lehátko a udelám zasoby plín a kosmetiky…popř. preventivne,člověk nikdy neví…balení Nutrilonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
9.7.07 12:54

Ahojky,

kalinko, já bych to strašně chtěla vydržet a nedat si to říct. Vždycky jsem to tak chtěla. Překvapení. :). A s tím prstýnkem jsem to zkusila, protože tomu nevěřím zas až tak…Od doktora by to bylo tedy věrohodnější… :wink: Ale já si občas dojdu ještě ke kartářce. A taky se k ní chystám. Ale jí se ptát nebudu. U kamarádky to uhádla ( teda vyvěštila) :! :D

Jituš, tak kdepak jsi?? Doufám, že je vše OK :! :! :!

Kitty, až budu mít chvilku tak všechny ty adresy zkouknu..... :)

Dnes jsem byla ve městě, a chvíli jsem stála s jednou známou. A udělalo se mi slabo, že bych snad za chvíli omdlela. Kdybych neodešla… Holky je to normální???? :nevim: . Jsem těhotná poprvé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
9.7.07 13:08

**Ahooooj holčiny :D

Ivčo** snažila jsem,ale spíš jsem na to natrefila náhodou :D .Já jsem se totiž zase do práce teď vrátila.V práci jsou,ale milý tak se mi snaží ulehčit práci tak je to v pohodě.Je pravda,že doktor už mě chtěl taky nechat doma,ale ubránila jsem se.Chtěla bych ještě aspoň tak do 6 měsíce pracovat pokud to půjde.A na jakým si byla oddělní??

Jiřko vidím,že je to všude stejný :D .Kluci taky říkají,že to bude určitě kluk :D .A na mě neberou ohledy,že já bych chtěla takovou malou holčičku,aby nebyli v takový přesile :( :D .No,uvidíme v v prosinci :wink: .Paráda,že mamka takhle funguje :D.A je ti už líp??

Bramburko Párádní výlety to budete mít aktivní miminko :wink:

Leno asi bych v tu holčičku pořád věřila.Když jsem byla těhotná poprvé,tak jsme to taky zkoušeli i s prstýnkem a vyšla nám holčička,ale nakonec to byl kluk :D

Radko mám pocit,že asi všechny vykládáme že těhotenské chutě nás netrápí že?? :P .Tak co jak dopadl kočárek :wink: ?

Kitty díky za super odkazy :D .Minibazar opravdu bez chyby :wink: .Ještě se mi i zalíbil špuntík.No,myslim,že už mám pár favoritů na kočárky :) .Tak přeju hodně síly do učení!!

Aluško je vidět,že jsem se stím počasím trochu sekla :roll: :oops: .Tak to je asi už fakt extrém.Ale jsi dobrá,že v tomhle dokážeš cestovat 8O .Jak píše Ivča,tak jsem se taky celkem pobavila nad seznamem jídel :lol:

Holky už víte jestli si necháte říct pohlaví miminka??Já nad tím přemýšlím dneska celý den :D .

Tak já jdu žehlit..Zase tam na mě volá obrovská kupa :cry:

Pa Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
9.7.07 13:23

Ahoj holky!

markýsku, Ivčo děkuju za přání k narozkám, už se s tim přestávám chlubit. :oops:

Jirabobeš doufám, že Ti bude co nejdřív dobře, mně už je líp, už jenom vykašlávám, naštěstí jsem to od manžílka nechytla tak moc. Stačilo mi jenom pár Neo-angínů a byl klid.

Kitty přehled je vážně vyčerpávající, hned jak to tady dopíšu, tak půjdu okukovat.

Aluško úplně s tebou soucítím. Mně za pár dnů čeká něco podobného. V Alžírsku si taky ty naše dobrůtky moc neužiju. Vždycky, když se odtamtud po měsíci vrátíme, tak mám o 2-4 kila míň. Neni nad smažák. Zítra ho budeme mít k obědu.

No tak jdu skouknout ty stránky PA TERKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
9.7.07 13:45

Markýsku , vida, taky sestřička :lol:

Docela Ti závidím, že se můžeš vrátit do práce, mě se po tom taky moc stýská, ale nás v práci nechtějí hned jak zjistíme těhotenství. kvůli velkým rizikům, dělám na ARO. Nakonec jsem tam „vydržela“ do šestého týdne (že jsem těhu jsem zjistila hned ve třetím - výhoda krevních testů), jejikož jsem měla spontánní AB měsíc před tím, tak jsem nechtěla odejít a pak se zase třeba vracet … Tak jsme čekali do potvrzení srdeční akce.

Taková perlička - je nás na oddělení 18 sestřiček (teď jim myslím jednu přidali, konečně) a jsme rozdělený na skupiny. U nás tři holky a jeden kluk. No, holky jsou super, jsme od sebe po jednom roce, jedna starší a jedna mladší než já a super si rozumíme no a miminko jsme chtěly všechny, tak se nám to povedlo, já mám termín 30.11., druhá holčina tuším 18. nebo 20. 12. a ta třetí, té to vychází v únoru. No, měli v práci radost :wink: , nee, přejí nám to, děláme občas těhotenský srazy, jo a ještě dobrý - v březnu jsme všechny přešly ke stejnýmu doktorovi :lol: , tak to těhotenství prožíváme společně :lol: no a pak budem dělat srazy s miminkama :lol:

No, a kde děláš Ty??? To je fajn, že Ti vychází vstříc a snaží se Ti práci ulehčit, dobrý kolektiv dělá moc.

Terulko , takový hezký věk, pořád k chlubení :twisted:

elle , rády Tě zase vidíme! Gratulace k výsledkům :srdce:

pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
9.7.07 13:50

Leno , ta slabost, to se může stávat, je to dané zhoršeným návratem krve k hlavě, lepší je si fakt sednout nebo popocházet. Mě se to stalo už taky, když jsme stáli v bance, pomůže sednou na bobek, když není možnost jinam. No, ať se všichni koukají, přece s sebou nebacíš o zem… I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí