První příkrmy
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@L-ennka tím jsem neprošla, tak moc neporadím
ale vím, že holky z jiné diskuse to tam řeší, prostě v nekojí na každé probuzení, zkouší chovat a uspat bez kojení, popř. dát cucnout jen čajík atp… někomu to zabírá, někomu ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka jinak třeba nám se malej jednu dobu začal taky budit v noci pravidelně, přešoupli jsme ho už do pokojíčku a tam spí mnohem líp (a my taky), asi se navzájem nerušíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ixule no tak to u nas bohuzel nejde, protoze bydlime s pritelem u jeho rodicu takze pokojicek pro malou je zatim v nedohlednu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@L-ennka aha, ty jo, to bych se zbláznila
(nemyslím to nijak zle, jenom být u našich nebo u manželovo mamky, déle jak pár hodin, tak mi jebne
) Tak uvidíš, třeba to za čas samo přejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá se budí po kaši asi po 3 hodinách. Taky asi ze zvyku. Takžei tak co 3 hodky v noci kojím.
ale příští týden začne malé peklo. Přítel má noční, tak budu v noci v obýváku a nechám ji prostě hysterčit co nejdéle, aby už veděla, že se spí celou noc
rubnu špunty do uší a to bude mejdan
ani sousedy neuslyším bušit na dveře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky doktorka mi na to řekla, že mám dávat cucnout čaje nebo něčeho aby si odvykl že v noci prostě mléko není.....tak to asi zkusím dneska???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa jste na UM? Mně totiž poslední ddobou flašku do pusy neveme, pokud není pořádně hladová. Takže MM z flašky nehrozí, natož čajík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sedmikrassa caj jsem taky zkousela a nic. prvni noc ho pila, ale dalsi ho uz vubec nechtela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaxxx ne ne kojíme, mě flašku taky nebere koupila jsem dneska přechodové pítko v Rossmannu…a to mu jde…musí to nasát jako bradavku jinak nic neteče… ![]()
@L-ennka hmmmm tak jsem na to zvědavá, ale doktorka mi řekla, že to je jasný zvyk pokud má na noc kaši a ještě kojení že nemůže mít hlad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaxxx já ti nevím, na to mi přijde ještě malá, i když ti nepije z lahve, přesto bych zkusila nabízet čajdu a chovat a prostě udyndat
ale je to samozřejmě tvoje věc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit