Psi a potrhané dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26244
28.8.14 22:32
@kočička Evička píše:
ale proč tady pořád máme čekat až se nám něco stane, proč nikdo neřeší ty, co nám něco udělají, ale řeší se, že jsme se špatně postarali o to, co když nám (zvířatům atd.) bude někdo ubližovat

to je ale záležitost mnohem většího formátu, kandiduj, nech se zvolit, navrhni úpravu zákona a prosaď ji. Jen tak zajistíš globální řešení. Tady se bavíme o jednom konkrétním případu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@kočička Evička píše:
ale proč tady pořád máme čekat až se nám něco stane, proč nikdo neřeší ty, co nám něco udělají, ale řeší se, že jsme se špatně postarali o to, co když nám (zvířatům atd.) bude někdo ubližovat

Ale to uz je jiny problem a to policie. Pokud se na to ta vyflakne, co chces delat? Nebud naivni. Muzes resit neprizpusobivy obcany a nevychovany decka, zrejme niceho nedosahnes, ale protoze nevyresis predevsim ochranu svych psu, muzes dopadnout tak, jako ten majitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Catus píše:
A co je podle tebe dostatečné zabezpečení?

Plot natolik vysoký, aby ho pes nebyl schopný překonat.

• Citovat
  • Upravit
19609
@asha píše:
Dvoumetrova zed byl priklad, ono by to slo urcite i jinak. Nebo ty bys snad nechala po svych psech hazet sutry a nic bys neudelala? To zas nechapu ja.

Kdybych se bála, že tím sutrem dostanu i ja, tak ano nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.8.14 22:33

Cikáněte mi líto není, na 99% by nikdy nebylo přínosem pro společnost. Majitele taky ne, nikdy bych si nenechala takhle opakovaně stresovat psy a už vůbec ne pracovní. Líto je mi psů, kt. buď museli mít celkově zmrvenou výchovu (ohaře máme a to je celkově tak mírný plemeno, že si nedokážu představit, co by se muselo stát, aby zagresivněli) nebo byli v tu chvíli natolik s nervama v kýblu, že se dostali z kotce a zaútočili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 22:33
@Catus píše:

Zvire ti nesmi zdrhat a napadat jiny psy a lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
28.8.14 22:34
@asha píše:
Zvire ti nesmi zdrhat a napadat jiny psy a lidi.

A lidi to zvíře můžou napadat??

• Citovat
  • Upravit
29730
@neumisa píše:
to je ale záležitost mnohem většího formátu, kandiduj, nech se zvolit, navrhni úpravu zákona a prosaď ji. Jen tak zajistíš globální řešení. Tady se bavíme o jednom konkrétním případu.

Presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@neumisa píše:

tady normální zákony prosadit nejdou, to už jsi asi zjistila sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Catus píše:

A před útočníky - fenu se štěňaty bych měla doma. A zvířata měla udělaný výběh v dostatečné vzdálenosti od plotu. Pokud bych neměla peníze na zeď.

• Citovat
  • Upravit
4399
@kočička Evička píše:
předběhla jsi mě, je to tak…aby tady měl každej málem atomovej bunkr, aby před útočníky měl kam sebe schovat a i zvířata a celkově svůj majetek, vlastně ti bez bunkrů jsou v háji, protože útočníci měli možnost útočit a tímpádem když jim někdo natrhne zadek, může za to obět útoku, no to je na hlavu postavený

Vyrůstala jsem s velmi ostrými psi několika plemen a několikrát jsme tenhle problém řešili-nejde vždy zabránit tomu co dělají druzí(hodí kámen),ale musíme udělat to, co je naše povinnost.Tozn.zabránit psům, aby někoho napadli. Házet kameny může dítě od vedle, ale odnést to může úplně jiné dítě, chápeš? Prostě když mám psa, mám povinnost ho zajistit, aby neutekl. A ten chlap sám řekl, že mu psi utíkali-je to jeho vinna, že jeho pes byl zastřelen. On tomu mohl zabránit a neudělal to, možná právě protože si řekl, že alespon psi malého útočníka proženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.8.14 22:35
@lucenka píše:
Plot natolik vysoký, aby ho pes nebyl schopný překonat.

Dokážeš si představit, jak vysoký plot přeskočí vystresly pes? Já ano a na takový plot fakt nemám, přesto bych si psa pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
28.8.14 22:35
@Catus píše:
Kdybych se bála, že tím sutrem dostanu i ja, tak ano nechala.

Aha. No ja nenecham tyrat ani ty psy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 22:36
@sissi79 píše:
A lidi to zvíře můžou napadat??
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
28.8.14 22:36
@terinka4444 píše:
Nepřiměřená obrana, nežiješ v júesej

Já vim :roll: To byla jen taková úvaha :P Vzhledem k tomu kde žiju, mě tyhle myšlenky napadají často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný