Prostitutka od vedle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
23.6.13 09:09

Za našich pubertálních let, když nás někdo nasral, tak jsme mu po nocích strkaly sirky do zvonku anebo ho přelepovali, aby pořád zvonil. Jako stačilo by jedno heknutí a už by tam měla luplý párátko, ať to mají aji s muzikou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
23.6.13 09:28

@Koty
To mě taky napadlo :P
Nebo ať veme zakladelka děti a jde jí hulákat v 6 ráno před dveře, nebo nejlépe k oknu ložnice. Když nepomůže domluva, tak stejný kalibr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.6.13 10:00

U nás ve dvoře to bylo hlavně přes léto z nějakého okna pěkně se to rozléhalo. No a jednou se ozvalo z nějakého okna ve dvoře. TAK UŽ JÍ TO UDĚLEJ AŤ MŮŽEM JÍT SPÁT a je klid.

Prostě za ní dojdi a řekni jí, že dělá hluk. Je jednou jestli se hádají nebo šuk… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.6.13 10:15

Máte reálnou šanci, že až zestárne, s hlasitým souložením přestane. Nebo dřív zestárnete vy a už to neuslyšíte. Nebo si zvyknete. Policii volat můžete třeba 3× denně, ale s tím asi nic moc neudělají, soulož není trestný čin a třeba se i po té desáté večerní vleze do nějaké hlukové hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.6.13 10:19

Ty jo, to je docela děsivá představa, mít takové sousedy. Těžko radit, s některými lidmi se člověk prostě nedomluví. Taky bych to řešila opakovaným voláním na policii, protože když se to bude opakovat hodněkrát po sobě, tak už to musí začít nějak řešit a ne jen napomenout a odejít. I s tím úřadem bych to zkusila:-) ale bylo by lepší, kdyby se vás domluvilo víc… a jít si „postěžovat“ hromadně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.6.13 10:21

No hele, pokud to má na fakt na kšeft, tak by jí mohlo i vadit, kdyby je při tom někdo furt vyrušoval, ne? myslím, že zákazníci by nebyli moc spokojení, kdyby jim celou hodinu někdo zvonil nebo klepal na dveře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.13 10:21

Pokud už tam měla jednou vzkaz, pak ji nechápu, my byli jednou kde byly teňoučký zdi, tenkrát s přítelem jsme pracovali v zahraničí a bydleli tam z nějakýma cizincema a ráno nám lámavou angličtinou vysvětlovali, že nemohli spát, že ráno vstávají, že jsem tam hekala. Ani jsem si to neuvědomila že to bylo tak slyšet a byla jsem červená až na prdeli, od té doby jsem se jim nemohla podívat ani do očí. Snad vás to aspoň pobaví, i když se to nevztahuje k tématu :lol:

• Citovat
  • Upravit
40270
23.6.13 10:26

A nepotkáváš se s ní někde na veřejnosti? Třeba v obchodě? Že bys ji zkusila požádat pěkně nahlas a zřetelně, zda by mohla souložit kapku méně hlučně, že to její vytí jak pes se nedá poslouchat? A čím víc lidí bude v tu chvíli okolo, tím líp. Nebo na ni zazvonit pod oknem a slušně a jasně se optat? Opět ve chvili, kdy bude na ulici víc lidí? Prostě udělat jí trochu ostudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.6.13 13:05

Ten byt je její nebo ho má v podnájmu? ještě mně napadlo to řešit s majitelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.6.13 13:05

Ten byt je její nebo ho má v podnájmu? ještě mně napadlo to řešit s majitelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
arana
23.6.13 13:28

Kdybys věděla, která přesně to je, tak bych jí při nejbližším potkání řekla něco ve stylu: hele, ty si to fakt umíš užít, baví se o tom půl ulice… a jestli jí to netrkne, šla bych jí přelepit zvonky, jak už někdo psal…:D

• Citovat
  • Upravit
4288
24.6.13 04:27

Souhlasim si sirkama do zvonku :pankac: bude muset prerusit cinnost a jit tu sirku vytahnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.6.13 05:49

@2012Mex bude muset vytáhnout 2 sirky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
24.6.13 13:32
@Anonymní píše:
@babettka Moment! To foto je reálné?? 8o 8o 8o Já myslela, že úmyslná úprava ve photoshopu :mrgreen:

Ne přísahám, že jsem se té fotky ani nedotkla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.6.13 12:24

No pokud je to prostitutka, striptérka a bůh ví, co ještě, tak jí stud asi nic neříká a nějaké zesměšňování na veřejnosti jí bude šumák :cert: To neustálé rušení bych vyzkoušela, domluvte se všichni, kterým to vadí, a jděte jí skupinově kazit kšefty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová