Poradna duly
Jana Čurdová
kristanko tak to ja trpim prvidelne, kdyz se mala vykaka.. zatim jsem horsi puch nenasla..
![]()
nairol uzijte si doma krasne svatky!
Ahoj holky,jak se vám daří? Malej včera ráno zčistajasna dostal vysoké horečky,takže jeden velký stres.Přítel byl zrovna pryč s autem,tak jsem musela vzít kolo a valili jsme k doktorce,pak ještě rychle do školky pro přihlášku k zápisu a na nákup a měla jsem dost.Malej celý den prospal a mě od odpoledne až do noci tak děsně bolelo břicho napravo,že už jsem měla strach,ale teďka už je klid naštěstí.. ![]()
tak dnes konečně k doktorce-už se těším… a pak to oznámit do práce-to už se tak moc netěším…
NikisKoh píše:
tak dnes konečně k doktorce-už se těším… a pak to oznámit do práce-to už se tak moc netěším…
Držím palce na kontrolu i do práce ![]()
NikisKoh píše:
Tak držím palce.
My jsme byli na Velikonoce pryč. MOc jsem si to neužila. Byla jsme hrozně unavená a hrozně mně vadilo to vedro. Ted už je to lepší.
my jsme byli doma…to vedro nebylo příjemný ani mě a to nás to horší vedro terpve čeká-se máme na co těšit…včera jsem si dala zelný salát s jogurtem a udělalo se mi po něm špatně miminku asi chutnat nebude ![]()
Tak holky o velikonocích jsem vypozorovala, že tý mojí rejži moc moc chotná salátek z okurky a rajčátek a hoooodně kyselej. Mohla bych to jíst pořád ![]()
hihi jojo, kysele.. to jsem s malou nemela, ale ted na tom taky ujizdim..
a uz jsem mela jednou abstak, nic kyseleho doma nebylo, toz jsem se napila balsamica..
jsem prase ![]()
nikis drzime palce na kontrolu!
ahojky holky
u mě to vypadá na konec prosince
v pondělí jdu k dr. ![]()
tak u dr. vše v pořádku,za dva týdny na kontrolu a tady je fotečka toho našeho bobečka…
Ahoj, Nikis moc gratuluji, to je krása, a tiše ti to závidím,já musím ještě dva dny vydržet.
Fram, balsamico je prima,co se dá dělat, chutě jsou chutě, u mě teda pořád masové a kyselé hned na 2.místě.
I když po včerejší velikonoční přejídanici mám dneska nejvíc nevolnostní den,nemůžu jídlo ani cítit a jím jen z povinnosti, právě se mi podařilo do sebe nasoukat oběd,ale myslím,že dlouho se ve mně neohřeje
![]()