Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
oba znám, ještě tedy z ÚVN z hospitalizací, v ÚVN už ale déle nepracují, mají právě tu ambulanci. MUDr. Holuba jsem opakovaně měla jako ošetřujícího lékaře a moc mi nesedl. MUDr. Holubovou jsem jen potkávala, ta mi byla sympatičtější a i její pacienti to říkali. Ale každému opravdu sedne někdo jiný, názor si musíš udělat sama. Jinak já se léčím s několika diagnózami. Držím moc palce.
S Holubovými osobní zkušenost nemám, ale kamarádka tam byla ohledně migrén a moc si je chválila. Pokud se specializují na nespavost, určitě jsi na dobré cestě. Držím palce!
Tak čerstvá, dnešní zkušenost – s panem dr. Holubem jsem se rozloučila.
Docházela jsem k němu ca 2 roky s nejasnou diagnózou, nikdy mne neposlal na žádné psychodiagnostické vyšetření – to jsem si až nyní zařídila (a zaplatila) sama, jdu v půlce listopadu. Dále jsem od něj měla léky, u kt. je doporučená pravidelná kontrola krve – na tu mne taktéž nikdy neposlal. Jiná psychiatrička, které jsem tohle říkala, jen kroutila hlavou
Chodím na psychoterapii, terapeutka má u mne podezření na ADHD – opět panem doktorem za 2 roky nezjištěno…
Dnes jsem tam byla naposled a otevřeně (ale slušně) mu řekla, že mi ta péče moc nedává smysl a ca 5 minutové návštěvy ve stylu Je vám dobře/špatně? Zvýšíme medikaci?… a nashledanou jsou pro mne spíše ztráta času, ať se na mě nezlobí… no, na to se rozzlobil a argumentoval v podstatě pouze tím, že „když se mi to nelíbí, ať jdu jinam, že už mi nemá jak pomoci…“ a velmi svižně mne z ordinace vypakoval
Řekla jsem mu, že hledání nového psychiatra asi trochu potrvá, na to mi řekl, že „to věří“… ale další termín už mi prostě nedal. Kdybych už nebyla objednaná na psychiatrii jinam, netuším, co bych stran léků apod. v následujícím půl roce, roce dělala…
btw, jakmile se za mnou zabouchly dveře, začal si tam něco mumlat, že „to je teda strašný“ apod…
Za mne tedy rozhodně NE. Jeho ženu, také paní dr., si prý pacienti vesměs chválí, ale co se pana doktora týče, jsem už třetí z emimina, o které vím, že s ním příliš dobrou zkušenost neudělala… ono už jen to, že v době, kdy mají kvalitní psychiatři plno na půl roku, rok dopředu (a často nepřijímají vůbec), on bere třeba do týdne, o něčem vypovídá… asi se tam dveře úplně netrhnou.
Dobrý den,
máte někdo zkušenost s Holubovými z Prahy? Popř. s čím jste u nich byli, pokud to to někomu nevadí napsat. Čeká mě první návštěva a jsem nervózní, zda jdu s problémy na správné místo. Trpím dlouhodobě nespavostí.
Děkuji