Prostituce - chci zapomenout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.5.14 15:51

:)

Myslet si můžete co chcete. :) Že Weru…to vůbec není podstatný. Já si různě z různých reakcí skládám mozaiku…samozřejmě to doplňuji názory kamarádek a známých. Ale jedna věc je na netu zajímavá: ono jak to je anonymní, tak někteří nebetyčně lžou a nekteří zase řeknou to za co by se normálně styděli. Obrázek si musí udělat každej sám.
Jestli kecám nebo ne…tak ten obrázek si musí udělat každej sám.
Když třeba řeknu lidem co mě znají, že jsem potkal ženskou u který jsem úplně okamžitě věděl, že s ní chci být už nafurt. Tak jedna polovina si ťukala na čelo hned a ta druhá když jsem odešel.
To že něco lidi nechápou neznamená, že to neexistuje. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.5.14 16:03

@prostě chlap
Ja nevim proc, ale ja treba zrovna tobe verim, co tu pises. Asi to se mnou jeste neni tak spatny, ze bych smahem zavrhla vsechny chlapy :mrgreen:. A to, ze jsi hned vedel, ze ona je ta prava, proc ne, ja to mela uplne stejne - my se s manzelem brali po 5 mesicich chozeni a navzdory vsem peripetiim a zivotnim zkouskam jsme spolu dodnes - tj.30 let.
Jen uz si nemyslim, ze je to princ na bilem koni, ale musim jej brat s tema chybama co ma :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 16:11

Tohle je hrooooooozně zajímavá diskuze. Až budu mít všechny v pelechu(chápejte DĚTI :mrgreen: ),dočtu a přIspějI také „svým moudrem“. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.5.14 16:14

@farska
Ok uz se tesime… :D, ja si dam zatim kafe na zahrade, je nadherne, skoda marnit cas u PC :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 19:40

To jsem teda zvědavej. Já jsem si už taky stihnul střihnout lehkej podvečerní běh a jedno pivko k tomu za odměnu. :P
K tomu vědění, že ona je ta pravá…pěkně mě to ze začátku vyděsilo co mám povídat…jen jedna věc se mi furt opakovala v hlavě…joooo tak to jsi pěkně v hajzlu hochu. Docela dlouho dobu jsem se snažil přijít na to, jestli nejsem třeba jenom pomatenej a to proto, abych svým chováním neudělal více škody než užitku.
Takovej ten pocit…co když se za nějaký čas ráno probudím a zjistím, že to byla jen taková přechodná poblázněnost. Je to už nějakej ten pátek…v podstatě se skoro nevídáme(skoro vůbec) a je to úplně stejný jako první den, nebo třeba druhý týden. Naprosto konstantní pocit, že musím být s ní…až tak, že byť se budu trápit, tak budu trpělivej…no prostě moc trpělivej. :) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 21:28
@prostě chlap píše:
To jsem teda zvědavej. Já jsem si už taky stihnul střihnout lehkej podvečerní běh a jedno pivko k tomu za odměnu. :P
K tomu vědění, že ona je ta pravá…pěkně mě to ze začátku vyděsilo co mám povídat…jen jedna věc se mi furt opakovala v hlavě…joooo tak to jsi pěkně v hajzlu hochu. Docela dlouho dobu jsem se snažil přijít na to, jestli nejsem třeba jenom pomatenej a to proto, abych svým chováním neudělal více škody než užitku.
Takovej ten pocit…co když se za nějaký čas ráno probudím a zjistím, že to byla jen taková přechodná poblázněnost. Je to už nějakej ten pátek…v podstatě se skoro nevídáme(skoro vůbec) a je to úplně stejný jako první den, nebo třeba druhý týden. Naprosto konstantní pocit, že musím být s ní…až tak, že byť se budu trápit, tak budu trpělivej…no prostě moc trpělivej. :) :cert:
..jestli ona to nebude příčina toho, proč jsi na tom tak, jak jsi :oops: :oops: :oops: Jsem už trochu skeptická, na růžové brejle mám totiž moc dětí…

Lady G,

ten prispevek jsi napsala úžasně. Myslím to, že bys už neočekávala 100% dokonalost.
Já taky měla věci v živtě za černé-bílé.
Och, jak jsem byla naivní :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 21:53

:)

Holky :) já jsem ještě mladej kluk…tedy počítám s tím, že si ještě mockrát nabiju hubu. Ale růžový brejle se snažím aspoň trošku eliminovat…daří se sporadicky. Jako technik normálně přemýšlím velice racionálně, ale v určitých situacích to prostě nejde.
Uvědomuju si, že ta největší krása je právě v nedokonalosti a schopnost překonat nedostatky je to co se člověk učí v podstatě celej život.
Ale když se cítíte jako by jste dostali pádlem po hubě, tak to se pak moc přemýšlet nedá. :) Život přináší moc krásný okamžiky, leč často velmi obtížný…to abychom si případného výsledku o to víc vážili. ASI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 22:04
@prostě chlap píše:
Holky :) já jsem ještě mladej kluk…tedy počítám s tím, že si ještě mockrát nabiju hubu. Ale růžový brejle se snažím aspoň trošku eliminovat…daří se sporadicky. Jako technik normálně přemýšlím velice racionálně, ale v určitých situacích to prostě nejde.
Uvědomuju si, že ta největší krása je právě v nedokonalosti a schopnost překonat nedostatky je to co se člověk učí v podstatě celej život.
Ale když se cítíte jako by jste dostali pádlem po hubě, tak to se pak moc přemýšlet nedá. :) Život přináší moc krásný okamžiky, leč často velmi obtížný…to abychom si případného výsledku o to víc vážili. ASI :mavam:

Všimla jsem si v životě jedné zajímavé věci.
Vždycky, když mám dojem, že jsem na to přišla…že jsem si ujasnila svůj životní směr…že uz „vím“,co a jak s životem…tak dostanu tafku.
Co tafku-pecku.
Někdy přímo výbušnou.
Pootočí mně to o 180st-a kráčím dál. A zase doufám. A znova..A znova.

Teď jsem dočetla diskuzi. Zajímavé názory lidí a nadlidí. Za sebe můžu říci jedině NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY.
Zakladatelko, snaž se to vyřešit/odblokovat vzpomínky. Zkusilas kineziologii? Vřele doporučuju, vrátilo mně to zpět do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.5.14 22:24

@prostě chlap

Ze jsi jeste mladoch, to mne hned napadlo [kolik ti vubec je?], ale vypada to, ze to mas hlave uz ted srovnany. Ted jeste, aby jsi na te zivotni ceste nemusel moc uhybat, to bych ti opravdu prala.

@farska
To, ze zivot neni dokonaly a ani cernobily to prave zjistime az po tech drzkopadech a zkusenostech. Nekdo se z nich pouci [a pak uz nikdy nerika nikdy], ale nekteri „moulove“ ;) si jedou dal v tech kolejich iluzi a ty ruzove bryle nesundaji, dokud je zivot poradne neskripne.

A co se tyka zakladatelky - myslim si, ze po case [treba i s odbornou pomoci] se s tim nauci zit, nikdy nezapomene, ale prijme to jako velkou zivotni zkusenost a verim, ze se s tim srovna. [Mari-Magdalena?] :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.5.14 22:37
@RadkaCh píše:
Tak v tom bych spíš teda hledala pozitiva, když tam ti chlapi chodili, tak ti někteří třeba řekli, proč tam jsou a co jim doma vadí. Tak z toho zkus vytěžit co nejvíc a vyvaruj se chybám, které děláme my, obyčejné manželky. ;)

Klobouk dolů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 22:41

@Lady Godiva

Je mi 31. :)
Já jsem vysledoval jednu věc, že vždycky když si člověk myslí jak všechno ví(teda né všechno ale leccos). A pravidelně rok nato si vždycky říkám jakej jsem to byl vůl. Opakuje se to pravidelně a mám ten pocit, že se to bude opakovat nafurt. Takže předpokládám, že si to stejné řeknu za rok :P…a podle toho se snažím krotit(nedělat rychlý soudy, a nebýt přehnanej Šalamoun).

Ale co můžu posoudit, tak takhle vykolejenej(v dobrém) jsem z ženský ještě nebyl. Jestli to jde ještě víc opravdu netuším, jelikož před rokem jsem absolutně netušil, že to jde až takhle. :cert:

Nejsem žádnej slušňáček :P, ale jsou určitý hodnoty který stojí zato ctít a to samozřejmě obnáší občas podstoupit nějaké to nepohodlí, nebo si odepřít něco příjemného na co by člověk měl zrovna chuť. Daří se to jak kdy, ale když budu věren tématu diskuze, tak to základní téma: prostitutky/nevěra patří k tomu co nechci dělat. Správně řečeno, že člověk nikdy neví…jo to chápu moc dobře, ale není od věci se o to pořádně snažit…nebrat to, že to je v pohodě.
Když jsem byl malej kluk, tak máma říkala :P až všichni skočí z okna skočíš taky? Nechápal jsem to…když jsem byl větší kluk byl jsem pankáč a chápal jsem to, že musím skočit ještě z vyššího patra. Dneska to chápu zase jinak…pokud něco dělají všichni/většina/velká část tak to neznamená, že to je správné a rozhodně se to tím nedá omlouvat.
Uvidíme co budu říkat za rok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 22:48

@prostě chlap Libí se mi, jak uvažuješ. Mně je 36 a musela jsem si to srovnávat myšlenkově dýl…
@MambaJ Vím.Byla jsem tam vícekrát, hodně ale záleží na osobě kineziologa. NA jakou paní ses koukala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.5.14 22:48
@farska píše:
Všimla jsem si v životě jedné zajímavé věci.
Vždycky, když mám dojem, že jsem na to přišla…že jsem si ujasnila svůj životní směr…že uz „vím“,co a jak s životem…tak dostanu tafku.
Co tafku-pecku.
Někdy přímo výbušnou.
Pootočí mně to o 180st-a kráčím dál. A zase doufám. A znova..A znova.Teď jsem dočetla diskuzi. Zajímavé názory lidí a nadlidí. Za sebe můžu říci jedině NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY.
Zakladatelko, snaž se to vyřešit/odblokovat vzpomínky. Zkusilas kineziologii? Vřele doporučuju, vrátilo mně to zpět do života.

Chtěla bych to taky vyzkoušet, nějaké zkušenosti, jak to probíhá? Nedostanu tam záchvat smíchu? Našla jsem jednu Paní, co to dělá, nedaleko ode nás. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 22:50

@MambaJ Viz výše-editovalas:_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.5.14 22:50

@farska tady na tu http://kineziologie.webz.cz/…iologie.html, jaké to bylo, klidně napiš do SZ prosím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí