Radiace a spekulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12503
10.8.19 20:11
@wildcherry píše:
To co pises, ze to nemelo zadny vliv na zdravi atd.Me nevadi nazory ostatnich, ale vadi mi, kdyz si nekdo stoji za takovou nepravdou, pritom staci aspon malo, neco precist, i kdyz v dnesni dobe mi to prijde hloupy, nevedet takovy fakta.

Dobre, já Te chápu. Mne zase prijde hloupe resit radioaktivni houby. :nevim: I kdyz jsi to asi nebyla Ty, kdo s tim zacal, takze si to osobne neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
10.8.19 20:15
@Alladina píše:
Dobre, já Te chápu. Mne zase prijde hloupe resit radioaktivni houby. :nevim: I kdyz jsi to asi nebyla Ty, kdo s tim zacal, takze si to osobne neber.

co je hloupého na radioaktivních houbách když to je naprostý fakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
10.8.19 20:32

Houby obsahuji radioaktivitu naprosto prirozene a běžne. V souvislosti s Cernobylem je to dnes naprosto absurdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
10.8.19 20:36
@Alladina píše:
Houby obsahuji radioaktivitu naprosto prirozene a běžne. V souvislosti s Cernobylem je to dnes naprosto absurdni.

já to vzdávám žádný černobyl nikdy nebouchl a nic se nestalo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
10.8.19 21:01
@ka2ka píše:
já to vzdávám žádný černobyl nikdy nebouchl a nic se nestalo :zed:

To přeci netvrdím. :roll:. Jen ze, pokud nektere houby jsou schopny absorbovat cesium, pak vzhledem k jeho polocasu rozpadu je dnes tohle proste mimo diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
10.8.19 21:07
@Alladina píše:
To přeci netvrdím. :roll:. Jen ze, pokud nektere houby jsou schopny absorbovat cesium, pak vzhledem k jeho polocasu rozpadu je dnes tohle proste mimo diskuzi.
četla jsi ten článek co jsem ti dávala odkaz tam ti to vysvětlí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
10.8.19 22:03

Tady obnovovatelka diskuze :-D houby nejim to sem v klidu. Rikali me zensky v praci 50+ let ze v te dobe se narodilo dost postizenych deti..co je na tom pravdy nevim. A v souvislosti s tim clankem, ja jsem to spis myslela tak jestli mate doma ten jodid draselny pro pripad potreby nebo ne jaksi v zasobe kdyby byl potreba?, ne ze se neco stalo v rusku a mam si ho dat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
11.8.19 07:07
@ka2ka píše: četla jsi ten článek co jsem ti dávala odkaz tam ti to vysvětlí

Precetla jsem si ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
11.8.19 07:14

@Renca8
Jodid draselny v tabletach doma nemám. Tinkturu jo, tu používám jako desinfekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.8.19 08:24
@M_Vladim píše:
Taky štítnice? :mavam: :roll:

Jo Jo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek