První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@cvrcek 1906 no najednou ne, ale ty kaše jim většinou chutnají, takže celkem brzo sní docela dost..dala bych tu kaši a pak zeleninku třeba za 14dní.
Obecně se zavádí jeden příkrm po měsíci, ale je to individuální…někomu vyhovuje třeba dát zeleninu, po 14dnech kaši a pak 2měsíce nic, že to stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsme právě papali 1. mrkev a paráda
moc mu chutnala
zbaštil 3 lžičky a dal by si ještě, ale napoprvé jsem mu radši víc nedala:) Chtěla jsem počkat do ukončeného 5. měsíce, ale poslední dny jsem kojila už co hodinu a půl, podle mě měl hlad, tak jsem začli o 11 dní dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia
Gratuluju k pokroku!!! A papkal domácí nebo skleničkovou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blanula19 děkujeme
nakonec skleničku, to je jistota…nemám domácí zeleninu a ta v obchodech se mi nelíbí. Ale určitě chci i vařit, ale až bude z čeho..asi koupím mraženou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennia
Tak se připrav, že Ti pak domácí třeba nebude chtít. Náš měl taky prvně skleničku, bo nebyla domácí, ale pak jsem dostala od bábi domácí mrkvičku i brambory a dostala jsem to do něj až po týdnu a ještě jsem to ze začátku musela míchat se skleničkou.
Ale třeba Tvůj prcek bude lepši jedlík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blanula19 právě z toho mám strach a chtěla jsem domácí, ale kvůli kvalitě zeleniny jsem se rozhodla začít skleničkou ![]()
Ale po týdnu, to je dobrý, hlavně že už domácí papá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej mi na poprvé snědl celou skleničku a byl spokojený a jedl i domací v pohodě nedělal rozdíly. Tak jsem zvědavá na malou.Ta zatim nic moc nechce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Allysai tý jo celou skleničku napoprvé..a já jsem měla strach dát mu víc než pár lžiček. Zítra dostane kolik bude chtít:srdce:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě řekla doktorka že když mu to bude chutnat tak mu mam dat tolik kolik chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mám dotaz - mám lahvičky Calma od Medely, ale mám pocit, že už jsou takové zašlé - myslíte, že je můžu hodit do myčky? Skleněný tam normálně dávám, ale u těch plastových si nejsem jistá a vzhledem k tomu, že nejsou nejlevnější to naslepo zkoušet nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíte, že napoprvé může zkusit normálně vařenou mrkvičku a rozmixovat? Do skleniček bych se nerada hned hnala.
Jen se ptám tak do budoucna. Asi za měsíc budeme zkoušet. Kašičku na noc už baštíme od 4 měsíce, ale jinak plně kojím. Malá je buclinda, takže v noci se budila strašně často, asi že jí to MM nestačilo na spánek zasytit na delší čas. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaxxx
jj, můžeš. Normálně ji uvař a pa rozmixuj, já tam dávám i trochu vody, aby to bylo řídčí. Můžeš přidat i trošku olivového oleje, aby neměla zácpu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blanula19 píše:
@Martinaxxx
jj, můžeš. Normálně ji uvař a pa rozmixuj, já tam dávám i trochu vody, aby to bylo řídčí. Můžeš přidat i trošku olivového oleje, aby neměla zácpu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím ten olej se přidá až do teplého jídla nebo ještě před ohřátím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit