Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co to tam zas bylo za semetriku?
Ale ten chlapík, co dal 9 vzhledem k sociální situaci si u mě šplhl.
Jinak kouzelnou školku pouštíme ráno, pokud je starší syn doma, jinak o žádný školc eneví, jeho stejně baví jen Matýsek
Takze dle Primy bude varit : V Jitčině čtyřchodovém menu proto najdeme vývar s játrovými knedlíčky a hovězí na česneku, bramborový knedlík a špenát.
@Klárušek takze se jmenuje Jitka ![]()
zajimave menu bude mit Artur(ten z Moldavska), to by mi chutnalo.
@wjerushka píše:
@Taminka hm taky žádný terno teda
no prave, takze nevim co tam furt resila.
Jako ja to fakt nikdy nesledovala, ale to tam pokazde byl nekdom kdo se furt na neco vyptaval a rypal? Pokud ano, tak snad je to fakt nekdo nastrceny od Primy. ![]()
To jo, chlapík, co dal 9,u mě hooodně stoupnul
![]()
Moc jsem to tý svobodný mamince přála, aby vyhrála, ale to už asi nehrozí
Je mi moc sympatická a nemá to jednoduchý, když je s dcerkou sama ![]()
A ta Jitka, bože! Na pěst
![]()
@Taminka píše:
no prave, takze nevim co tam furt resila.Jako ja to fakt nikdy nesledovala, ale to tam pokazde byl nekdom kdo se furt na neco vyptaval a rypal? Pokud ano, tak snad je to fakt nekdo nastrceny od Primy.
@kristy84 píše:
Pokaždý tam není prudič. Třeba předminulý týden tam byla super partičkaAle minulý týden ta hvězda, teď už nevim, jak se jmenovala a teď ta Jitka, to je teda něco
Nesympatická ježibaba už od pohledu
A jak pořád dokola řešila ty mouchy
Jako by za to hostitelka mohla, čisto měla a za mouchy přece nemůže
Kdyby nechala okna zavřený a v bytě by zase bylo vedro, to by se jí určitě taky nelíbilo a rýpala by zase, že se tam nedalo dýchat a byl tam hroznej vzduch
Prostě to je přesně ten typ, kterej si na všem něco najde, naprosto negativní člověk
A to její menu, žádná sláva jako
Alena se jmenovala
Já bych jí vyrazila rychlostí zvuku. Hnusnej, zlej člověk. Musí být opravdu hodně nešťastná, když se takhle chová.
@kristy84 joto mě taky napadlo, že kdyby byly zavřený okna, tak je zase vedro. A hlavně, žemouchy se j zdaly nehygienický, ale nějakým jedem by to tam vystříkala - byt s malým děckem ![]()
@kristy84 píše:
A ta Jitka, bože! Na pěst![]()
![]()
To musí být super tchýně
![]()
@Taminka To jsem zvědavá jak se předvede rýpalka jedna, chlap mi byl nevím proč ze začátku v tý prezentaci kdo co dělá nesympatický ale omyl a těma bodama pro hostící mě překvapil ![]()
Jitka bude takovej ten typ co si na všem něco najde, všechno by zvládla líp a sama uvaří nezajímavé jídlo, takovejch tam už bylo.
@MUFICE píše:
Tak jsem na tu babu dneska zvědavá, co jí zase bude vadit![]()
taky jsem zvedava..A jsem zvedava, jake to bude vecer, ale hlavne jsem zvedava jak se predvede Partysova ve ctvrtek..jeeeeee 3× zvedava v jedne vete ![]()