Prostitutka od vedle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.6.16 19:33

Boze vy jste fakt utocne, to svet nevidel…
Hale u nas je to vsechno slyset a kdyz s nima na chodne mezi dvermi domlouva hodinovou taxu, tak si myslim, ze akvaristiku a herballife fakt nedela..
No nic..Asi to nema smysl dal rozebirat

• Citovat
  • Upravit
2021
27.6.16 19:44
@tweety.zrada píše:
Hrůza… Já prodávám a vyměnuji chovatelské potřeby k akvaristice a někdy se zadaří, že ke mě domů přijde v jednom dni více lidí zpravidla se akvaristice více věnují muži. Neumím si představit, že by mě nějaká zvědavá sousedka na toho upozornila! Asi bych ji řekla, že kdyby se každý staral sám o sebe bylo by o všechny postaráno.

Další běhna, chudáci pohoršení sousedi! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.6.16 20:00

Je celkem zajimave, ze kdyz se tu resi, ze ma nekdo milence/milenku muzete se posat ale tohle Vam nevadi :D
Nedivate se na to z trochu blbeho pohledu? Co kdyz chce zakladatelka pratelsky slecnu upozornit na to, ze lidi v baraku jsou sv
ne a mela by se mit trochu na pozoru? Co je na tom?
Jasne, at se kazdy stara sam o sebe ale jestli v baraku vystipali nejakou zenskou ktera mela na balkone andulku tak tohle by asi nerozdejchali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
27.6.16 20:07

@uklidcb Tak andulky na balkone jsou otravne, to by vadilo i mne :-) Zakladatelka pise, ze prostitutka zadnej hluk nedela, takze co se odehrava v jejim byte je mi uplne fuk. No a s tim milencem, to je daleko horsi situace mit pritele a zaroven milence, nez byt volna a zivit se prostituci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.6.16 20:24
@lauraka píše:
@uklidcb Tak andulky na balkone jsou otravne, to by vadilo i mne :-) Zakladatelka pise, ze prostitutka zadnej hluk nedela, takze co se odehrava v jejim byte je mi uplne fuk. No a s tim milencem, to je daleko horsi situace mit pritele a zaroven milence, nez byt volna a zivit se prostituci.

Ale jo, ja s tebou souhlasim, at si kazdej ve svem byte dela co uzna za vhodne…
Jen rikam, ze ten puvodni dotoz byl mozna mysleny trochu jinak :D
Treba byla zakladatelka kdysi taky prostitutka a ma nejake souciteni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.6.16 22:22

@Frnda No to bych si fakt užila :-D :-D většinou si rybky chodí kupovat samý staříci :-D u kterých bych věřila, že už chudáci ani nemůžou, mladí kluci asi ryby nechovají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.6.16 22:38

@tweety.zrada i ty nestoudnice jedna :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: kdo vi, co o tobe rika domovni rada, a jestli cichavec neni tajny kod pro oralni styk a ancistrus pro analni :cert: :cert:

Jako tahle sousedska starostlivost me dojima, kdyz jde o drby, ma kazdy napjate usi, kdyz o tyrani, neslysi nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.6.16 23:27

@lear a já si říkala proč soused z vedlejšího domu tak často seká trávník. Určitě šmíruje kolik jsem v akvaristice prodala čichvců :-D :-D
Mě se teda často stává, že lidé neumějí pojmenovat, co chtějí a pak třeba popisují, že chtějí koupit tu rybičku, co čistí sklo (ancíky) tak až mi to tu zas někdo bude popisovat hned si vzpomenu na tvojí tajnou šifru :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.6.16 07:19
@Anonymní píše:
Cauky,
Vedle do bytu se nedavno pristehovala takova mlada holcina, chova se slusne, neni od ni slyset zadny hluk nic…
Ale - za posledni dny ma denne tak 5× panskou navstevu…
Me je to celkem jedno, ale jsou to druzstevni byty a az si nejaky aktivni duchodce od vedle vsimne castych ciste panskych navstev, myslim, ze by ji mohli celkem zavarit…
Mam ji na to upozornit nebo byste ji nechaly svemu osudu?

co je Ti do toho? ona může mít návštěv, kolik chce. Ani družstvo do toho nemá co kecat.. twl.. já pořádně nevim, kdo bydlí vedle a Ty máš takový přehled.. Kelišová hadr, fakt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.6.16 07:22
@Anonymní píše:
Cauky,
Vedle do bytu se nedavno pristehovala takova mlada holcina, chova se slusne, neni od ni slyset zadny hluk nic…
Ale - za posledni dny ma denne tak 5× panskou navstevu…
Me je to celkem jedno, ale jsou to druzstevni byty a az si nejaky aktivni duchodce od vedle vsimne castych ciste panskych navstev, myslim, ze by ji mohli celkem zavarit…
Mam ji na to upozornit nebo byste ji nechaly svemu osudu?

doporučuji žít si svůj život a nestarat se o jiné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.6.16 07:30
@uklidcb píše:
Je celkem zajimave, ze kdyz se tu resi, ze ma nekdo milence/milenku muzete se posat ale tohle Vam nevadi :D
Nedivate se na to z trochu blbeho pohledu? Co kdyz chce zakladatelka pratelsky slecnu upozornit na to, ze lidi v baraku jsou sv
ne a mela by se mit trochu na pozoru? Co je na tom?
Jasne, at se kazdy stara sam o sebe ale jestli v baraku vystipali nejakou zenskou ktera mela na balkone andulku tak tohle by asi nerozdejchali :D

taková upozornění se vždycky obrátí proti tomu druhému..někdy je opravdu nejlepší se starat sám o sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.6.16 07:32

@uklidcb add milenky je to opět každého věc, protože soudit má právo pouze ten kdo si životem toho druhého prošel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.6.16 08:01
@lear píše:
A ze zrovna ty mas takovou sousedskou starostlivost… muze tam prodavat herbalife, tak se nestarej o cizi zivoty, ale spise o ten svuj.

chacha @Herbalife :lol: :lol: :palec: :palec:

jinak me by bylo uplne jedno, co tam kdo dela…Proc hned prostitutka? Ze je to mlada kocena a ma panske navstevy? No a co…A co ji duchodci muzou? Akorat tak :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.6.16 08:03
@Anonymní píše:
Boze vy jste fakt utocne, to svet nevidel…
Hale u nas je to vsechno slyset a kdyz s nima na chodne mezi dvermi domlouva hodinovou taxu, tak si myslim, ze akvaristiku a herballife fakt nedela..
No nic..Asi to nema smysl dal rozebirat

tak nemas poslouchat za dverma o cem se bavi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
4.7.16 02:45

Pokud nehuláká jako hyena a neotravuje to běžný život, tak ať si dělá klidně i klauna. :nevim: Jestli za mými sousedkami chodí chlapi, je mi to fuk a kdyby se o to zajímal ještě zvědavý důchodce? O to více nic neřeším, naopak se tomu směji. Aaaaaa.. nejde náhodou o tebe?? :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová