Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pobavilo mě to sorry, ale nějak nechápu co ktomu dodat. Možná je to nromální ženská co má ráda takový sex. Třeba vůbec nemusí jít o prostitutku..a i kdyby stejně s tím nic moc neuděláš asi ![]()
@Anonymní píše:
To jsem si myslela taky, že nikdy nic takového řešit nebudu a ejhle
držte se
![]()
Co třeba Hasiče, že někdo volá o pomoc, a sousedi se nemohou dostat dovnitř?
![]()
@AnitAma píše:![]()
pobavilo mě to sorry, ale nějak nechápu co ktomu dodat. Možná je to nromální ženská co má ráda takový sex. Třeba vůbec nemusí jít o prostitutku..a i kdyby stejně s tím nic moc neuděláš asi
Já to nikomu neberu, ale člověk by si měl uvědomit, že to ruší ostatní. Prostitutka to je, bere si za to peníze a opravdu se ji tam vystřídá mnoho mužů (skončili u ni dva známí, kteří byli na rozlučce se svobodou - je i tanečnice + striptérka). Každopádně měla spíš volit menší rodinný domek, než předražený panelákový být, kde ji sousedi nebudou mít v lásce.
@Vorvaň obrovský píše:
Rovnou vodní dělo do okna ![]()
@Anonymní píše:
Já to nikomu neberu, ale člověk by si měl uvědomit, že to ruší ostatní. Prostitutka to je, bere si za to peníze a opravdu se ji tam vystřídá mnoho mužů (skončili u ni dva známí, kteří byli na rozlučce se svobodou - je i tanečnice + striptérka). Každopádně měla spíš volit menší rodinný domek, než předražený panelákový být, kde ji sousedi nebudou mít v lásce.
Aha četla jsem, že už to trvá dlouho…atd. No když je to ona paní a trvá to furt tak to nezávidím…
asi bych taky volala policajty…
@Vorvaň obrovský píše:
@AnitAma píše:![]()
tady je sranda
I když chápu, že ve skutečnosti to asi sranda moc nebude pro ostatní obyvatele domu
@AnitAma Bavím se, i když se mě to týká, některé komenty jsou dobré
Mi nevadí, když si nějaká ženská zaskučí, jenomže když je to často a dokonce probudí i mě, kterou občas neprobudí ani vlastní dítě
tak to už je co říct. ![]()
@babettka píše:![]()
ale souhlasím… člověk se z toho až musí pak cítit trapně
Trapně hlavně tehdy, jak já musím krotit „svůj hlasový projev“ při sexu s mým partnerem kvůli dítěti a teď najednou tam hlasitě heká jiná ![]()
@Anonymní píše:
Trapně hlavně tehdy, jak já musím krotit „svůj hlasový projev“ při sexu s mým partnerem kvůli dítěti a teď najednou tam hlasitě heká jiná
Tak mě napadá, že v domě by měl být nějaký domovní řád. Nebo by ho měli urychleně zavést, a pak pokud ho někdo poruší, by mohl být sankcionován.
@babettka crrrrrrrrr „Dobrý den, tady vaše sousedka z vedlejšího vchodu, můžete nás prosím pustit do baráku? Chceme s přítelem před dveřmi vaší hříšnice taky dokázat, že si to umíme užít!“
![]()
@Anonymní píše:
@babettka crrrrrrrrr „Dobrý den, tady vaše sousedka z vedlejšího vchodu, můžete nás prosím pustit do baráku? Chceme s přítelem před dveřmi vaší hříšnice taky dokázat, že si to umíme užít!“![]()
tak tak
když už tak už
… ne, omlouvám se, že to zlehčuji, musí to být nepříjemné… snad si s tím brzy někdo poradí ![]()