Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2840
15.10.12 19:31

Co to tam zas bylo za semetriku? :zed: :zed: Ale ten chlapík, co dal 9 vzhledem k sociální situaci si u mě šplhl.

Jinak kouzelnou školku pouštíme ráno, pokud je starší syn doma, jinak o žádný školc eneví, jeho stejně baví jen Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.12 19:32

Takze dle Primy bude varit : V Jitčině čtyřchodovém menu proto najdeme vývar s játrovými knedlíčky a hovězí na česneku, bramborový knedlík a špenát.
@Klárušek takze se jmenuje Jitka ;)

zajimave menu bude mit Artur(ten z Moldavska), to by mi chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.12 19:33

@wjerushka u me si splhnul taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
15.10.12 19:33

@Taminka hm taky žádný terno teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.10.12 20:55
@wjerushka píše:
@Taminka hm taky žádný terno teda

no prave, takze nevim co tam furt resila.

Jako ja to fakt nikdy nesledovala, ale to tam pokazde byl nekdom kdo se furt na neco vyptaval a rypal? Pokud ano, tak snad je to fakt nekdo nastrceny od Primy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
15.10.12 21:19

To jo, chlapík, co dal 9,u mě hooodně stoupnul :potlesk: :palec:
Moc jsem to tý svobodný mamince přála, aby vyhrála, ale to už asi nehrozí 8o Je mi moc sympatická a nemá to jednoduchý, když je s dcerkou sama :(
A ta Jitka, bože! Na pěst :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
15.10.12 21:24
Pokaždý tam není prudič. Třeba předminulý týden tam byla super partička :potlesk: Ale minulý týden ta hvězda, teď už nevim, jak se jmenovala a teď ta Jitka, to je teda něco :pocitac: Nesympatická ježibaba už od pohledu :pocitac: A jak pořád dokola řešila ty mouchy :pocitac: Jako by za to hostitelka mohla, čisto měla a za mouchy přece nemůže :pocitac: Kdyby nechala okna zavřený a v bytě by zase bylo vedro, to by se jí určitě taky nelíbilo a rýpala by zase, že se tam nedalo dýchat a byl tam hroznej vzduch :pocitac: Prostě to je přesně ten typ, kterej si na všem něco najde, naprosto negativní člověk :cert: A to její menu, žádná sláva jako :pocitac:
@Taminka píše:
no prave, takze nevim co tam furt resila.Jako ja to fakt nikdy nesledovala, ale to tam pokazde byl nekdom kdo se furt na neco vyptaval a rypal? Pokud ano, tak snad je to fakt nekdo nastrceny od Primy. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
15.10.12 21:26
@kristy84 píše:
Pokaždý tam není prudič. Třeba předminulý týden tam byla super partička :potlesk: Ale minulý týden ta hvězda, teď už nevim, jak se jmenovala a teď ta Jitka, to je teda něco :pocitac: Nesympatická ježibaba už od pohledu :pocitac: A jak pořád dokola řešila ty mouchy :pocitac: Jako by za to hostitelka mohla, čisto měla a za mouchy přece nemůže :pocitac: Kdyby nechala okna zavřený a v bytě by zase bylo vedro, to by se jí určitě taky nelíbilo a rýpala by zase, že se tam nedalo dýchat a byl tam hroznej vzduch :pocitac: Prostě to je přesně ten typ, kterej si na všem něco najde, naprosto negativní člověk :cert: A to její menu, žádná sláva jako :pocitac:

Alena se jmenovala :mrgreen: :mrgreen: Já bych jí vyrazila rychlostí zvuku. Hnusnej, zlej člověk. Musí být opravdu hodně nešťastná, když se takhle chová.

• Citovat
  • Upravit
2840
15.10.12 21:52

@kristy84 joto mě taky napadlo, že kdyby byly zavřený okna, tak je zase vedro. A hlavně, žemouchy se j zdaly nehygienický, ale nějakým jedem by to tam vystříkala - byt s malým děckem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
15.10.12 21:59
@kristy84 píše:
A ta Jitka, bože! Na pěst :pocitac: :pocitac: :pocitac:

To musí být super tchýně :cert: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
15.10.12 22:52

@Taminka To jsem zvědavá jak se předvede rýpalka jedna, chlap mi byl nevím proč ze začátku v tý prezentaci kdo co dělá nesympatický ale omyl a těma bodama pro hostící mě překvapil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
16.10.12 08:28
To jo :D :cert:
@MUFICE píše:
To musí být super tchýně :cert: :cert: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
16.10.12 08:50

Jitka bude takovej ten typ co si na všem něco najde, všechno by zvládla líp a sama uvaří nezajímavé jídlo, takovejch tam už bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.10.12 15:21

Tak jsem na tu babu dneska zvědavá, co jí zase bude vadit :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.10.12 17:33
@MUFICE píše:
Tak jsem na tu babu dneska zvědavá, co jí zase bude vadit :mrgreen: :cert:

taky jsem zvedava..A jsem zvedava, jake to bude vecer, ale hlavne jsem zvedava jak se predvede Partysova ve ctvrtek..jeeeeee 3× zvedava v jedne vete :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí