Protrhlý ušní bubínek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4398
17.2.22 19:02

Mne zarostl do 14 dnu mam pocit, tchyne s tim ma problem doted, nikam s tim nesla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
17.2.22 20:05

@e008 a jak sis prosím tě, myla hlavu? prý se tam za žádnou cenu nesmí dostat ANI KAPKA vody 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
17.2.22 20:42
@kubmaja02 píše:
@e008 a jak sis prosím tě, myla hlavu? prý se tam za žádnou cenu nesmí dostat ANI KAPKA vody 😁

Stalo se mi to pred 15 lety. Tak uz si to uplne nevybavuju, ale dr me strasila, ze do toho urcite do 3 dnu chytnu zanet a no nic takoveho se nestalo. Pri umyvani hlavy bych si tam nacpala asi vatu a nebo si nechala od nekoho tu hlavu umyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
17.2.22 21:04
@kubmaja02 píše:
@e008 a jak sis prosím tě, myla hlavu? prý se tam za žádnou cenu nesmí dostat ANI KAPKA vody 😁

jak píše @e008 nacpi si do ucha vatu a to ucho měj pořád co nejvíc nahoře,
mamka si propíchla ucho uchošťourem před 4 roky, šla za dva dny na ORL a ušař jí doporučil homeopatika, ucho zarostlo do těch 14 dnů, ale už předtím měla tinitus a ten se jí potom zhoršil, taky se někdy dělá operace, že se tam vloží taková mřížka a ta zaroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
17.2.22 21:22

@kubmaja02 zalezi, jak velka dira a kde. Mala dirka dal od kraje vcelku rychle, klidne do tech dvou tydnu, vetsi dira ci pri okraji se nemusi zahojit nikdy. Nekdy se vklada cigaretovy papirek jako zaplata, pod kterym se to zahoji, to clovek aspon slysi normalne. A taky cim starsi, tim pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.7.24 19:42

Dobrý den, obnovuji diskuzi 🙏
Zbrklostí jsem si způsobila vatovou tyčinkou úraz a praskla bubínek.
Mám to už skoro 3měs a bubínek stále stejný :cry:chybí ho víc jak půlka. Je šance ještě na zahojení? Je tu někdo komu se zhojil za delší dobu? Na operaci jít nechci😢
Popřípadě je tu někdo kdo s tím na operaci nešel? Dá se s tím žít?
Z lékařů mi s tím nikdo nic nedělá. Cigaretový papírek nedávali, prý by nedržel. Je ještě něco co by mohlo pomoct v hojení? četla jsem ještě nějaký roztok, ale to mi nedali, že to už teď se nedává.
Jsem z toho nešťastná …Chce se mi pořád brečet a na nic se nemůžu soustředit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák