Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Getready píše:
Skoda, zes to nepochopila. Odskocil jsem si treba za tim, co jsem postradal. Ne proto, abych byl borec, ale treba proto, ze bych si pripadal jako blb, kdybych se rozesel s zenskou, kterou miluju jen proto, ze mi odmitala delat oral. Ale partner zakladatelky vlakna by zaslouzil svatozar…
Jo takže vlk se nažral, koza zůstala celá a ty si ještě pískáš, jak jsi to šalamounsky vyřešil. Tak hlavní je, že si nepřipadáš jako blb no. ![]()
Příspěvek upraven 16.05.14 v 16:46
@Anonymní píše:
Děkuju, důkaz že normální chlapi existují… Škoda že tě nemůžem naklonovat
omg, vy tomu věříte? ![]()
@WTFF píše:
omg, vy tomu věříte?
jestli myslíš tomu, že existuje normální chlap, tak já tomu už věřit přestala ![]()
@prostě chlap
Tak fotku jsem teda neviděla, ale podle věku jsi ještě koloušek
, ten můj podlehl rozhodˇnožce v 35, po 13 letech nádherného manželství, kdy mu prý nic nechybělo, ale prostě přišla příležitost…
Věřím ti a držím palce, ale sám přiznáváš, že nikdy člověk neví, co se mu může přihodit. Tak ti přeju, aby jsi zůstal věrný svým zásadám. ![]()
Normální chlapi jsou, akorát já na ně štěstí teda poslední dobou nemám. A jinak k tomu bordelu, mám pár kamarádů, kteří normálně řekli, že tam občas byli a to měli doma ženskou i s dětma.
A taky mi bylo řečeno, že tam chodí proto, ptže jejich žena je už okoukaná a otevřená kniha a že občas potřebují změnu. Jejich partnerky se samozřejmě nic nedozvyděly. ![]()
Lady Godiva:
Právě proto se nedá říct nikdy…nikdy, ale jedno vím. Může mě ulovit nějaká krásná normální ženská, ale abych byl věren původní zakladatelce, tak děfka to snad opravdu ne. Ale momentálně jsem sám, takže můžu co chci!
Jenom jednu věc jsem za tu dobu co jsem bez partnerky zjistil, že jednorázovky a vztahy jen na sex nejsou ono(tak né že by to nebylo zábavný), ale prostě tomu chybí ten pořádnej drive.
@grepfruit píše:
Normální chlapi jsou, akorát já na ně štěstí teda poslední dobou nemám. A jinak k tomu bordelu, mám pár kamarádů, kteří normálně řekli, že tam občas byli a to měli doma ženskou i s dětma.A taky mi bylo řečeno, že tam chodí proto, ptže jejich žena je už okoukaná a otevřená kniha a že občas potřebují změnu. Jejich partnerky se samozřejmě nic nedozvyděly.
FÍHÁÁÁÁ to je hnus, právě proto nemám žádného chlapa a žádný vztah, nerada se nervuju ![]()
@prostě chlap píše:
Lady Godiva:
Právě proto se nedá říct nikdy…nikdy, ale jedno vím. Může mě ulovit nějaká krásná normální ženská, ale abych byl věren původní zakladatelce, tak děfka to snad opravdu ne. Ale momentálně jsem sám, takže můžu co chci!Jenom jednu věc jsem za tu dobu co jsem bez partnerky zjistil, že jednorázovky a vztahy jen na sex nejsou ono(tak né že by to nebylo zábavný), ale prostě tomu chybí ten pořádnej drive.
A víš, že je možná dobře, že jsi na to přišel už teď, před nějakým vážným vztahem, aspoň to budeš mít vyzkoušeno a odbyto a v manželství už fakt budeš sekat dobrotu. ![]()
Já bych chtěla partnera, který by byl můj nejlepší kamarád, byl inteligentní, pohledný, prostě můj ochránce a milenec v jednom. Taky bych chtěla, aby nebyl žárliví, agresivní a nekoukal po každé vagíně, co projde kolem něj. Jestli takového znáte, tak sem s ním.
![]()
Trochu se dívat musí, jelikož to ukazuje, že je vše OK. Ale nějak nenápadně pokud možno. Jako přišel jsem na to, že když jedete kupříkladu metrem a obejmete svojí partnerku(zvláště pokud je menší) potom se můžete dívat kam chcete. ![]()
@MambaJ píše:
Já bych chtěla partnera, který by byl můj nejlepší kamarád, byl inteligentní, pohledný, prostě můj ochránce a milenec v jednom. Taky bych chtěla, aby nebyl žárliví, agresivní a nekoukal po každé vagíně, co projde kolem něj. Jestli takového znáte, tak sem s ním.![]()
Tak fotku už ti poslal…
![]()
@Lady Godiva píše:
@prostě chlap
Tak fotku jsem teda neviděla, ale podle věku jsi ještě koloušek, ten můj podlehl rozhodˇnožce v 35, po 13 letech nádherného manželství, kdy mu prý nic nechybělo, ale prostě přišla příležitost…
Věřím ti a držím palce, ale sám přiznáváš, že nikdy člověk neví, co se mu může přihodit. Tak ti přeju, aby jsi zůstal věrný svým zásadám.
Moc hezky napsáno ![]()