Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1234560 dělám vedoucí v kavárně, tak že s lidma jsem pořád,také musím vyřizovat objednávky,zákazníky,ale prostě najednou začnu brečet a musím utéct…
Příspěvek upraven 23.11.18 v 15:34
@Janecat
Podle všeho máš depresi jako blázen a měla by jsi brát opravdová AD a ne jenom tlumítka typu Neurol a Lexaurin. Proto jsem se tě na ty léky konkrétně ptala. Je to totiž dost důležitá informace.
Moje máma bere dlouhodobě Olwexu a hodně jí to pomáhá. Je konečně po dlouhých letech v pohodě a šťastná. Ale měla bys chodit zároveň i na terapii, aby se přišlo na to, proč tě ten rozchod tak moc rozložil, a naučit se tomu do budoucna čelit.
Držim palce.
@Raduna-Raduna děkuji, ještě to s psycholožkou proberu, jsem totiž na manželovi od začátku závislá, nikdy jsem neměla vlastní život, záliby, kamarádky, pořád ho miluji, a ničí mně to že už se mnou nechce bít, jsem prostě úplně v pr…a zahrabávám se do to hoho víc a víc…
@Janecat píše:
@Raduna-Raduna děkuji, ještě to s psycholožkou proberu, jsem totiž na manželovi od začátku závislá, nikdy jsem neměla vlastní život, záliby, kamarádky, pořád ho miluji, a ničí mně to že už se mnou nechce bít, jsem prostě úplně v pr…a zahrabávám se do to hoho víc a víc…
Tak to opravdu potřebuješ terapii a to dlouhodobou. A ty antidepresiva taky! Pokud máš už sebevražedné myšlenka, je to už dost těžká deprese a ty léky potřebuješ!!!! Zajdi k psychiatrovi co nejdřív, psycholog ti je nemůže napsat.
@Janecat píše:
@Raduna-Raduna
/ děkuji, ještě to s psycholožkou proberu, jsem totiž na manželovi od začátku závislá, nikdy jsem nemělaživot, záliby, kamarádky, pořád ho miluji, a ničí mně to že už se mnou nechce bít, jsem prostě úplně v pr…a zahrabávám se do to hoho víc a víc…
Tak vítej v klubu,závislá jak finančně,citove svět se zhroutil nikdo tam nebyl vzduch jen vzduch obrovská samota a bolest po 15letech zustala, to my tehdy zustali deti,já se snazila vše zachránit brecela prosila a on mi tehdy delal takové naschvaly,udělal si se me kamaráda a já trpěla a čekala jestli se to nejlepší,nakonec pod tíhou všeho jsem spolykala nějaké prášky,nic se nestalo a já se přiznala psychiatrovi a mazala jsem do blázince,hodně mi to tam pomohlo prave ty skupinové terapie
@1234560 tak toho se nejvíc bojím,že provedu něco co už nepůjde vzít zpět…
Pokud nemáš AD tak si je nech napsat,nemusíš je brat do konce života
ziskas trochu náhled a hlava se ti trochu rozjasni,pokud te zacne napadat ze si sahnes na život ,řekni to psycholozce ,oni jsou zvyklí,člověk pod tlakem udělá i blbosti které nejde vrátit
Ona je lepší živa matka než mrtva i za cenu hospitalizace,většinou jsi tam Max 3 týdny,sice se nic nevyřeší ale odpocines si od venkovniho světa a ziskas dalsi silu
Držím ti palecky ať se z toho vyhrabes ,jak říká můj osobní terapeut život je boj ,ale je krásný
Mě to trvalo poměrně dlouho, měla jsem vtíravé myšlenky, které se k němu upíraly celý den a v noci se mi o něm zdálo. K doktorovi jsem docházela, hodně mi pomohlo o tom mluvit. Taky jsem vybrečela potoky slz, myslím si, že by to člověk měl ze sebe vyplavit. Jsem vděčná kamarádkám, které pro to měly uši. Hodně mi pomohla motivační videa od různých psychologů, nejrůznější články, podobné diskuze, jako jsi právě založila, kde jsem si četla, jak to prožívali ostatní a to vědomí, že to není trvalá bolest a že I ta největší se časem obrousí. Držím Ti palce, aby jsi to zvládla!
![]()
@1234560 Lepší?Celý vykend probrečený,kámen na srdci,jedná kamarádka se mně snažila vytáhnout ven,ale já nemohla…Jsem tak unavená,tak dlouho už jsem nespala…můžu jen brečet,a mlátit do zdí,jsem z toho sama modřina…
@Janecat
Mas komu svěřit dítě? Jestli jo vyuzij toho,pak se narvi neurolem,nebo si ho nech pichnout u doktora a jdi spát bez spánku budeš hubnout budeš ve větším stresu a půjde to tak dolu tak ,ze ani dýchat nebudeš moct,jestli je kamarádka kamaradkou tak jim popros o hlidani a žádné uklizeni nadopovat se a jit spat
Vím to podle sebe,cim min spánku,nepravideny spánek nebo nedej bože noční ,tím rychlejší nastup deprese,a pak to už jede i se sebevražednými myšlenkami ,plus se začnou obevovat ataky ,vím ze samovolne ted neusneš,jak staré mas dítě?
@1234560 holce je 13,ale svěřit ji bohužel nemám komu,rodinu nemám,jsem sama úplně sama, úplně…