Prostitutka od vedle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
23.6.13 01:13

:mrgreen: :lol: pobavilo mě to sorry, ale nějak nechápu co ktomu dodat. Možná je to nromální ženská co má ráda takový sex. Třeba vůbec nemusí jít o prostitutku..a i kdyby stejně s tím nic moc neuděláš asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.6.13 01:16
@Anonymní píše:
To jsem si myslela taky, že nikdy nic takového řešit nebudu a ejhle :mrgreen:

držte se :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 01:17

Co třeba Hasiče, že někdo volá o pomoc, a sousedi se nemohou dostat dovnitř?
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.13 01:18
@AnitAma píše: :mrgreen: :lol: pobavilo mě to sorry, ale nějak nechápu co ktomu dodat. Možná je to nromální ženská co má ráda takový sex. Třeba vůbec nemusí jít o prostitutku..a i kdyby stejně s tím nic moc neuděláš asi :nevim:

Já to nikomu neberu, ale člověk by si měl uvědomit, že to ruší ostatní. Prostitutka to je, bere si za to peníze a opravdu se ji tam vystřídá mnoho mužů (skončili u ni dva známí, kteří byli na rozlučce se svobodou - je i tanečnice + striptérka). Každopádně měla spíš volit menší rodinný domek, než předražený panelákový být, kde ji sousedi nebudou mít v lásce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.13 01:19
@Vorvaň obrovský píše:
Co třeba Hasiče, že někdo volá o pomoc, a sousedi se nemohou dostat dovnitř? :D

Rovnou vodní dělo do okna :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1257
23.6.13 01:22
@Anonymní píše:
Já to nikomu neberu, ale člověk by si měl uvědomit, že to ruší ostatní. Prostitutka to je, bere si za to peníze a opravdu se ji tam vystřídá mnoho mužů (skončili u ni dva známí, kteří byli na rozlučce se svobodou - je i tanečnice + striptérka). Každopádně měla spíš volit menší rodinný domek, než předražený panelákový být, kde ji sousedi nebudou mít v lásce.

Aha četla jsem, že už to trvá dlouho…atd. No když je to ona paní a trvá to furt tak to nezávidím… :think: asi bych taky volala policajty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 01:22

By mě zajímalo, kdo by ten výjezd platil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.6.13 01:23
@Vorvaň obrovský píše:
Co třeba Hasiče, že někdo volá o pomoc, a sousedi se nemohou dostat dovnitř? :D
:lol: :mrgreen: tady je sranda :mrgreen: I když chápu, že ve skutečnosti to asi sranda moc nebude pro ostatní obyvatele domu 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
23.6.13 01:28
@AnitAma píše: :lol: :mrgreen: tady je sranda :mrgreen: I když chápu, že ve skutečnosti to asi sranda moc nebude pro ostatní obyvatele domu 8)
:lol: :lol: ale souhlasím… člověk se z toho až musí pak cítit trapně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.13 01:30

@AnitAma Bavím se, i když se mě to týká, některé komenty jsou dobré :mrgreen: Mi nevadí, když si nějaká ženská zaskučí, jenomže když je to často a dokonce probudí i mě, kterou občas neprobudí ani vlastní dítě :oops: tak to už je co říct. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.13 01:32
@babettka píše: :lol: :lol: ale souhlasím… člověk se z toho až musí pak cítit trapně

Trapně hlavně tehdy, jak já musím krotit „svůj hlasový projev“ při sexu s mým partnerem kvůli dítěti a teď najednou tam hlasitě heká jiná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5237
23.6.13 01:33
@Anonymní píše:
Trapně hlavně tehdy, jak já musím krotit „svůj hlasový projev“ při sexu s mým partnerem kvůli dítěti a teď najednou tam hlasitě heká jiná :mrgreen:
:lol: :lol: jděte k ní za dveře a tam to rozjeďte :-D ať si taky „užije“…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.13 01:36

Tak mě napadá, že v domě by měl být nějaký domovní řád. Nebo by ho měli urychleně zavést, a pak pokud ho někdo poruší, by mohl být sankcionován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.13 01:38

@babettka crrrrrrrrr „Dobrý den, tady vaše sousedka z vedlejšího vchodu, můžete nás prosím pustit do baráku? Chceme s přítelem před dveřmi vaší hříšnice taky dokázat, že si to umíme užít!“ :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5237
23.6.13 01:40
@Anonymní píše:
@babettka crrrrrrrrr „Dobrý den, tady vaše sousedka z vedlejšího vchodu, můžete nás prosím pustit do baráku? Chceme s přítelem před dveřmi vaší hříšnice taky dokázat, že si to umíme užít!“ :lol: :lol:

tak tak :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: když už tak už :-D… ne, omlouvám se, že to zlehčuji, musí to být nepříjemné… snad si s tím brzy někdo poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová