Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za našich pubertálních let, když nás někdo nasral, tak jsme mu po nocích strkaly sirky do zvonku anebo ho přelepovali, aby pořád zvonil. Jako stačilo by jedno heknutí a už by tam měla luplý párátko, ať to mají aji s muzikou ![]()
@Koty
To mě taky napadlo ![]()
Nebo ať veme zakladelka děti a jde jí hulákat v 6 ráno před dveře, nebo nejlépe k oknu ložnice. Když nepomůže domluva, tak stejný kalibr ![]()
U nás ve dvoře to bylo hlavně přes léto z nějakého okna pěkně se to rozléhalo. No a jednou se ozvalo z nějakého okna ve dvoře. TAK UŽ JÍ TO UDĚLEJ AŤ MŮŽEM JÍT SPÁT a je klid.
Prostě za ní dojdi a řekni jí, že dělá hluk. Je jednou jestli se hádají nebo šuk… ![]()
Máte reálnou šanci, že až zestárne, s hlasitým souložením přestane. Nebo dřív zestárnete vy a už to neuslyšíte. Nebo si zvyknete. Policii volat můžete třeba 3× denně, ale s tím asi nic moc neudělají, soulož není trestný čin a třeba se i po té desáté večerní vleze do nějaké hlukové hranice.
Ty jo, to je docela děsivá představa, mít takové sousedy. Těžko radit, s některými lidmi se člověk prostě nedomluví. Taky bych to řešila opakovaným voláním na policii, protože když se to bude opakovat hodněkrát po sobě, tak už to musí začít nějak řešit a ne jen napomenout a odejít. I s tím úřadem bych to zkusila:-) ale bylo by lepší, kdyby se vás domluvilo víc… a jít si „postěžovat“ hromadně:-)
No hele, pokud to má na fakt na kšeft, tak by jí mohlo i vadit, kdyby je při tom někdo furt vyrušoval, ne? myslím, že zákazníci by nebyli moc spokojení, kdyby jim celou hodinu někdo zvonil nebo klepal na dveře… ![]()
Pokud už tam měla jednou vzkaz, pak ji nechápu, my byli jednou kde byly teňoučký zdi, tenkrát s přítelem jsme pracovali v zahraničí a bydleli tam z nějakýma cizincema a ráno nám lámavou angličtinou vysvětlovali, že nemohli spát, že ráno vstávají, že jsem tam hekala. Ani jsem si to neuvědomila že to bylo tak slyšet a byla jsem červená až na prdeli, od té doby jsem se jim nemohla podívat ani do očí. Snad vás to aspoň pobaví, i když se to nevztahuje k tématu ![]()
A nepotkáváš se s ní někde na veřejnosti? Třeba v obchodě? Že bys ji zkusila požádat pěkně nahlas a zřetelně, zda by mohla souložit kapku méně hlučně, že to její vytí jak pes se nedá poslouchat? A čím víc lidí bude v tu chvíli okolo, tím líp. Nebo na ni zazvonit pod oknem a slušně a jasně se optat? Opět ve chvili, kdy bude na ulici víc lidí? Prostě udělat jí trochu ostudu.
Ten byt je její nebo ho má v podnájmu? ještě mně napadlo to řešit s majitelem.
Ten byt je její nebo ho má v podnájmu? ještě mně napadlo to řešit s majitelem.
Kdybys věděla, která přesně to je, tak bych jí při nejbližším potkání řekla něco ve stylu: hele, ty si to fakt umíš užít, baví se o tom půl ulice… a jestli jí to netrkne, šla bych jí přelepit zvonky, jak už někdo psal…:D
Souhlasim si sirkama do zvonku
bude muset prerusit cinnost a jit tu sirku vytahnout ![]()
@Anonymní píše:
@babettka Moment! To foto je reálné??![]()
![]()
Já myslela, že úmyslná úprava ve photoshopu
Ne přísahám, že jsem se té fotky ani nedotkla ![]()
No pokud je to prostitutka, striptérka a bůh ví, co ještě, tak jí stud asi nic neříká a nějaké zesměšňování na veřejnosti jí bude šumák
To neustálé rušení bych vyzkoušela, domluvte se všichni, kterým to vadí, a jděte jí skupinově kazit kšefty ![]()