Prvorodičky s TP 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
25.6.15 14:23

@jijo @Janča91 ono to nějak dopadne :D ale poslední dobou na to myslím čím dál tim víc. Každý se mi snaží vyprávět jak je porod hrozný a já začínám šílet. na druhou stranu se nemůžu dočkat až bude venku a mě nebudou bolet záda a otékat nohy, budu se zase normálně hýbat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.6.15 14:27

@efkart07
Já bych to pouštěla druhým uchem ven, to jak je porod strašný. Každý to prožívá jinak, někdo může mít komplikace, rodit 30 hodin a druhá může mít během hodiny odrozeno ani neví jak.. Já se tímhle nestresuju, každopádně informace sbírám, abych byla připravená, uvažuju i o koupi Anibalu (aby mě nemuseli nastřihávat a zároveň jsem se naučila tlačit). Jediný z čeho mám strach je, že až to na mě přijde, tak budu sama doma a co se týče porodu, tak aby nenastaly komplikace, hlavně ty způsobené personálem. Z toho mám hrůzu! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
25.6.15 14:29

@efkart07 Presne tak :) Navic na to se nelze pripravit a kazdy to ma jinak. Me uklidnuje, ze zatim nikdo nic nevi, tak jsem v klidu. Prilis velky zajem by mi asi nedělal dobre :( Taky se tesim az bude prcek venku a me skonci klidovy rezim. Je to uz otravne, jak nic nemuzu :,( Necekala jsem takovy prubeh prvniho těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.6.15 19:34

Ahoj holky :) můžu se k Vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.6.15 20:13

@Janča91 jo tak to, že budu doma sama, to mě taky trochu děsí. přítel má v mém termínu samé ranní, tak snad bude doma a odveze mě do porodnice :lol: nevim jestli bych to dala v MHD :mrgreen: já počítám s tím, že to bude nějakou dobu trvat a neporodim moc rychle někde při čekání na odvoz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.6.15 20:16

@jijo já jsem taky nemyslela, že strávim celé těhotenství na neschopence, po doktorech a nemocnicích. Ještě je to horší v tom, že o první jsme přišli, tak člověk víc nervuje :roll: ale teď už to nějak doklepeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.6.15 20:16

@Majda0 ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.6.15 20:17

@efkart07 ahoj :mavam: děkuji za přijetí sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
25.6.15 22:38

Ja chodila na cviceni pro tehulky, tak tam nam ukazala jak dychat a uvolnovat se :) Byla jsem se podivat v nemocnici na predporodnim kurzu no spis vyjkladani a tam nam rekli, ze jezdi nejaka firma a pujcuje ty monitory dechu..

Chtela sem na porodni kurz u nas je 10 tydenni, ale musim lezet, tak to padlo…

Anibal sem chtela ale doktor to nedoporucil ani nepomluvil.. Kdyz se clovek natrhne tak se natrhne a neni nicim pozvrzeni ze anibal pomuze, tak na to kaslu.. Jeste bych si vyvolala porod driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
26.6.15 06:58

@efkart07 Tak to me mrzi, ale hlavni je, ze ted uz je to na dobre ceste. :kytka: A hlavně vsechno delame pro nas poklad :srdce:

A uz jste si holky zjistovaly, jak to bude s materskou? Me zarazilo, ze i kdyz mi zamestnavatel v prubehu nemocenske neprodlouzil, tak mu budu muset poslat papiry o nastupu na materskou :,( Jsem doufala, ze uz mu to nebudu muset sdelovat, kdyz uz pro nej nepracuji…A ono nic…Zaskocilo me to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.6.15 07:26

@Katynka111
Já zas na ten Anibal slyším jen chválu. Doktora jsem se na to teda neptala. Ale v porodnicích to dost vychvalují. Buď to, nebo masáž hráze, ale z tý mám spíš strach, abysme to dělali správně. U toho anibalu se naučíš i tlačit, což je taky výhoda. Známá rodila před měsícem a tlačit neuměla, měla popraskaný žilky v očích, z toho jak tlačila do hlavy a ještě to dítě museli tahat ven vexem. To mě dost děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.6.15 09:25

@efkart07 á chco o prázdninách chodit na těhu-cvičení, jakmile už budu doma, tak abych se jen neválela…a tam to zaměřujou i k porodu či co…ale asi každé cvičení je jiné. a na kurz se taky nechystám, jak tu říkají holky..necháme to osudu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
26.6.15 10:26

@jijo jojo, to je pravda, mateřskou vyřizuje poslední zaměstnavatel. Mě teda v době neschopenky smlouvu prodloužili, ale zase jen na rok :lol: což je mi k ničemu, takže stejně než skončim rodičovskou, tak budu bez práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.6.15 11:31

Ahoj holky :) :mavam: Já jdu v pondělí na kontrolu, tak se zeptám doktora ať mi dá nějaký papír o mateřské, který potom zanesu do práce. ;) A musím se ho zeptat, co říká na ten Anibal. Taky jsem o něm slyšela jen chválu, ale dost si to neumím představit, jak se s tím pracuje… Jsem trošičku,, levá " na takové věci :D Jak jste se bavily o těhotenském cvičení tak já už chodím ( vlastně od začátku na cviení ) a dost mi to pomáhá na záda a celkově je to fajn, pokecáme si s holkama, protáhneme tělo, pohoupeme mimča na gymnastickém míči a tak… Plánuji toto cvičení až do poslední chvíle, pokud budu moct :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.6.15 11:53

@Majda0
S tím anibalem mám taky strach s tím použitím :lol: Ale zase si myslím, že to zvládnu sama. Kdežto masáž hráze bych asi sama nesvedla :lol: to si nedokážu představit.
A co se týká toho papíru ohledně mateřské, tak mě se teď na to sestřička ptala sama, vyplňuje to ona. Tak uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí