Psychicky vážně nemocná

Anonymní
26.9.24 17:20

Psychicky vážně nemocná

Ahoj holky jdu se svěřit…od 14 let jsem začala chodit k psychiatře diagnóza sociální fobie, možná mě poznamenalo těžké dětství…nevím ale pak jsem brala dlouhodobě Neurol 3 krat denně silný. Narodil se mi ve 22 letech syn u kterého se později ukázalo že má aspergeruv syndrom, než začal brát léky bylo to peklo, do toho jsem pracovala syn je velmi inteligentní ale socialně jako dítě naštěstí už je samostatný a pracuje. a teď to horší partner od nás odešel a šel za milenkou a nechal mě s náročným synem :zed: pořád jsem se snažila vše zvládat mezitím nový partner a nové těhotenství v 32 letech byla jsem šťastná narodila se holčička…bohužel se mi velmi zhoršil psychický stav a já byla pořád po Bohnicích rozjely se mi nemoce těžká deprese úzkostná porucha non stop úzkosti nešlo to zvládat..syna si vzala ex tchyně ve 12 letech a dceru maminka když jí bylo 5 let.No a mě začlo peklo 13 krát pokus o sebevraždu, sebepoškozování :,( začarovaný kruh z kterého není úniku kdo nezažil nepochopí nikomu bych to nepřála s těmi nemocemi jsem nebyla schopná fungovat… :hug: uběhlo 9 let a já jsem skončila v Bohnicích 20 pobyt :,( dceři bude už 14 let naštěstí si zvykla a ví že jsem nemocná
je už docela samostatná. teprve po 9 letech a zkoušení hodně léků mi trochu pomohla chtěly mě dát do pečovatelskyho domu protože se o sebe nemůžu postarat natož o dítě to mě vyděsilo a začla jsem víc fungovat díky novým lékům a pravidelné psychoterapie bojují kvůli dceři a synovi. Jinak zkoušela se léčba elektrošoky 4 série po 12 elektrošocích :roll:
Nepomohlo to a já navíc špatné snášela narkózy nemohli mě probrat a musela jsem být na kyslíku. Nyní po 9 měsících hospitalizace jsem konečně na tom lépe ustupuje deprese i úzkosti a panické ataky ztratila jsem dost času doufám že už začnu žít a fungovat prosím neodsuzujte mě opravdu jsem si zažila peklo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9019
26.9.24 17:28

Ty jsi sem psala včera, že? Že se dceři již také rozjíždí psychické problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9154
26.9.24 17:38
@Serpentini píše: Více

Jj, taky si říkám, že jsem to tady už četla.

Zakladatelko, mám dost podobné problémy, držím palce, ať je ti lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
26.9.24 17:51

Také mám ten pocit, že to tu bylo včera o ní a dceři :?
Každopádně držím palce, ať už je jen lépe :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
26.9.24 18:03

Čeho jsi tím příspěvkem chtěla dosáhnout?

Odsouzeníhodné nevím… každopádně už nebuď těhotná, neměj další děti, evidentně máš nějakou psychickou zátěž, která je bohužel dědičná.
I tvá dcera to bude mít těžké, s tím je potřeba počítat.

Při tom všem máš obrovské štěstí, že se najdou lidi, kteří ti dlouhodobě a opravdu vydatně pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
26.9.24 18:23
@Trojlístek píše: Více

Je ji 46,tak snad další děti už neplánuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.9.24 19:19

Tak ti přeju hodně sil a hodně lepších dnů. Tyhle nemoce jsou horší než ty, co jsou vidět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
26.9.24 21:11

Deprese a úzkosti jsou schopné člověka úplně paralyzovat. Tak snad už bude líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
26.9.24 22:04
@Kipa22 píše: Více

To ano, musí to být opravdu těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janninkan
3.10.24 11:36

Opravdu oceňuji Vaši odvahu, když se dělíte o tak osobní příběh. Těžnosti, které jste překonala, jsou obdivuhodné, a kloubit je s péčí o rodinu není jednoduché. Nenechte se obrat o naději a věřte, že lepší časy mohou přijít díky Vaší sílice a odhodlanosti bojovat dál.

• Citovat
  • Upravit
6.10.24 17:38

Skvělý, že jsi o tom takhle otevřeně dokážeš mluvit, to už je velký krok kupředu ❤️! Je mi jasné, že jsi zažila extrémně náročné životní období, ale to, že bojuješ a najdeš sílu v nové léčbě a terapiích, je obdivuhodné. Držím palce, ať se Ti podaří začít nový životní kapitola s vírou a spokojností. 👏 ✨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová