Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
25.4.12 16:56
@lillyccat píše:
Ale tie plavky si musím aj tak kúpit,ked budem s prckom chodit na bazén od tých 6.mesiacov,pretože mám tak velké melony :mrgreen: ,že nemám šancu ich nacpat do tých starých plaviek :?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.4.12 17:51
@suricata píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.4.12 21:19

Tak to nejste holky sami :mrgreen: sice nekojím, ale prsa mi zůstala, z mojí garderoby mi zůstali jen dvě podprsenky :( :( tak budu muset vyrazit na nákupy :P Jinač to plavání na těch fotkách vypadalo super, malý od známé chodil a je ve vodě jako rybka :dance:
suricatko, to sme na tom podobně, když sem chtěla ukázat manželovi jak se malý směje nahlas, tak zrovinka neměl náladu :jazyk: počkej on to otáčení pořádně natrénuje a za chvilku mu to půjde jak po másle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
25.4.12 21:33

@Luciper
No jo jsou to kulíšci :srdce:
já přes prsa nezapnu bundu, šaty nic. Asi taky budu muset vyrazit, dobrý nápad :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
29.4.12 19:41

Ahoj maminky,
jak zvladate s prckama to horké počasí? U nas do toho navic strasne fuci.
Male se objevila pod krkem asi vyrazka, ci ekzem, nevím, zitra jedeme k doktorce, doufám, ze nebude mit dovolenou.
Dneska me Monca krasne překvapila, poprve se smála nahlas…je to boží :D. Tata u toho nebyl a ona to pred nim samozrejme nezopakuje, bude si muset pockat :D, az se ji bude chtit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
29.4.12 19:47

@majkla0
jéé Majklo, tak to bylo asi jen pro maminku :srdce:
jinak jsme koupili moira triko a fakt se v tom nepotí, byli jsme celý den venku a super, jinak nám se ekzém objevil na ručičkách a doktorka nám předepsala mazání, jo a ten zarostlý nehet se prý sám spraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.4.12 20:32

Ahoj holky :mavam:
tie horka by mi ani tak nevadili ako to,že dneska teda extremne fučalo,inak prcka obliekame uplne nalahko,takže sa nam ani nepotí,horšie je to somnou,neviem ako vy ale ja sa potím :? .Chodievame na prechádzky ráno okolo desiatej alebo až okolo štvrtej.
A ten smiech to musí byt úžasné,náš prcek ešte zatial nič len otvorí tak pusinku ako keby sa chcel zasmiat ale ešte ten hlások tam nieje počut len doširoka úsmev :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
29.4.12 20:42

Jééé holky,ešte som zabudla pochválit toho našeho prcka,ktorý spával 5hodin ale za posledné tri dni sa nám zobudil až po 7hodinách,tak som zvedavá čo dneska a ako to bude pokračovat ale je to super konečne sa ako tak vyspíme aj s priatelom :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
30.4.12 15:55

@lillyccat to máte krásný se spaním :mrgreen: …nám se to ted pohoršilo, malá už nespí tak dlouho, ale vstává po 4-5 hodinách, no ale to se ještě dá…našich 7 hodin je fuč, tak musím chodit brzo spát i já, abych z toho něco měla.

Dnes jsme byly u doktorky s tím asi ekzémem, dostaly jsme namíchanou mastičku, která smrdí jak bolavá noha…snad to zabere, a vážíme krásných 5,60 kg…to jsme byly pochváleny, jak jsme krásně přibraly :dance: :srdce: .

Dnes je zase takový hic, budeme grilovat ryby, když je zítra ten svátek :mrgreen:

Mějte se sluníčkově :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
30.4.12 16:55

Ahoj děvčátka,
To je super jak je venku krásně a máme doma tatínka, Lilly my mrňouska nosíme v šátku, takže tam se vždycky spotil, naštěstí teď je mimi v suchu a spocená jsem buď já nebo chlap :mrgreen:
nám se to se spaní taky zlepšilo, spí i těch 7 hodin, ale musím uspávat na rukách a vyprávět nebo zpívat
Majklo gratulace, to už máte velkou holku :potlesk: nám tamastička nesmrdí, ale třeba čím víc smrdí, tím víc pomáhá :mrgreen:
užíjte si grilovačku a pálení čarodějnic (jsem zvědavá, jestli zas letos uniknu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
1.5.12 07:18

Ahoj Majklo :mavam: ,gratulujem Monička krásne priberá a len tak dalej len nech pekne rastie :hug: .A stým spánkom to mala sestra tiež podobne maličká jej spávala celu noc a po mesiaci ako keby utalo a začala sa tiež budit,tak je to asi normálne.Ako si ju ona chválila,že výborne spinka no a potom prišiel zvrat.Síce nebolo to každe 3hodiny ale budievala sa častejšie.
To grilovanie super v takomto počasí,škoda,že som dneska sama priatel pracuje na sviatok práce,takže ja s maličkým doma,budem upratovat,varit a navečer pojdeme von sa prejst,dneska u nás hlasia až 28stupnov,tak pojdem radšej neskor,ked už nebude taký hic.
Suricatko o tom potení ani nehovor,z nás vždy tečie ako z volov :mrgreen: a Mathiasko v suchu a ešte k tomu sa vozí :D .Inak super,že máš priatela doma,ja ho mám v práci :| ,takže bohvie či aj stihneme líbačku pod čerešnou :think: ,dufam,že ano nechcela by som vyschnút :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.5.12 19:57

Ahoj holky,
dnes jsme ani ven nešly. Venku ve stínu jsme měly 29 °C a doma máme 23,5°C…takže jsme kukaly na telku. A navečer už to nemá cenu, malá už ted spí pěkně v postýlce.
Mastička nám už pěkně zabrala, vyrážka už má barvu kůže, akorát se loupe…to je to nejmenší, hlavně, že je pryč :dance: .
Jak píšete o tom pocení…to je fakt masakr… jak jsme byli včera u té doktorky, byla jsme mokrá od hlavy až po paty…jak já to nesnáším :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.5.12 20:53

@majkla0 Ahoj taky jsme dneska zůstali doma. Stejně by mi v tom horku neusnul. chudák je pořád propocený :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.5.12 21:00

Zdravíme, u nás je taky pěkný horko. Bydlíme v podkroví, izolace na h…, tak si to dokážete představit. :( Malej je z toho úplně hotovej, tolik čajíku snad nevypil ani za tři měsíce co teď za den.Ale je náramně spokojenej, že nemusí mít čepici :mrgreen: Ještě zítra to musíme nějak přežít, pak by se mělo trošku ochladit :dance:
Majklo neboj, ono se to spinkání zase srovná, musíme to nějak vydržet :mrgreen: :mrgreen: My vstáváme kolek druhé a pak kolem šesté a už nespíme :zed: Monička už je taky pěkná ženská :jazyk: Tak se holky držte, ještě zítra a pak se trochu zchladíme, ale jestli budou takový vedra v létě, tak to si s Martínkem užijeme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
6.5.12 18:29

Ahoj holky :mavam: ,
máte nějaké novinky?…pokroky??
Přetáčí se vám už miminka?…té naší cácorce se nějak nechce.
Ted akorát zjistila, že má ručičky a nožičky…to je tak pěkné když si hraje s ručičkama, a začíná si chytat i na nožičky. Úplně nejlepší ale stejně jsou ručky do pusiny a to nejlépe celou pěst :mrgreen: .
A taky mě šokuje tím, že zvedá hlavičku v pololehu (třeba v autosedačce)…a přitahuje se ručkama…už chce asi trocha sedět :-O …není to brzy, začít sedět ve 4 měsících??
Jak jste na tom vy?
Ale stejně je to nejkrásnější, pozorovat miminko, jak začíná objevovat svět a ty jeho pokroky…já bych Monču samou láskou umačkala a pořád ji jen pusinkovala :mrgreen: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí