Prostituce - chci zapomenout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.8.14 15:37
@Anonymní píše:
Pročítám témata prostituce na emiminu a koukám na toto. Musím říct po svých zkušenostech,,z oboru" že taky nevěřím. Já chlapům nevěřila nikdy, přišli mi vždycky trošku jako takové zvířátka. Nemyslím to nijak ve zlém ve vzteku nebo ironicky, prostě já to beru tak že většina jich není schopna zůstat celoživotně zcela věrna…je to taková jejich slabší stránka. Kterou já postě přijímám a beru je tak. Za mé práce prostitutky bylo 90% ženáčů stařší dědouší, vyloženě mladí kluci, někteří třeba teprve zasnoubení, nebo tzv,,manželka je v porodnici" prostě NIC mě v tomto ohledu nedokáže zaskočit. Jak krásný a spokojený chlap tak znuděný 50-letý tatík, který se nudí. Milionář co má doma modelku/starý učitel na univerzitě který byl celý život věrný. Prostě VŠICHNI. Dámy taky nejsou svaté žeano. A myslím je lepší se spíš smířit s faktem že lidi jsou prostě omylní a náchylní k hříšným zážitkům než se tím nějak nechat frustrovat. Já jedinou věc co říkám dnes již manželovi. Prosím Tě Karle jestli budeš mít někdy potřebu si zahnout tak mi o tom hlavně pak NERIKEJ…svědomí si ulev v kostele a ne u mě. Kdyby mi to řekl nebo by to inteligentně nemaskoval dost by mě tím naštval a urazil. Jinak to doma máme tak, že říkám jestli si budeš chtít něco vyzkoušet co tě zajímá, stačí říct a já se pokusím. Lepší je asi brát lidi jak jsou. Jediné co bych,,nebrala" je milenka do které by byl zamilovaný,…to není ale tak MOC časté…

Naprosty souhlas, uprimne za pany, vsichni jsme 100% neverni.
Je to jen otazka prilezitosti, situace…
Pokud by chlap predem vedel, ze se o nevere nikdy nikdo nedovi, pak je jeho ucast stoprocentni…
Takze tak.
Na druhou stranu, nepredpokladam, ze partnerka na tom bude jinak :-)
Kazdy jednou ulitne a kdo ne, pak proste jen nemel prilezitost. A presne jak pises, detaily radeji nevedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.14 15:43
@Anonymní píše:
Pročítám témata prostituce na emiminu a koukám na toto. Musím říct po svých zkušenostech,,z oboru" že taky nevěřím. Já chlapům nevěřila nikdy, přišli mi vždycky trošku jako takové zvířátka. Nemyslím to nijak ve zlém ve vzteku nebo ironicky, prostě já to beru tak že většina jich není schopna zůstat celoživotně zcela věrna…je to taková jejich slabší stránka. Kterou já postě přijímám a beru je tak. Za mé práce prostitutky bylo 90% ženáčů stařší dědouší, vyloženě mladí kluci, někteří třeba teprve zasnoubení, nebo tzv,,manželka je v porodnici" prostě NIC mě v tomto ohledu nedokáže zaskočit. Jak krásný a spokojený chlap tak znuděný 50-letý tatík, který se nudí. Milionář co má doma modelku/starý učitel na univerzitě který byl celý život věrný. Prostě VŠICHNI. Dámy taky nejsou svaté žeano. A myslím je lepší se spíš smířit s faktem že lidi jsou prostě omylní a náchylní k hříšným zážitkům než se tím nějak nechat frustrovat. Já jedinou věc co říkám dnes již manželovi. Prosím Tě Karle jestli budeš mít někdy potřebu si zahnout tak mi o tom hlavně pak NERIKEJ…svědomí si ulev v kostele a ne u mě. Kdyby mi to řekl nebo by to inteligentně nemaskoval dost by mě tím naštval a urazil. Jinak to doma máme tak, že říkám jestli si budeš chtít něco vyzkoušet co tě zajímá, stačí říct a já se pokusím. Lepší je asi brát lidi jak jsou. Jediné co bych,,nebrala" je milenka do které by byl zamilovaný,…to není ale tak MOC časté…

Takze jedes podle hesla „podle sebe soudim tebe“?
Kazdej chlap nezanasi, stejne jako vetsina zen nema zkusenosti prostitutky.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.8.14 20:08
@Anonymní píše:
Takze jedes podle hesla „podle sebe soudim tebe“?
Kazdej chlap nezanasi, stejne jako vetsina zen nema zkusenosti prostitutky.

Já myslím, že téměř každý soudí druhé dle sebe ;) Proto bývají většinou sami nevěrníci chorobně žárliví a podezíraví, myslí si totiž, že když oni, tak zkrátka všichni musí být nevěrní :roll: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
20.8.14 20:21
@Anonymní píše:
Pročítám témata prostituce na emiminu a koukám na toto. Musím říct po svých zkušenostech,,z oboru" že taky nevěřím.

No ono uspokojovat ve vašem bývalém či současném oboru přání těch zvířátek na to je potřeba být také tak trochu zviřátko. Holt se Karlovi poštěstilo mít Konopiště doma a ani nemusí nikam na výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.8.14 20:25
@Therminal Earth píše:
No ono uspokojovat ve vašem bývalém či současném oboru přání těch zvířátek na to je potřeba být také tak trochu zviřátko. Holt se Karlovi poštěstilo mít Konopiště doma a ani nemusí nikam na výlet.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
360
20.8.14 23:45

Anonymní prostitutko. Potkáváš se s muži, kteří využívají služeb prostitutky. Takže tvá zkušenost se týká spíše toho, že všichni klienti prostitutek jsou schopni nevěry, ne že všichni muži zahýbají. Možná, že si tví klienti pro změnu říkají, že všechny ženy jsou prostitutky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.8.14 10:01

Moje kamarádka dělá v jednom z nejznámějších klubů v Praze..Docela vždy koukám, když mi vykládá o práci. Mohu říct, že 20% mužů s těma ženama nespí. Je to divný, že? Proč do bordelu vůbec chodí :think: Příjdou si pokecat, zachlastat s ženskýma, ale nevěrní být nechcou.Ale připadá mi to, jako bych šla k zubaři, na křeslo se jen posadila a hned šla pryč, prostě o ničem :nevim:

Jo a jeden poznatek od mé kamarádky. Když má chlap doma hezkou partnerku, vybere si tu nejhorší co tam je a když je to naopak a doma ho čeká nic moc, bere tu nejhezčí. Jen co ten chlap vstoupí do místnosti, už holky ví, kterou vybere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.8.14 11:14
@crazy.mam píše:
Moje kamarádka dělá v jednom z nejznámějších klubů v Praze..Docela vždy koukám, když mi vykládá o práci. Mohu říct, že 20% mužů s těma ženama nespí. Je to divný, že? Proč do bordelu vůbec chodí :think: Příjdou si pokecat, zachlastat s ženskýma, ale nevěrní být nechcou.Ale připadá mi to, jako bych šla k zubaři, na křeslo se jen posadila a hned šla pryč, prostě o ničem :nevim:Jo a jeden poznatek od mé kamarádky. Když má chlap doma hezkou partnerku, vybere si tu nejhorší co tam je a když je to naopak a doma ho čeká nic moc, bere tu nejhezčí. Jen co ten chlap vstoupí do místnosti, už holky ví, kterou vybere :mrgreen:

Tak to je dobrý " Maruš dnes na mě nečekej s večeří, jdu si pokecat do bordelu " :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30309
21.8.14 12:04
@crazy.mam píše:
Moje kamarádka dělá v jednom z nejznámějších klubů v Praze..Docela vždy koukám, když mi vykládá o práci. Mohu říct, že 20% mužů s těma ženama nespí. Je to divný, že? Proč do bordelu vůbec chodí :think: Příjdou si pokecat, zachlastat s ženskýma, ale nevěrní být nechcou.Ale připadá mi to, jako bych šla k zubaři, na křeslo se jen posadila a hned šla pryč, prostě o ničem :nevim:Jo a jeden poznatek od mé kamarádky. Když má chlap doma hezkou partnerku, vybere si tu nejhorší co tam je a když je to naopak a doma ho čeká nic moc, bere tu nejhezčí. Jen co ten chlap vstoupí do místnosti, už holky ví, kterou vybere :mrgreen:

A jak to ty dotycne vi?
Oni znaji jejich manzelky?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
21.1.15 13:51

Při vší úctě, zakladatelko, píšeš, že jsi to dělala půl roku. Myslím, že by mi stačil na tuto zkušenost jeden-dva večery. Proto je mi divné, že jsi to dělala celých 6 měsíců. Neodsuzuji ani holky, co to dělají a ani ty chlapy, co tam chodí. Asi jim to tak vyhovuje, mohou se rozhodnout. Ale neměli by si pak stěžovat. Podle mého jde o svobodnou volbu, jak přijdeš k penězům a samozřejmě co jseš ochotná pro ně obětovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.15 19:13

chceme se zeptat

AHOJ chceme se zeptat.teda ja. moje kamaradka se odstěhovala do německa. dělala prostituci protože její ex přítel ze kterým ma dítě. jí neplatil alimenty. nestaral se o svojí dceru.sla tedy dělat peníze aby dcera měla vše do školy taky co jist a mít co na sebe. přestala dělat prostituci. a soc.ji nabízí alimenty který jí budou platiť. a po něm to vymahat.jak to nezaplati tak do měsíce si jde sednout.alee je v tom háček. získal fotky kde moje kamoska dělala prostituci. když jí uda v cz na soc. že dělala prostituci v německu. můžou ji odebrat dítě? i když to dítě žilo v čistotě chodilo pravidelně do školy. zkr. měla vse. prosím podepište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.15 09:29

otoč to

Podívej chodim s holkou co měla desítky kluků, mela X krat trojku, jednou se 4 naráz… Mam se na ni proto vyklaslat kdyz je hodna jak žádná jiná? Mam se na ni vykaslat jen proto ze suk…a jako de.ka?

Další věc, urcite Tvuj záměr dodělat školu byl ušlechtilý jen se tamysli kolik zen by to resilo jako ty? Vis co otoc to. Jsi chlap mas holku a ona byla de.ka v klubu. No neni ti na blití z kur..? Chces ji chlape vykaslej se na ni na děv…

Jsi proto svine nebo špatná? A jsou oni spatni kdyz jsou za děv… si zasu… a nechtějí opustit zenu se kterou nespi půl roku rok a ona mu nedá treba ze nemůže? Je ptůroto špatný? A co ty jsi svatá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.15 09:32

Dítě ji odebrat nemůžou za toto. Muselo by se prokázat ze byla zanedbaná atd. Tomu blbci říct ze vydírání je trestný čin a pokud se to dostane ven podá se trestní oznámení na něj. Veškeré sms, mail cokoliv od nej ponechat jako důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.2.15 15:36
@E-líza píše:
Při vší úctě, zakladatelko, píšeš, že jsi to dělala půl roku. Myslím, že by mi stačil na tuto zkušenost jeden-dva večery. Proto je mi divné, že jsi to dělala celých 6 měsíců. Neodsuzuji ani holky, co to dělají a ani ty chlapy, co tam chodí. Asi jim to tak vyhovuje, mohou se rozhodnout. Ale neměli by si pak stěžovat. Podle mého jde o svobodnou volbu, jak přijdeš k penězům a samozřejmě co jseš ochotná pro ně obětovat.

Je vidět, že ti to šrotuje v hlavě. Nemusí, nic o tom nevíš. Kritizovat umí každý. Jak píšeš, jde o svobodnou volbu a zakladatelka z toho nemá problém, takže jí s tím nemusíš radit. Jsi ráda?

• Citovat
  • Upravit
1590
1.2.15 15:52

Dotaz na zakladatelku:
Kolik to tam stálo? A kolik z toho měla ona a kolik majitelé bordelu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí