Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, jestli se znáte jen z toho bazénu, tak už mám trochu pochybnosti, jestli to fakt nebude balící technika… ![]()
@Russet píše:
No, jestli se znáte jen z toho bazénu, tak už mám trochu pochybnosti, jestli to fakt nebude balící technika…
A tohle je presne to druhe, co je mozne.. ![]()
@Anonymní píše:
Muj pritel se prede mnou take s nikym nelibal a přitom mel 3 sexualni partnerky, ale zadna z toho s nim nebyla ve vztahu. Pritel ma problem s otcem.. i kdyz jeho otec nezemrel, je to nejegoistictejsi clovek na svete, lže lidem do oci a udrzuje si dve zeny najednou z cehoz jedna je matka pritele, druha zena je o hodne mladsi. Pritel byl vzdycky uprostred, protoze jeho matka se ptala, co dela jeho otec a on se ji bal rict pravdu, tak zavadel rec jinam. Cimz vlastne trochu kopiroval otce, ktereho v skrytu duse ma rad i ho nesnasi. Stejně se k ni nektere veci casem donesly samy..no a bylo to smutne obdobi. Predtim nez byl se mnou, nikdy nechtel mit vztah a kdyz ho jedna z holek, se kterou mel sex, konfrontovala s tim, ze by se s nim chtela vidat i jinak nez sexualne, poslal ji doslova do pr..le. asi by to chtelo, aby si tvuj znamy nasel nejaky protejsek, ktery ho prave vyslechne a nevysmeje se mu, kdyz bude brecet.. neni lehke se otevřít..ale ta osoba si na sebe bere obrovske bremeno, protoze ten clovek se po case hodne pripouta a stejne obcas prijde chvile, kdy prijde deprese.. navic maji tyhle lidi casto pocit, ze si lasku nezaslouzi a ze nici ostatnim lidem zivot.. mozna proto mel jen vztahy jaké měl.. je to hovadina, jsou jen strasne precitliveli a opatrni a pritom v jadru si za to ani nemuzou vetsinou sami.
Tak to je fakt zvláštní nedat si pusu a hups na to ![]()
Russet: ale jo, pry ze kdyz se holky chtely libat, tak jim pusu dal..
je to zvlastni, ale je to tak ![]()
@Borůvka1990 píše:
Prožil útrapy a to že to nedává znát neznamená, že to nezanechalo následky. Měl by najít hodně dobrého psychologa a určitě najde řešení. Bohužel jak píšeš, už je ve věku kdy by měl mít jasno. Myslím že bez pomoci zůstane nakonec na ocet.
Já mu to řekla sama že když to roky neřeší, že zůstane sám. A mám i ten pocit že to v něm je nějak pevně, že to ale nechce dát znat proto dělá to vše okolo. Usměv sranda. Ale jak pak přijde na věc tak uteče, nebo se na něco vymluví. Už v jeho věku si myslím že to bude těžký. I s nějakým seznámením.
Tak já bohužel stále nevím jak mu nějak pomoct. Je tu nějaká co by věděla?
@RiaCanoti píše:
Nemůžeš mu nijak pomoci. Pokud sám nebude chtít si někoho najít, nikdo ho nedonutí. Stokrát to s ním můžeš myslet dobře
.
On je dospělý a svéprávný. Možná je pro něj lepší, když je sám. ![]()
@RiaCanoti píše:
a on cítí že tu pomoc potřebuje? chce?
Já právě měla pocit když se mi svěřil že tu pomoc chce najít nebo pátrá po tom jak ji najít. Celkově jsem z toho pochopila, nemá problém jít na rande ale bojí se co přijde potom doteky, blízkost někoho jiného že to nezvládne. Tím nemyslím kafe s kamarádkou to mu jde docela dobře. Přemýšlela jsem i jestli to není nějaká nemoc nebo uzkost z nečeho z dřívějška ale nejsem doktorka nerozumím tomu.
Ale tu má hromady mužů. Jen ji jako ženská dopředu nevíš. Oni ti to totiž neřeknou.
Asi bych mu řekla jdi si o tom s někým promluvit ale co mu doktorka poradí? Možná je to mimo téma ale známej mýho muže, říká at si zajde do dobrdelu tam může ženské vyhladit celý tělo. Ona nebude mít nic proti a bude ráda že nemusí pracovat. Já ale vím že on by tam nešel. Není na to typ.
Ňáký pátek sme se neviděli a včera večír se šli po dlouhé době projít po parku, bavili sme se o všem možném… došlo i na téma vztahy, ani jeden z nás nikoho nemá, ale že bychom začali my dva spolu - ne (určitě ne teď, jestli později
kdo ví)… cestou zpátky sme šli cestou z obou dvou stran něčím porostlou (stromy, keře… bylo vidět jen na cestu zpátky nebo vpřed) vzal mě za bok - sahal mi při tom na zadek, nevadilo mi to
cítila sem se s ním hezky, najednou šli naproti lidi a dal ruku stranou, přitom sme v chůzi a povídáni si pokračovali dál, když byli lidi pryč tentokrát mě vzal za ruku - nejdřív jen dva konečky prstů po chvíli sme měli ruku v ruce a prsty propletené… musela sem smrkat
ruku jsem mu pustila a potom jsem si dala ruku do kapsy od džínů, asi se neměl čeho chytit
tak svou paži propletl mezi mou, když jsem ruku z kapsy vyndala chytil mě za ruku (žádné propletené prsty, klasicky jakoby mě vedl
)… během chvíle sme si přestali povídat a nějakou dobu sme šli v tichosti vedle sebe a jen se drželi za ruce… pak sme vyšli na cestu kde to nebylo zarostlé a pustili sme se
@Anonymní píše: Ňáký pátek sme se neviděli a včera večír se šli po dlouhé době projít po parku, bavili sme se o všem možném… došlo i na téma vztahy, ani jeden z nás nikoho nemá, ale že bychom začali my dva spolu - ne (určitě ne teď, jestli pozdějikdo ví)… cestou zpátky sme šli cestou z obou dvou stran něčím porostlou (stromy, keře… bylo vidět jen na cestu zpátky nebo vpřed) vzal mě za bok - sahal mi při tom na zadek, nevadilo mi to
cítila sem se s ním hezky, najednou šli naproti lidi a dal ruku stranou, přitom sme v chůzi a povídáni si pokračovali dál, když byli lidi pryč tentokrát mě vzal za ruku - nejdřív jen dva konečky prstů po chvíli sme měli ruku v ruce a prsty propletené… musela sem smrkat
ruku jsem mu pustila a potom jsem si dala ruku do kapsy od džínů, asi se neměl čeho chytit
tak svou paži propletl mezi mou, když jsem ruku z kapsy vyndala chytil mě za ruku (žádné propletené prsty, klasicky jakoby mě vedl
)… během chvíle sme si přestali povídat a nějakou dobu sme šli v tichosti vedle sebe a jen se drželi za ruce… pak sme vyšli na cestu kde to nebylo zarostlé a pustili sme se
A co???
Muj pritel se prede mnou take s nikym nelibal a přitom mel 3 sexualni partnerky, ale zadna z toho s nim nebyla ve vztahu. Pritel ma problem s otcem.. i kdyz jeho otec nezemrel, je to nejegoistictejsi clovek na svete, lže lidem do oci a udrzuje si dve zeny najednou z cehoz jedna je matka pritele, druha zena je o hodne mladsi. Pritel byl vzdycky uprostred, protoze jeho matka se ptala, co dela jeho otec a on se ji bal rict pravdu, tak zavadel rec jinam. Cimz vlastne trochu kopiroval otce, ktereho v skrytu duse ma rad i ho nesnasi. Stejně se k ni nektere veci casem donesly samy..no a bylo to smutne obdobi. Predtim nez byl se mnou, nikdy nechtel mit vztah a kdyz ho jedna z holek, se kterou mel sex, konfrontovala s tim, ze by se s nim chtela vidat i jinak nez sexualne, poslal ji doslova do pr..le. asi by to chtelo, aby si tvuj znamy nasel nejaky protejsek, ktery ho prave vyslechne a nevysmeje se mu, kdyz bude brecet.. neni lehke se otevřít..ale ta osoba si na sebe bere obrovske bremeno, protoze ten clovek se po case hodne pripouta a stejne obcas prijde chvile, kdy prijde deprese.. navic maji tyhle lidi casto pocit, ze si lasku nezaslouzi a ze nici ostatnim lidem zivot.. mozna proto mel jen vztahy jaké měl.. je to hovadina, jsou jen strasne precitliveli a opatrni a pritom v jadru si za to ani nemuzou vetsinou sami.