Prostitutka od vedle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
24.5.16 13:28

Joo jinak
nechám jí litr = kuplířství = trestný čin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.16 17:24

Cauky,
Vedle do bytu se nedavno pristehovala takova mlada holcina, chova se slusne, neni od ni slyset zadny hluk nic…
Ale - za posledni dny ma denne tak 5× panskou navstevu…
Me je to celkem jedno, ale jsou to druzstevni byty a az si nejaky aktivni duchodce od vedle vsimne castych ciste panskych navstev, myslim, ze by ji mohli celkem zavarit…
Mam ji na to upozornit nebo byste ji nechaly svemu osudu?

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
27.6.16 17:26

Vůbec bych se o to nestarala, pokud je slušná a nedělá hluk tak je to její věc… mi párkrát přišel pomoct brácha a sousedka začala vykládat že jsem tady měla milence, takové zamindrákované krávy jsou fakt nejlepší

• Citovat
  • Upravit
80062
27.6.16 17:26

Tak má víc přítel, s tím nikdo nic nemůže dělat, ne? třeba je to rodina. Přej a bude ti přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
27.6.16 17:27
@Anonymní píše:
Cauky,
Vedle do bytu se nedavno pristehovala takova mlada holcina, chova se slusne, neni od ni slyset zadny hluk nic…
Ale - za posledni dny ma denne tak 5× panskou navstevu…
Me je to celkem jedno, ale jsou to druzstevni byty a az si nejaky aktivni duchodce od vedle vsimne castych ciste panskych navstev, myslim, ze by ji mohli celkem zavarit…
Mam ji na to upozornit nebo byste ji nechaly svemu osudu?

Nech to spát a neřeš to… Každýmu jinýmu důchodci to může být ukradený, pokud se chová slušně a má řádně zaplacený nájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
27.6.16 17:27

:roll: :roll: :roll: A na co ji chces jako upozornovat, proboha? Ma snad vlastni rozum, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.16 17:36

No jasne, ze je to jeji vec- jak pisu, me osobne je to fakt jedno co si v byte dela nebo nedela…Ale u nas v baraku, si treba stezovali tak urputne na pani, ktera mela na balkone andulky a zvali si ji kvuli tomi treba na druzstvo az ji bylo doporuceno aby se vystehovala…Tak zas, ze tohle si treba nemusi vubec uvedomovat u nas jsou prevazne ty duchodci fakt desne akcni a nevim proc, ale nejak me napadlo jestli by treba nebylo vhodne ji o tom informovat…

• Citovat
  • Upravit
1109
27.6.16 17:44

A ze zrovna ty mas takovou sousedskou starostlivost… muze tam prodavat herbalife, tak se nestarej o cizi zivoty, ale spise o ten svuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
27.6.16 17:53

Myslim si ze kazdemu to muze byt jedno co provadim doma :roll: nebo co sousedi delajou doma 8o a preci jestli k tobe prijde jedna navsteva za tyden a ona ma x navstev mi to prijde zvlastni se o to starat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.16 17:56
@lear píše:
A ze zrovna ty mas takovou sousedskou starostlivost… muze tam prodavat herbalife, tak se nestarej o cizi zivoty, ale spise o ten svuj.

A proc hned tak zhurta?

• Citovat
  • Upravit
2021
27.6.16 18:05
@Anonymní píše:
A proc hned tak zhurta?

To je zhurta? Vždyť má pravdu, co je ti po sousedce? To je doba..Člověk už si ani u sebe nemůže dělat co chce. :roll: Taky mně napadlo, jestli není masérka, může tetovat, něco prodává, ale ne, samozřejmě je hned prostitutka. :palec: Napsala jsi to tak, že to fakt vypadá, že máš stejně co na práci jako ti důchodci co zmiňuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
27.6.16 18:10

Co ti je vubec po tom co na ni sousedi? Pises, ze tobe to nevadi, ale ja ti to neverim, mam pocit, ze prave tebe to stve nejvic. To te tak zere, ze delas za par susnu osmicky denne a ona si zije ve vate nebo o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
27.6.16 18:43

@lear Herbalife :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
27.6.16 18:45

Jinak ne, nepletla bych se do niceho. Pokud je to slusna zenska a nerusi okoli, muze ti byt prd po tom, co dela doma za zavrenymi dvermi.
Jedine, co by me tankovalo, by bylo to, kdyby tam bydlela s detmi a mela bych podezreni, ze je treba bije nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.6.16 19:04

Hrůza… Já prodávám a vyměnuji chovatelské potřeby k akvaristice a někdy se zadaří, že ke mě domů přijde v jednom dni více lidí zpravidla se akvaristice více věnují muži. Neumím si představit, že by mě nějaká zvědavá sousedka na toho upozornila! Asi bych ji řekla, že kdyby se každý staral sám o sebe bylo by o všechny postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová