Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale je fakt, že já bych do Prostřeno nešla, kdybych takhle bydlela ![]()
sthan píše:
Je to hrozné ,vždyt je to pořad o vaření a ne o bydlení .sama nechtěla vařit doma a ty dvě jí tam i přesto lezli .ta jedna nemá ještě děti a bude kecat.bože jak já se u toho vždy naštvu.holky a na zubní kliniku nemá každý .kor jestli je sama s dětmi .
jj je to pořad hlavně o vaření, taky jsem toho názoru. Jenže lidi to berou jinak…
Ta Dagmar je tak nepříjemná žena…chce působit mile, ale nejde jí to
A to její dnešní bodování ![]()
no to bodování ,hruza.Ona ale přece nezvala k sobě.a už tam bylo spousta lidí,co zvali jinam.A nikdo jim domu nelezl.prostě,prima potřebuje sledovanost a neštítí se ničeho.jo a ten gay ten je kus chlapa.zvláštní ,že oni jsou většinou hezcí muži
![]()
Škoda, že Pavlína vařila dnes jídla skoro poprvé..kdybych šla do soutěže tak přece s něčím co všem chutná a sklízí úspěch ![]()
Tak ja si myslim, ze je to porad o vareni, ale i o tom jaci lide jsou a jak ziji, kdyby to bylo samo o sobe jen o vareni, tak se to nebude vysilat tak dlouho.
Kaja je tam fakt jedinej sympatak, jinak je to celkem bida, na Dasu jsem zvedava co predvede.
Ta baba byla fakt hrozná, nechápu, proč jí dala tam málo bodů, vždyt to jídlo vypadalo docela dobře. Jindy tam vaří sračky a dostanou aspon 6 bodů. Ten týpek mě taky dostal, jak si přidal hlavní chod a pak řekl, že mu jídlo moc nechutnalo a dal 5 bodů, to je na pěst ![]()
nechápu řeči typu: ten předkrm nevybrala dobře.. ona přece nemůže vědět, že krevety nejedí.. tak aspoň měli ochutnat a ne hned hlásit: tohle nejím a jíst nebudu ![]()
To taky nechápu, když to nikdy nejedli, že řeknou to nejím
Lidi co nejedí ryby je taky někdy neochutnali a říkají, že to nikdy jíst nebudou.
No já bych to asi taky do pusy nedala
prostě se mi ty krevety hnusí.. Je to složité, když se vám z něčeho přímo navaluje, tak to prostě jíst nemůžete.bylo období, kdy , když jsem ochutnala pokrm a byla tam četstvá cibule tak mě to vyloženě natáhlo.. Je mi pomalu 30 a až nyní ji v něčem bez problému s ním…
No ale můžu říct, že aspoň byla originální, přijde mi už trapné, pořád dokola ty šumkvé , sýrové rolky, to snad má každý
Tak ale lidé, které z něčeho (normálního) natahuje, asi do takového pořadu nemají chodit, ne? Přijde mi to jako nevychovanost.
Tak může být, že to někdo nejí, ale nebrala bych to jako důvod ke srážení bodů. Není to vina toho, kdo vaří. Měli by to přejít a hodnotit jenom hlavní jídlo a dezert.
Proč???????tak snad každému něco nejede ne?, A o tom je právě ten pořad. Hlavně vybrat jídelníček.. to je ten risk. Uvařit si myslím, umí každý kdo se tam hlásí, ale uvařit tak, aby všem chutnalo..
tak cibule byl příklad, ale neznám nikoho, kdo by snědl všechno ![]()
zimi píše:
No já bych to asi taky do pusy nedalaprostě se mi ty krevety hnusí.. Je to složité, když se vám z něčeho přímo navaluje, tak to prostě jíst nemůžete.bylo období, kdy , když jsem ochutnala pokrm a byla tam četstvá cibule tak mě to vyloženě natáhlo.. Je mi pomalu 30 a až nyní ji v něčem bez problému s ním…
No ale můžu říct, že aspoň byla originální, přijde mi už trapné, pořád dokola ty šumkvé , sýrové rolky, to snad má každý
Ochutnala jsi je někdy? Já teda řeknu o něčem, že mi to nechutná, pokud jsem to ochutnala a bylo to bleee.