Prostituce - chci zapomenout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
16.5.14 17:32
@Lady Godiva píše:
Tak fotku už ti poslal… :mrgreen: :mrgreen:

Ale nevyjádřil se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.14 17:45
@MambaJ píše:
Já bych chtěla partnera, který by byl můj nejlepší kamarád, byl inteligentní, pohledný, prostě můj ochránce a milenec v jednom. Taky bych chtěla, aby nebyl žárliví, agresivní a nekoukal po každé vagíně, co projde kolem něj. Jestli takového znáte, tak sem s ním. 8) :mavam:

Mambičko tak to budeš muset navštívit asi jinou galaxii, protože v okruhu světelných let kolem naší planety, mám obavu, se takový živý tvor nenachází :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
16.5.14 17:51

@kočička Evička…jsou tady, ale divila bych se ženské, která by takovýho chlapa pustila k vodě. Já to rozhodně dělat nebudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
16.5.14 18:03
@Amaranthe píše: @kočička Evička…jsou tady, ale divila bych se ženské, která by takovýho chlapa pustila k vodě. Já to rozhodně dělat nebudu. :mrgreen:
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
5684
16.5.14 18:54
@Getready píše:
Naopak, kdyby to takhle delali vsichni, kdo se kvuli podobnejm prkotinam rozvadej, bylo by to spis lepsi, ne? A nechat se jednou za dva mesice na privatu vykourit snad ani neni nevera.

Ano, některá primitivní prasátka si chození za štětkami skutečně vysvětlují jako bohulibou činnost, kterou si upevňují vztah s partnerkou. Asi tě za to ještě žádná nevyklopla, že? Ale neboj, to přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.14 14:08

Jak můžete věřit chlapovi na babským fóru, ve vlákně, kde se vylívá vztek a frustrace z nevěry (primárně trauma z prostituce), který vám tvrdí, jak je sám úžasný a věrný a nebaví ho vztahy na jednu noc (obraz zdejší poptávky), a přitom má hned nachystanou fotku k odeslání :lol: S případnou narážkou na to, co tu dělá, se vypořádal už sám a dopředu - prostě ho to tu baví (aby taky ne).

Přitom tady analogicky prohlašuje o zakladatelce tématu (jako o prostitutce), že je špína, bez toho, aby k tomu tématu cokoliv dalšího napsal. Neni vám to třeba trošku podezřelý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
17.5.14 14:57
@JC12345 píše:
Jak můžete věřit chlapovi na babským fóru, ve vlákně, kde se vylívá vztek a frustrace z nevěry (primárně trauma z prostituce), který vám tvrdí, jak je sám úžasný a věrný a nebaví ho vztahy na jednu noc (obraz zdejší poptávky), a přitom má hned nachystanou fotku k odeslání :lol: S případnou narážkou na to, co tu dělá, se vypořádal už sám a dopředu - prostě ho to tu baví (aby taky ne).Přitom tady analogicky prohlašuje o zakladatelce tématu (jako o prostitutce), že je špína, bez toho, aby k tomu tématu cokoliv dalšího napsal. Neni vám to třeba trošku podezřelý? :)

jasně, že je. Proto jsem se ptal, jestli tomu jeho komentáři některá věří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.14 15:13

:)

Třeba já tomu nevěřím vůbec. Určitě to je nějakej úchylák. :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
17.5.14 15:39

Ne nevěřím…stejně jako nevěřím, že jakýkoliv,,normální,, muž jen tak z nudy brouzdá emiminem jen tak, aby chudinkám matkám otevřel oči, že žádný věrný chlap neexistuje a že mají šoupat nohama. Pánové jste tady všichni lehce mimo. Neumím si představit, že vlezu na mužské stránky a v každé diskusi, kde si bude chlap stěžovat, že mu jeho stará zahýbá, budu šířit osvětu, že my ženské jsme holt od přírody nastavené vyhledávat stále nový genetický materiál a že se mají smířit s tím, že žádnou slušnou nenajdou, tak ať chlapi drží tlamu a krok a nedělají hysterky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.14 16:13
@fifinka609 píše:
my jsme rádi tak trochu mimo. Buď za to ráda můžeš nás takhle hezky odhalit. :P
Každej by měl být trochu mimo ne…protože s dokonalýma lidma je nuda. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
17.5.14 16:17
@prostě chlap píše:
@fifinka609 píše:
Každej by měl být trochu mimo ne…protože s dokonalýma lidma je nuda. :)

bEZTAK CHODÍŠ NA NORNÍK NET… :evil:

• Citovat
  • Upravit
7090
17.5.14 16:24
@prostě chlap píše:
@fifinka609 píše:
Každej by měl být trochu mimo ne…protože s dokonalýma lidma je nuda. :)

Aha, tak to je plnohodnotný názor :potlesk:. Něco jako kdybych napsala,,bla, bla, blá, bla, bla,, a každý si z toho vemte, co je potřeba a hlavně, že jsem hrozně nad věcí a jsem super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.14 16:26

Norník :P hele ani jsem nevěděl, že to existuje. Ale už vím :) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
17.5.14 16:28
@prostě chlap píše:
Norník :P hele ani jsem nevěděl, že to existuje. Ale už vím :) :cert:

NO fórum pro děvkaře, zvlášť pro ty, kteří chodí do bor-de-lu. :poblion: :pocitac: :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
17.5.14 16:35

To si jako předávají informace ve kterým bordelu/privátu mají lepší ceny, nebo děfky?
To je teda ale blbost! :pocitac: :zed:
Nemám sílu ani potřebu to zjišťovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí