Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chápu na jednu stranu situaci, že ta ženská řve ve dne v noci. Taky jsme tu měli jednu obdobnou paní v ulici a ta tu řvala od rána do rána. To už ani můj partner se mnou nechtěl spát, protože mi řekl, že ho ta „kráva“ irituje a bylo znatelné, jak moc je hýkání umělé. Poslední dny jejího bydlení v ulici lustroval zákony, jestli je policie schopná zakročit
Dnes už „obdělává“ jiný městský obvod.
![]()
@ckjl píše:
to je děs…
docela mě děsí, jak je společnost dnes tolerantní…
Já jsem teď narazila na Instagramu na profil nějaké holky (my_secret_passion_life ), které je na to snad hrdá…Píše o tom jak si užívá být společnicí.....
má celou svoji webovou stránku stránku o tom, kde píše co dělá a jak to dělá…![]()
Nevím, co tím sleduje …..
A ty závidíš, protože jinak nevím, proč to řešíš :p Dnešní šlapky začínají už ze základky od 12let
Stačí si jen všimnout, jak se teď „děti“ oblékají .. ![]()
@ckjl píše:
to je děs…
Já jsem teď narazila na Instagramu na profil nějaké holky (my_secret_passion_life ), které je na to snad hrdá…Píše o tom jak si užívá být společnicí.....
má celou svoji webovou stránku stránku o tom, kde píše co dělá a jak to dělá…![]()
Zřejmě si dělá reklamu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, raději píšu jako anonym. Bydlíme na sídlišti ve slepé uličce, kde jsou panelové domy ve stylu o třech vchodech a čtyř patrech. Relativně dobré bydlení do doby, než se před měsícem přistěhovala mladá holka vedle do vchodu. Několikrát týdně mě probudí po půlnoci křikem „pořádně mě ošukej/přirážej silně/dělej“ a další podobné výlevy, šílené hlasité vzdychání atd. Neříkám, že já jsem u sexu ticho, ale zase nevěřím, že by sousedi byli svědkem našeho skotačeníPo pár dnech si stěžovala sousedka z vedlejšího vchodu, že se jim tam přistěhovala holka, co si z bytu dělá bordel a tahá si tam chlapy. Dobře, každý se nějak živí, ale už mě celkem obtěžuje to poslouchat každou druhou nebo třetí noc. Tolikrát i můj chlap říkal, že tohle je vážně divadlo a hodně trapné.
Hlavně se mi to nelíbí z toho důvodu, že jsme „ulička“, kde je mnoho rodin s dětmi a toto by vážně asi děti neměli po nocích poslouchat.
No nakopala bych ji do…
Mám pocit že jsme sousedky, máme to taky tak
Nenaděláš nic.
@ckjl píše:
to je děs…
No jasně, chce se zviditelnit a nalákat na sebe značky jako sponzory. Nebyla by první ani poslední. Dle dosavadních čísel a počtu příspěvků se jí to zatím nedaří. Z poloviny je to fake. Ale snaha se cení a dělá co může, možná ji to i baví.
Pokud vím, tohle se už někde řešilo a jako nejlepší ráda bylo, domluvit se pár sousedů a když to začne, tak začít chlapa hlasitě hecovat jako na sportovním utkání. Makej, dělej, zrychli, výdrž, měkne ti atd. To chlapa většinou odrovná a je po srandě.