Poradna duly
Jana Čurdová
@lillyccat píše:
Ale tie plavky si musím aj tak kúpit,ked budem s prckom chodit na bazén od tých 6.mesiacov,pretože mám tak velké melony,že nemám šancu ich nacpat do tých starých plaviek
Tak to nejste holky sami
sice nekojím, ale prsa mi zůstala, z mojí garderoby mi zůstali jen dvě podprsenky
tak budu muset vyrazit na nákupy
Jinač to plavání na těch fotkách vypadalo super, malý od známé chodil a je ve vodě jako rybka ![]()
suricatko, to sme na tom podobně, když sem chtěla ukázat manželovi jak se malý směje nahlas, tak zrovinka neměl náladu
počkej on to otáčení pořádně natrénuje a za chvilku mu to půjde jak po másle ![]()
@Luciper
No jo jsou to kulíšci ![]()
já přes prsa nezapnu bundu, šaty nic. Asi taky budu muset vyrazit, dobrý nápad ![]()
Ahoj maminky,
jak zvladate s prckama to horké počasí? U nas do toho navic strasne fuci.
Male se objevila pod krkem asi vyrazka, ci ekzem, nevím, zitra jedeme k doktorce, doufám, ze nebude mit dovolenou.
Dneska me Monca krasne překvapila, poprve se smála nahlas…je to boží
. Tata u toho nebyl a ona to pred nim samozrejme nezopakuje, bude si muset pockat
, az se ji bude chtit
.
@majkla0
jéé Majklo, tak to bylo asi jen pro maminku ![]()
jinak jsme koupili moira triko a fakt se v tom nepotí, byli jsme celý den venku a super, jinak nám se ekzém objevil na ručičkách a doktorka nám předepsala mazání, jo a ten zarostlý nehet se prý sám spraví…
Ahoj holky ![]()
tie horka by mi ani tak nevadili ako to,že dneska teda extremne fučalo,inak prcka obliekame uplne nalahko,takže sa nam ani nepotí,horšie je to somnou,neviem ako vy ale ja sa potím
.Chodievame na prechádzky ráno okolo desiatej alebo až okolo štvrtej.
A ten smiech to musí byt úžasné,náš prcek ešte zatial nič len otvorí tak pusinku ako keby sa chcel zasmiat ale ešte ten hlások tam nieje počut len doširoka úsmev ![]()
Jééé holky,ešte som zabudla pochválit toho našeho prcka,ktorý spával 5hodin ale za posledné tri dni sa nám zobudil až po 7hodinách,tak som zvedavá čo dneska a ako to bude pokračovat ale je to super konečne sa ako tak vyspíme aj s priatelom ![]()
@lillyccat to máte krásný se spaním
…nám se to ted pohoršilo, malá už nespí tak dlouho, ale vstává po 4-5 hodinách, no ale to se ještě dá…našich 7 hodin je fuč, tak musím chodit brzo spát i já, abych z toho něco měla.
Dnes jsme byly u doktorky s tím asi ekzémem, dostaly jsme namíchanou mastičku, která smrdí jak bolavá noha…snad to zabere, a vážíme krásných 5,60 kg…to jsme byly pochváleny, jak jsme krásně přibraly
.
Dnes je zase takový hic, budeme grilovat ryby, když je zítra ten svátek ![]()
Mějte se sluníčkově ![]()
Ahoj děvčátka,
To je super jak je venku krásně a máme doma tatínka, Lilly my mrňouska nosíme v šátku, takže tam se vždycky spotil, naštěstí teď je mimi v suchu a spocená jsem buď já nebo chlap ![]()
nám se to se spaní taky zlepšilo, spí i těch 7 hodin, ale musím uspávat na rukách a vyprávět nebo zpívat
Majklo gratulace, to už máte velkou holku
nám tamastička nesmrdí, ale třeba čím víc smrdí, tím víc pomáhá ![]()
užíjte si grilovačku a pálení čarodějnic (jsem zvědavá, jestli zas letos uniknu
)
Ahoj Majklo
,gratulujem Monička krásne priberá a len tak dalej len nech pekne rastie
.A stým spánkom to mala sestra tiež podobne maličká jej spávala celu noc a po mesiaci ako keby utalo a začala sa tiež budit,tak je to asi normálne.Ako si ju ona chválila,že výborne spinka no a potom prišiel zvrat.Síce nebolo to každe 3hodiny ale budievala sa častejšie.
To grilovanie super v takomto počasí,škoda,že som dneska sama priatel pracuje na sviatok práce,takže ja s maličkým doma,budem upratovat,varit a navečer pojdeme von sa prejst,dneska u nás hlasia až 28stupnov,tak pojdem radšej neskor,ked už nebude taký hic.
Suricatko o tom potení ani nehovor,z nás vždy tečie ako z volov
a Mathiasko v suchu a ešte k tomu sa vozí
.Inak super,že máš priatela doma,ja ho mám v práci
,takže bohvie či aj stihneme líbačku pod čerešnou
,dufam,že ano nechcela by som vyschnút ![]()
Ahoj holky,
dnes jsme ani ven nešly. Venku ve stínu jsme měly 29 °C a doma máme 23,5°C…takže jsme kukaly na telku. A navečer už to nemá cenu, malá už ted spí pěkně v postýlce.
Mastička nám už pěkně zabrala, vyrážka už má barvu kůže, akorát se loupe…to je to nejmenší, hlavně, že je pryč
.
Jak píšete o tom pocení…to je fakt masakr… jak jsme byli včera u té doktorky, byla jsme mokrá od hlavy až po paty…jak já to nesnáším
.
@majkla0 Ahoj taky jsme dneska zůstali doma. Stejně by mi v tom horku neusnul. chudák je pořád propocený ![]()
Zdravíme, u nás je taky pěkný horko. Bydlíme v podkroví, izolace na h…, tak si to dokážete představit.
Malej je z toho úplně hotovej, tolik čajíku snad nevypil ani za tři měsíce co teď za den.Ale je náramně spokojenej, že nemusí mít čepici
Ještě zítra to musíme nějak přežít, pak by se mělo trošku ochladit ![]()
Majklo neboj, ono se to spinkání zase srovná, musíme to nějak vydržet
My vstáváme kolek druhé a pak kolem šesté a už nespíme
Monička už je taky pěkná ženská
Tak se holky držte, ještě zítra a pak se trochu zchladíme, ale jestli budou takový vedra v létě, tak to si s Martínkem užijeme ![]()
Ahoj holky
,
máte nějaké novinky?…pokroky??
Přetáčí se vám už miminka?…té naší cácorce se nějak nechce.
Ted akorát zjistila, že má ručičky a nožičky…to je tak pěkné když si hraje s ručičkama, a začíná si chytat i na nožičky. Úplně nejlepší ale stejně jsou ručky do pusiny a to nejlépe celou pěst
.
A taky mě šokuje tím, že zvedá hlavičku v pololehu (třeba v autosedačce)…a přitahuje se ručkama…už chce asi trocha sedět
…není to brzy, začít sedět ve 4 měsících??
Jak jste na tom vy?
Ale stejně je to nejkrásnější, pozorovat miminko, jak začíná objevovat svět a ty jeho pokroky…já bych Monču samou láskou umačkala a pořád ji jen pusinkovala
![]()