Poradna duly
Jana Čurdová
@emma77 Ahoj, kde v zahranici zijete? My jsme se prestehovali do Amsterdamu. Naprosto te chapu, ja tu jsem v podstate taky sama. Pritel je do vecera v praci, rodina v cesku, nikoho tady neznam. Je to hodne narocne na psychiku.
@jijo me stacilo videt reklamu na jidlo a uz jsem utikala
ted uz se tomu smeju
Ja taky vybirala dlouho, ale na netu. Realita byla nakonec jina. Stokke se mi taky libil, nevim jak v cesku, ale tady to je nejdrazsi kocarek, tak zvitezila levnejsi varianta.
@balik88 Jako bys mi mluvila z duše:)… My jsme v Bruselu. Že budeme tři jsme zjistili v procesu stěhování se sem. V zahraničí žijeme už delší dobu. Tady jsem si za 5 měsíců ještě nezvykla, neznám tu pořád skoro nikoho a poprvé jsem si uvědomila, jak moc mi rodina chybí… Všichni říkají, že je to těhotenstvím a že se to srovná, tak v to věřím a doufám:).
Moc ti držím palce a hodně sil!
Jo, a je to sranda, koukám do předchozího příspěvku, jaký jste vybrali kočárek. U nás jen po průzkumu na netu nakonec vyhrála Maxi Cosi Mura 3 Plus:)…
@jijo Představu o kocarku máme, ale ze bychom měli konkrétní značku to ne
A malujeme kompletně celý byt a ten máme barevný, ložnici zelenou, kuchyň červenou, jidelnu broskvovou a koupelnu žlutou
Postýlku jedeme kupovat v sobotu do ikei
Proč že lezis v nemocnici? Nejak jsem to tu nepochytila ![]()
@emma77 Presne jako u nas. Taky jsem zjistila, ze jsem tehotna, kdyz uz jsme pomalu zacali balit veci. Pak kvuli tomu, ze mi bylo porad spatne se stehovani trosku posunulo. Stehovali jsme se v pulce v brezna.
Nikdy bych nerekla, jak moc mi bude chybet rodina.
Nastesti mame dva psy, takze nejsem doma uplne sama, ale pokecat si s nema moc clovek nepokeca ![]()
Me se vice libila ctyrkolka, tak zvitezila Mura 4. Prislo mi to prijemnejsi na ovladani.
Jsem zvedava co na nej reknes, az ho uvidis na zivo.
@balik88 Tak to me minulo
Ale psycho bylo, kdyz manzel otevrel zelnak…to jsem se stehovala na balkon
No drazsi jsem nevidela, to je pravda…Ale byl jediny s velkou korbou, vysoky, podvozek do terenu i do mesta a ke vsemu v tyrkysove barve
ze zacatku jsme meli vycitky, ze jsme utratili tolik penez, ale o vikendu ho manzel skladal a byl nadseny…snad bude dobre slouzit ![]()
@Krisťule88 Hlavne, aby vas nějaký zaujal…nam kolikrat prislo, ze na netu vypada pekne a v realu nic moc..tak to mate poradnou makacku. My to nastesti delali postupne, tak nas to i bavilo
a matraci budete taky vybirat? Jsem si je zitra chtela osahat, ale asi mi uz velke nakupy nepovoli..takze budu muset objednat neco pres net..takze jakekoliv tipy a rady beru
Byla jsem v 15tt na konizaci a ted se mi behem tydne zkratil na polovinu. Nastesti se neotvira..Ale snazi se zjistit, cim to je a musim furt lezet..ani na obed nemuzu..vse na pokoji…ale verim, ze to bude OK. Jen mi pro jistotu pichaji kortikoidy, aby se miminku dovyvinuly plice, kdyby nahodou. Preci jen 28+1 neni na porod idealni.
Jinak vas holky chapu. Nejsem sice tak daleko od rodiny, ale i tak vim moc dobre jake to je byt ve meste, kde nikoho nemate.
@jijo Aha tak at je brzy vse ok
No s tim kočárkem je to děs rozhodnout se, kdyby byly jen dva druhy, bylo by to jednodušší ![]()
Holky víte pohlaví, nebo se necháváte překvapit? My bychom rádi věděli, ale miminko chce asi překvapit nás, protože se neukazuje a stále nevíme
26.6. jdu na UTZ ve 30. týdnu tak snad se dozvíme a jestli ne, tak už si to necháme jako prekvapko ![]()
@Krisťule88 My chceme prekvapko
Taky by mi to usetrilo hodne casu
Ale uz jsme spokojeni…ted uz jen vse ostatni ![]()
@jijo tak hlavne odpocivej at je vse v poradku. Ja jdu zitra na kontrolu tak jsem taky zvedava jestli se nam ditko konecne ukaze nebo ne-e. Mama mi ted jeste volala at si dam kafe nez tam pujdu at je ditko akcni tak jsem zvedava jestli to k necemu bude
![]()
@Peťule.prochy Tak mne taky mudr doporucovala cokoladu z automatu, když se nechtelo ukazat..a hodne jsem chodila, kaslala a skakala
Ale i tak to moc nezabiralo..Takze jsme mimco prekrtili na Grizzlatko
Budu na tebe myslet at ukaze!!
A jména už máte vymyšlená?
My se s manželem nemůžeme shodnout na holčičím, ale poslední dobou už mi ustupuje ![]()
@jijo diky dik tak ja si dam rozcvicku a pak teprve vejdu do ordinace
![]()
@Krisťule88 jmena mame vymysleny snad od zacatku co jsme spolu ( pres 8 let
) pro holcinu Veronika a pro kluka Vit ![]()
@Krisťule88 Taky je mame vymyslena od sameho pocatku
Jen se nam ted zacal libit Matej. Ale vzdy jsem chtela Stepana.
@Peťule.prochy Presne! Rozcvic se a bude
Pani co je se mnou na pokoji pomohl kocici hrbet ![]()
Nam rekli ve 20.tt na velkem ultrazvuku, ze cekame holcicku, tak nejak jsme to s pritelem citili od zacatku ![]()
Sice jsme jako prvniho chteli kluka, aby to byl velky bracha, ktery bude ochranovat mladsi sourozence, ale nevadi. Hlavne ze je zdrava ![]()
Doufam, ze se to nezmenilo
uz mam totiz doma par uzasnych ruzovych vecicek ![]()
Jmena jsou boj, kazdemu se libi neco jinciho. Uz jsme nekolikrat projeli abecedni seznamy co jsou na netu a nic moc. Asi jsme narocni, protoze nechce jmeno, ktere ma snad kazde druhe dite ![]()
Holky mám otázku, musí být vymyšlený jméno pro kluka i holku? nám řekli v porodnici, že si máme přinést vyplněný papír o jménech. čekáme kluka, ale co kdyby se sekli
my jsme se totiž na holčičím jménu neshodli, tak jestli je třeba mít ho taky vymyšlený a napsaný? ![]()
@Peťule.prochy já musela chodit po schodech nahoru a dolu a skákat, aby se otočil
sladký nezabralo
@jijo jak se daří?