Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé Bravo, můžu z toho být těhotná?
začaly prázdniny, to zas bude smršť červených knihovniček…
@Anonymní píše: Ňáký pátek sme se neviděli a včera večír se šli po dlouhé době projít po parku, bavili sme se o všem možném… došlo i na téma vztahy, ani jeden z nás nikoho nemá, ale že bychom začali my dva spolu - ne (určitě ne teď, jestli pozdějikdo ví)… cestou zpátky sme šli cestou z obou dvou stran něčím porostlou (stromy, keře… bylo vidět jen na cestu zpátky nebo vpřed) vzal mě za bok - sahal mi při tom na zadek, nevadilo mi to
cítila sem se s ním hezky, najednou šli naproti lidi a dal ruku stranou, přitom sme v chůzi a povídáni si pokračovali dál, když byli lidi pryč tentokrát mě vzal za ruku - nejdřív jen dva konečky prstů po chvíli sme měli ruku v ruce a prsty propletené… musela sem smrkat
ruku jsem mu pustila a potom jsem si dala ruku do kapsy od džínů, asi se neměl čeho chytit
tak svou paži propletl mezi mou, když jsem ruku z kapsy vyndala chytil mě za ruku (žádné propletené prsty, klasicky jakoby mě vedl
)… během chvíle sme si přestali povídat a nějakou dobu sme šli v tichosti vedle sebe a jen se drželi za ruce… pak sme vyšli na cestu kde to nebylo zarostlé a pustili sme se
No tak tě držel za ruku a co?!
Myslíš si, když jste jen kamarádi, že držení za ruku je něco víc?
Nebo co si nám tím chtěla říct???
@neumisa píše:
Milé Bravo, můžu z toho být těhotná?začaly prázdniny, to zas bude smršť červených knihovniček…
Máš pravdu! ![]()
To bude románků prvních sexů na dovolené s neznáným. ![]()
Děvčátka, tato témata pište Bravíčku!
Tady není co radit chodit spolu nechcete, tak holt chce jen sex ![]()
TAk mu řekni, ze jej chceš a on asi té chce taky a vesele do toho…
@ka2ka píše:
Tady není co radit chodit spolu nechcete, tak holt chce jen sex
@a12 píše:tak snad jim neni píše: Více
snad ne
ale tak dnešní mládež je předčasně dospělá takže bych se ani moc nedivila ![]()
@neumisa píše:
Milé Bravo, můžu z toho být těhotná?začaly prázdniny, to zas bude smršť červených knihovniček…
Nahodou jim to, zensky, nezavidte
takova romantika, tak asi spolu chodit budete ![]()
Chce to trochu korektůry, sem tam něco vytůnit a vystájlovat a myslím, že začátek nějaké „čůper knihy“ je na světě.
![]()
Třeba se jí dočkáme ještě ňák večír.
![]()
Uzivej si to..je to ta nejkrasnejsi faze..to napeti..nejistota..budes na to rada vzpominat ![]()
@RiaCanoti píše:…tak pokud je to realna story, tak ten clovek si s sebou tahne takovou karmu, ze jsem VELKYM pesimistou.
Ahoj holky emimino mi dalo spoustu odpovědí. Ale na tuto složitou záležitost jsem krátká. Mám kamaráda je mu 38, má problém najít partnerku. Je to velice příjemný mladý muž, sexy tělo i hlas až jsem tomu co slyším nemohla uvěřit. Potkávám ho na bazéně a vetšinou mne pozve na rychlý kafe. Snažila jsem se z něj dostat jaké měl dětství a co dělal ty roky a proč to nejde. V rychlosti to tady popíšu. Jedináček, táta alkoholik, máma ze začátku normální kolem jeho 14 let zdravoní problémy matky, hospitalizace, otcův alkoholizmus se horšil. Hádky doma napadal matku atd. Rodiče se nerozvedli zůstali spolu. V jeho 23 letech máma spáchala sebevraždu. Měla podle nej deprese ale neléčila se. Jak mi kamarád pověděl od cca 15 let doma dělal za mámu, prani vaření, i tak nejak pro sebe aby mel v čem jít do školy měl co jíst atd. Neměl tehdy přátele, protože pracoval doma a styděl se o tom s někým mluvit. V 18 letech měl asi 3 sexuální partnerky stejného věku. V 25 letech starší vdanou ženu. Odešel z toho vztahu proto že mu to prišlo bez budoucnosti. Podle něj chtěla kamaráda jen na sex. On by rád víc. Našel si pak přes seznamku holku stejného věku cca 26 let. Již tehdy nemocnou. Rakovina kůže. Cca rok za ní jezdil návštevy v nemocnici. Ptala jsem se ho proč takový vztah začal. Pověděl mi na to že, to byl jediný člověk co ho měl v životě rád. Poprvé pocítil dotek pohlazení. Ta holka zemřela. Po její smrti se odstěhoval od otce bydlel sám. Vztah už ale nenašel. Nehledal chtel zkusit být čas sám. Začal sportovat, je aktivní sportovec doted. Na mou otázku jestli usiloval o nějakou ženu, dvořil se jí řekl ano několikrát. Jen jsem druhé rande pak zrušil. Měl jsem obavu z toho jestli to dokážu. Nikdy jsem ženu nelíbal. A ten pocit že to pozná že jsem nezkušený. Že to prostě nepřekonám. Má pocit že se od něj v jeho věku čeká že je to zkušený muž což ve vztazích on říká není. Dál váhá s tím jestli to budoucí partnerce říct nebo neříct. Co bylo v rodině a tak. Jeho táta na alkoholismus zemřel cca 8 let po mámě. Takže je sám. Komunikuje normálně je to pozitivní člověk. Usmívá se. Dělá srandu. Co za tím vším u něj může být?
Byt zenou, vyhybam se mu na 100 honu. Je to krute, ale je to bohuzel asi tak.