PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
23.7.07 14:14

alla
Ali to je nádhera. :D A jak velkou ji máš?Myslím tu žirafu. :wink:

Radko
Já ještě necvičím :oops: .Ale už mám nafoukaný balón.už se fakt na to MUSÍM vrhnout.Hlavně,že mám 2 DVDčka a jednu knížečku. :wink: :oops:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.7.07 14:32

Ahoj těhulky!

Teeeda, moc hezké hračky máte :lol: Ve čtvrtek jedem s kamarádkama těhulkama kouknout do Brna na kočárky, tak si třeba taky něco hezkého přivezu :twisted:

Holky, zase je u nás hic, celý den se necítím moc dobře, ale v noci to bylo skvělé, chladno, tak dobře jsem se dlouho nevyspala :lol:
Začala jsem vyřizovat doklady, no moc mě nepotěšili … prvně občanku - tam mi vrátili fotku, že nemám neutrální výraz 8O , taksem se musela jít znova fotit (nenamalovaná, s beďarama, taková červená … no těhotná, no), to se bude na občance vyjímat :lol: No a pak mi v Jihlavě na magistrátu řekli, že bez platné občanky mi řidičák neudělají, no a když občanka bude až za měsíc, tak řidičák asi až za dva :roll: ..... sice mi ten policista co to se mnou sepisoval říkal, že mi ten protokol o krádeži uznají místo řidičáku, ale ten pán na magistrátu zase říkal, že jak kdo :evil: … každopádně jezdit budu, auto potřebuju, roky mě nezastavili, tak by to byla blbá náhoda, kdyby teď jo :roll:

Vladi , gratulace k úspěšné kontrole :srdce:

allo , svatba není zas tak důležitá, hlavně že se máte rádi a mimi je na cestě :! :lol: :lol: … pro nás se po svatbě asi nic nezměnilo, jen jsem ráda, že máme stejné příjmení, to jo.

Jdu se kouknout do bazénu a trochu relaxovat a cvičit začnu asi od srpna/ září :oops: …slibuju :lol:

Tak zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
23.7.07 15:23

Jiřko jen 40 cm, ale zato když natáhneš ocásek tak hraje :lol: škoda, že se zrovna od téhle značky u nás nedá nic koupit, jsou to roztomilý věcičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.7.07 15:57

Ahoj všem.

Allo u nas to bylo podobne ovšem pro zmenu pritel uz zenaty byl a jeho byvala manzelka mu ukazala zac je toho loket,tak se mu do toho pochopitelne nechtelo,ale nakonec svolil kvuli mimcu a abych rekla pravdu,kdyz to vidime kolem sebe jak se to rozvadi a handrkuje neni se cemu divit.

Jinak u nas take opet vedro a me uz druhy den boli po dlouhe dobe hlava,takze prijemny pocit se rano vzbudit uz s bolesti,no jo musime vydrzet jsou horsi veci na svete.Mejet hezky zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
23.7.07 19:39

Ahoj holky :)

Jirabobes mooc pěkné hračky!!! Já už asi fakt budu muset začít nakupovat, jsem za vámi všemi nějaká zaostalá :roll:

Radko já taky ještě moc necvičím, jen občas, když si vzpomenu. I když vím, že je to důležité a v podstatě ty cviky jdou dělat kdekoliv (to stahování)… Ale každý den si říkám, že už začnu :)

Allo my jsme se brali až po 8 letech známosti (je pravda, že jsme spolu od 16 :wink: ). Ale kromě jména se pro nás nezměnilo nic. Já si myslím, že to třeba ještě přijde - mám kamarádku, jejíž přítel se taky za žádnou cenu nechtěl ženit (znal moc rozvedených známých) a 18.8. po 8 letech mají svatbu… Tak ještě pár let posečkej… :)

Holky, nekupujete někdo kočárek Jané Slalom?? Já totiž ještě stále rozmýšlím nad kočárkama, rozhoduju se mezi Quinnym a Janéčkem, jenomže tady v Ostravě ho nikde nemají, tak by mě zajímalo, jak vypadá v reálu (jestli je taky tak malinký a lehoučký jako Quinny). Je mezi nimi sice velký cenový rozdíl, ale kočárek mám slíbený od našich (pro prvního vnoučka), takže můžu vybírat…

Mějte se B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
23.7.07 20:34

Ahoj holky,

vy jste toho zase napsla za ten den :D

Jirabobes , hračky jsou moc pěkné :)

vladi , gratuluju ke kontrole :)

parfumelo , gratuluju ti k svatbě :)

Holky, já se už těším na kontrolu. At už mám za sebou ten velkej ultrazvuk a vím, že je vše v ořádku. Pak už pujdu koupit už alespon nějakou hračku :wink: . Jsem taky nějak pozadu, když vas tady čtu… Nemám nic. Ani vyhlídlej kočár. A nějáký cvičení??? :oops: . Ježiš. To já vůbec nevim… :oops:
A taky jsem se chtěla zeptat, už asi týden mě bolí nohy. Chodidla a lýtka. Jako jdybych byla 24 hodin na nohách..A bolí mě už od rána. Myslíte, že to může být váhou? Už mám přece jen cca 8 kg nahoře. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
23.7.07 20:42

Ahoj holcicky, tak jsem vas konecne docetla.
Trochu tady mam problem s klavesnici. Spousta pismenek neni na svem miste a tak doufam, ze tu nenadelam spoustu preklepu.

Parfumelo gratulka ke svatbe. :srdce:

Holkam co mely narozky moc gratuluju a hodne zdravicka hlavne miminkum.

U nas je vsechno v pohode. Cesta byla bez problemu a dost jsme si ji uzili. Jednu noc jsme prespali v Italii, kam jsme dorazili az v 1h v noci, ale noc a den v Nice ut jsme si uzili a byli jsme se podivat v Monacu. Holky je to tam moc heyky a tech krasnejch aut co tam jezdi. No a posledni prespani bylo v Cannes, tam jsme se valeli cele odpoko na plazi, trochu jsme se prismahli. Cesta lodi probehla taky v pohode.

Pohyby uy citim opravdu hodne a uy i rukou pres brisko, jenom manzel to zatim jeste nestihl.

Jo taky vitam novou tehulku, to se nam to tu heyky mnozi.

Zatim se mejte vsechny moc fajn a snad zase brzy pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
24.7.07 00:12

**Ahoooj holky :lol:

Parfumelo** úplně stebou souhlasím s tou malou svatbou.My měli taky takovou malou a romantickou svatbu.Jen rodiče,sourozenci a pak jsme udělali jen jeden velký mejdan kde se slavila hodně věcí najednou a tak jsme nebyli středem pozornosti a to byl cíl :D

Bramburko Jané a Quinny jsou taky moji favoriti.Ale moje švagrová mi na:,–(ila brouka do hlavy :oops: .Má Quinny a celkem si ho chválí,ale synovec se narodil na léto tak to bylo v pohodě,ale na zimu prý měla problém ho tam naskládat i s fusakem.Tak já nevím… :? No já ještě celkem uvažuju nad Mutsym.

Jiřko Věci jsou moc krásný :D.Martin se ani snad nemůže zlobit :wink: :lol: .Jak jsem to tady tak pročítala tak si mi psala,že si mi něco chtěla,ale jak si měla ten frmol s dětičkama tak si nevěděla co..Nebo už si mi to tady psala a já to neregistrovala 8O .Jestli ano,tak se moc omlouvám :( .Jinak jaký bylo miminko?? :wink: :D

Aluška taky velká gratulace k chystající se svatbě.Užijte si to holky:D.

Sevčo gratulace k prvním pohybům :srdce:

Radko mám taky Pilates a snažím se aspoň obden cvičit,ale musím se do toho taky dost nutit :roll: .

Vladi taky velká gratulace ke kontrole :srdce: .

Holky potřebuju od vás radu.Už rok máme naplánované rafty a máme odjíždět za 14 dní..Všude se říká,že těhu není nemoc,ale nevím..jsem dost na vážkách.Dřív bych se asi nebála,ale to druhé těhotenství je nějaký jiný nebo možná spíš moje nervy víc pracujou :oops: .Budu moc ráda za vaše názory.
Díky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.7.07 10:05

holky, tak pár řádku o light nápojích. já je teda te´d nepiju, protože to vím od kamarádky, jen mě někdo tady zviklal, že v nemocnici naopak doporučovali jen light.

Pred par dny (92. den) jsme uz narazili na tema umelych sladidel v tehotenstvi. Ted si tuto problematiku osvetlime vice. V soucasne dobe se na trhu v CR objevuji v masivni mire vyrobky s aspartamem, ktery je temer 200krat sladsi nez cukr. Sklada se ze dvou aminokyselin: asparagove a fenylalaninu. Fenylalanin muze prochazet placentou k plodu a zpusobit az poskozeni mozku. Proto se radeji strave s oznacenim „light“ a obsahem fenylalaninu vyhybejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.7.07 10:13

tak KOČÁREK - já pořád Jané Salom, rozhodně, mám ho vyzkoušený od kamarádky a je super. jinak co se týče Quinny, tak do korbičky se mimčo vejde, rodíme v zimě a pak už se stejně bude používat jen sporťák. Ale říkala mi paní v krámě, že ten Quinny nemá takovou tu rukojeť u sporťáku, co se tam mimi zasekne když sedí a drží se toho, tak proto je Jané lepší. Nevím, ale jestli jsem to u některého nového modelu neviděla - jo tak jsem to vyzkoumala na www.detskyraj.cz a některé modely to mají, novější některé ne.

http://www.detskyraj.cz/…ts/zbozi.php?…

http://www.detskyruzek.cz/default.asp?…
tady jané - mě se líbí červený, ale čekám ještě na pohlaví mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.7.07 10:15

dále Mutsy - se mi moc nelíbí podvozek, prý je ale dobrý, nicméně těžší než Jané, takže u mě hned vyřazen a též dražší.

dále je prý dobrý také Babécar a holky jsou spokojené i s x-landerem (čtyři kola)

jinak u všech trojkombinací je korbička malá, tak s tím počítejte, ale první půl rok se tam mimi vejde i s fusakem (ne ovšem prý s Emitexem, říkala kamarádka, že se jí tam nevešel, proto koupila Aesthetic), takže si to taky nejdřív zkuste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.7.07 14:51

Ahoj
hlásím se z ultrazvuku, který dopadl docela dobře.
Mimiko má všechno na svém místě, je mo krásné a už víme, co to bude.
Chcete to někdo vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
24.7.07 15:12

Evičko no jasně, že to chceme vědět :lol: tipuju holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.7.07 15:16

Hmm.......je to KLUK!!!!!!!!
Mám už dvě dcera a jednoho syna, tak to bude dva na dva, je to SUPER.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
24.7.07 15:23

GRATULACE k dalšímu prosincovému hošíkovi :srdce: :srdce: :srdce:

a je super, že Vám to vyšlo tak jak jste si přáli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...