Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Rozhoduju se jestli mám jít a vzít postinor a nebo to tak nechat a smířit se že bude prostě druhé a hotovo.
Jenže zase když vezmu postinor tak mám strach že se rozvedeme a bude po všem a to já zase nechci já vím asi jsem blbá ale já ho stejně strašně miluju! At' mi to udělá kolikrát mi to udělá ale že bych se do toho dítěte zrovna pětkrát hrnula to nekdyby počkal třeba aspon' půl roku
PROBOHA! vždyt to nemusí vědět! Když ho tak miluješ, tak s ním bud, trp, rod a starej se…co k tomu víc říct?! ![]()
@Anonymní píše:
Rozhoduju se jestli mám jít a vzít postinor a nebo to tak nechat a smířit se že bude prostě druhé a hotovo.
Jenže zase když vezmu postinor tak mám strach že se rozvedeme a bude po všem a to já zase nechci já vím asi jsem blbá ale já ho stejně strašně miluju! At' mi to udělá kolikrát mi to udělá ale že bych se do toho dítěte zrovna pětkrát hrnula to nekdyby počkal třeba aspon' půl roku
Promiň, ale ty nejsi normální!!!
tak když ho tak miluješ, tak co si tu stěžuješ? Co teda vlastně čekáš??? Nach si s prominutím naje..at třeba 10 děcek. když ti to vlastně nevadí…
![]()
@Anonymní píše:
A vůbec jak by to asi zjistil, že sis něco takovýho vzala??? a jak zjistí že bereš HA??? To jsi fakt tak ehm naivní, nebo si tu z ženských děláš fakt jenom (!)
![]()
Tak dobře valím od sousedů kamarádů zabalit a prostě odjíždím i s malým at' si zkusí jaký to je jen s těma zvířatama a představí si co je k tomu ještě malý
hllavně jedu k někomu koho nezná aby mě nahledal..!
Díky za radu a po cestě vyzvednu ten postinor…
@Anonymní píše:
Ze se rozvedete proc?? Nic mu nerikej. Otehotnet ani nemusis. Tady neni rady. Ty pomoc nechces. Promin ale komu neni rady tomu neni pomoci. Myslim ze kazda tady z nas by se sbalila a utikala. Ja osobne na policii hlasit znasilneni. A ty? Uvazujes nad tim ze teda at je po jeho, budes mit dite ktere nechces? Muzu se zeptat kolik ti je? I kdyz to nesouvisi?
@wladka73 píše:
Můžu se zeptat kolik ti je?
Tipuju že tak 12 a nemá o prázdninách co dělat ![]()
@Anonymní píše:
Tak dobře valím od sousedů kamarádů zabalit a prostě odjíždím i s malým at' si zkusí jaký to je jen s těma zvířatama a představí si co je k tomu ještě malý
hllavně jedu k někomu koho nezná aby mě nahledal..!Díky za radu a po cestě vyzvednu ten postinor…
@Anonymní píše:
hllavně jedu k někomu koho nezná aby mě nahledal..!Díky za radu a po cestě vyzvednu ten postinor…
To je ale obrat
![]()
@Gina108 píše:
Tipuju že tak 12 a nemá o prázdninách co dělat
Tenhle příběh je určo pravda…!!! Když se @tamata mohla jako anonymní „stěhovat“ od ukrutného manžela s 1836Kč a 9 stravenkami, proč ne toto…??? Okurková sezona je v plném proudu… ![]()
Na otázky kolik mi je a kolik je jemu ještě rychle odpovídám Mně je 25 a jemu 32
@Anonymní píše:
to je pane láska, ženy berte si příklad
![]()