Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lady Godiva píše:
Tak fotku už ti poslal…![]()
Ale nevyjádřil se ![]()
@MambaJ píše:
Já bych chtěla partnera, který by byl můj nejlepší kamarád, byl inteligentní, pohledný, prostě můj ochránce a milenec v jednom. Taky bych chtěla, aby nebyl žárliví, agresivní a nekoukal po každé vagíně, co projde kolem něj. Jestli takového znáte, tak sem s ním.![]()
Mambičko tak to budeš muset navštívit asi jinou galaxii, protože v okruhu světelných let kolem naší planety, mám obavu, se takový živý tvor nenachází ![]()
@kočička Evička…jsou tady, ale divila bych se ženské, která by takovýho chlapa pustila k vodě. Já to rozhodně dělat nebudu. ![]()
@Amaranthe píše: @kočička Evička…jsou tady, ale divila bych se ženské, která by takovýho chlapa pustila k vodě. Já to rozhodně dělat nebudu.
@Getready píše:
Naopak, kdyby to takhle delali vsichni, kdo se kvuli podobnejm prkotinam rozvadej, bylo by to spis lepsi, ne? A nechat se jednou za dva mesice na privatu vykourit snad ani neni nevera.
Ano, některá primitivní prasátka si chození za štětkami skutečně vysvětlují jako bohulibou činnost, kterou si upevňují vztah s partnerkou. Asi tě za to ještě žádná nevyklopla, že? Ale neboj, to přijde ![]()
Jak můžete věřit chlapovi na babským fóru, ve vlákně, kde se vylívá vztek a frustrace z nevěry (primárně trauma z prostituce), který vám tvrdí, jak je sám úžasný a věrný a nebaví ho vztahy na jednu noc (obraz zdejší poptávky), a přitom má hned nachystanou fotku k odeslání
S případnou narážkou na to, co tu dělá, se vypořádal už sám a dopředu - prostě ho to tu baví (aby taky ne).
Přitom tady analogicky prohlašuje o zakladatelce tématu (jako o prostitutce), že je špína, bez toho, aby k tomu tématu cokoliv dalšího napsal. Neni vám to třeba trošku podezřelý? ![]()
@JC12345 píše:
Jak můžete věřit chlapovi na babským fóru, ve vlákně, kde se vylívá vztek a frustrace z nevěry (primárně trauma z prostituce), který vám tvrdí, jak je sám úžasný a věrný a nebaví ho vztahy na jednu noc (obraz zdejší poptávky), a přitom má hned nachystanou fotku k odesláníS případnou narážkou na to, co tu dělá, se vypořádal už sám a dopředu - prostě ho to tu baví (aby taky ne).Přitom tady analogicky prohlašuje o zakladatelce tématu (jako o prostitutce), že je špína, bez toho, aby k tomu tématu cokoliv dalšího napsal. Neni vám to třeba trošku podezřelý?
jasně, že je. Proto jsem se ptal, jestli tomu jeho komentáři některá věří.
Třeba já tomu nevěřím vůbec. Určitě to je nějakej úchylák.
![]()
Ne nevěřím…stejně jako nevěřím, že jakýkoliv,,normální,, muž jen tak z nudy brouzdá emiminem jen tak, aby chudinkám matkám otevřel oči, že žádný věrný chlap neexistuje a že mají šoupat nohama. Pánové jste tady všichni lehce mimo. Neumím si představit, že vlezu na mužské stránky a v každé diskusi, kde si bude chlap stěžovat, že mu jeho stará zahýbá, budu šířit osvětu, že my ženské jsme holt od přírody nastavené vyhledávat stále nový genetický materiál a že se mají smířit s tím, že žádnou slušnou nenajdou, tak ať chlapi drží tlamu a krok a nedělají hysterky ![]()
@fifinka609 píše:
my jsme rádi tak trochu mimo. Buď za to ráda můžeš nás takhle hezky odhalit.
Každej by měl být trochu mimo ne…protože s dokonalýma lidma je nuda.
@prostě chlap píše:@fifinka609 píše:
Každej by měl být trochu mimo ne…protože s dokonalýma lidma je nuda.bEZTAK CHODÍŠ NA NORNÍK NET…
@prostě chlap píše:@fifinka609 píše:
Každej by měl být trochu mimo ne…protože s dokonalýma lidma je nuda.Aha, tak to je plnohodnotný názor
. Něco jako kdybych napsala,,bla, bla, blá, bla, bla,, a každý si z toho vemte, co je potřeba a hlavně, že jsem hrozně nad věcí a jsem super
@prostě chlap píše:
Norníkhele ani jsem nevěděl, že to existuje. Ale už vím
![]()
NO fórum pro děvkaře, zvlášť pro ty, kteří chodí do bor-de-lu.
![]()
To si jako předávají informace ve kterým bordelu/privátu mají lepší ceny, nebo děfky?
To je teda ale blbost!
![]()
Nemám sílu ani potřebu to zjišťovat.