Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Vůbec se neomlouvej.Nejvíc mě dostalo, jak ty křiky se tu rozléhaly po sídlišti a můj devítiměsíční se tomu smál
![]()
Asi ho „teta“ pobavila
jé chuděrka malý, ještě že to nechápe
… Snad se „tetka“ brzy zase odstěhuje…
@babettka píše:
jé chuděrka malý, ještě že to nechápe![]()
![]()
… Snad se „tetka“ brzy zase odstěhuje…
To doufám.
Jinak mimo OT, dík za fotky v „Domě je asi duch“… teď nemám jen obtěžující sousedku, ale i paranoiu, že v bytě nejsem „sama“ ![]()
@Anonymní píše:
To doufám.Jinak mimo OT, dík za fotky v „Domě je asi duch“… teď nemám jen obtěžující sousedku, ale i paranoiu, že v bytě nejsem „sama“
jé tak to se omlouvám znovu
… Ber to tak, že ta naše chalupa je stoletá
a my tam káči ty duchy vyvolávaly
![]()
@babettka Moment! To foto je reálné??
Já myslela, že úmyslná úprava ve photoshopu ![]()
My meli o patro vys privat. Vzkazy na vchodovych dverich nepomohly. Jednou sousedka zlomila smetak, jak na ne „klepala“a asi za tyden se holky vystehovaly
Sla bych jim zazvonit na byt a slusne bych je pozadala, zda by se mohli ztisit.
Jak znám naše činné orgány tak s tímhle většinou nikdo nic neudělá bohužel, je to asi na dohodě mezi sousedy a jí samotnou.Je to někdy dost obtěžující. My měli v paneláku souseda co měl psa, vždycky když byl doma sám tak štěkal, ale opravdu vytrvale.Bylo to na makovici!
U nás v domě je soukromý byt - bordel. Policisté s tím nic neudělají, prý se členům výboru SVJ vysmáli. Dohoda s majitelem bytu (byt má údajně pronajímat) - do konce roku to skončí. Výsledek? Nulový. Jen prý trochu odhlučnili byt a bordel jede dál.
Po domě se potulují cizí lidé (nejen „dámy“ tam „pracují“). Obyvatelé nižších pater si stěžují na hluk, který dělají „zákazníci“. Dokonce na ně v noci vyzvání, protože se jaksi netrefí na správný zvonek.
Věčně potkávám chlapy, kteří jedou do hampejzu. Poznám i „zaměstnankyně“ a neptám se, do kolikátého patra jedou.
Nejde mi do hlavy, že paní, která si ve sklepní místnosti zřídila živnost musela mít souhlas všech vlastníků a kdejaká povolení a tady si někdo zřídí hampejz a jede se vesele dál. Orgány, které by měly konat, se smějí a dávají od toho ruce pryč. Kamerový systém prý nepomůže.
Taky máme nad náma takovou hlasitou madam. Bylo to děs poslouchat jak řvala, nad dětskym pokojem(ona tam má ložnici). Občasný heknutí mi nevadí, ale tahle řvala jak když jí někdo podřezává
, no fakt trapka. Stačilo si postěžovat, nad tím jak je to opravdu trapný, že tohle musíme poslouchat a i děti. A už je klid. ![]()
Nezavidim ani trochu, stacil mi pul rok v anglii a pod nami akcni sousede. To byla italie - rvali po sobe, vyhazovali se, sprosti byli a paj se usmirovali, ale vypadalo to jako bych je mela u sebe v posteli
no des a hruza a kdyz si majitelka stezovala tak jeste pridali. Pak uz se to zacalo resit pres domovnika a nejakou spravu. Jak to dopadlo nevim
ale byt to denne tak jsem ![]()
HAHA..
Ja bych zkusila pockat, az ji nejaky ten amant zbouchne… A za pul roku nebude po nocich sukat, ale chodit na e-mimino ![]()
Za našich pubertálních let, když nás někdo nasral, tak jsme mu po nocích strkaly sirky do zvonku anebo ho přelepovali, aby pořád zvonil. Jako stačilo by jedno heknutí a už by tam měla luplý párátko, ať to mají aji s muzikou ![]()
@Koty
To mě taky napadlo ![]()
Nebo ať veme zakladelka děti a jde jí hulákat v 6 ráno před dveře, nebo nejlépe k oknu ložnice. Když nepomůže domluva, tak stejný kalibr ![]()
Vůbec se neomlouvej.
Nejvíc mě dostalo, jak ty křiky se tu rozléhaly po sídlišti a můj devítiměsíční se tomu smál
Asi ho „teta“ pobavila