Rande v bazénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1811
26.3.13 15:12

Taky chci jit na rande :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slečinka
26.3.13 15:12
@Xenna píše:
Vzít něco kvůli bradavkám, oholit se a pak se koukat také na jiné chlapy :mrgreen: ať se snaží. Osobně návštěvu veřejné plovárny považuji za méně intimní než rande ve veřejné knihovně… Dobré je také důvěrně pozdravit mladého plavčíka.Ono kvůli chloru smrdí z pusy?

ježiš co kvůli bradavkám? to neznám? no mě smrdí no občas, nevim proč, jesi ty výpary nějak působí…

• Citovat
  • Upravit
103
26.3.13 15:13

Muj prvni manzel byl plavcikem v bazenu, kam jsem chodila pravidelne plavat, a druhyho jsem vzala na prvni rande taky do bazanu a ted mame 2 deti ;-) takze za me hura do bazenu a preju hodne stesti! do ty doby jsem taky myslela, ze v plavkach nevypadam nic moc, ale asi je to dobry ;-) teda bylo..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.3.13 15:13
@Gladys píše: :lol:
Tak myslím, že hlavní je, aby ti nebyli plavky malý, velký, neuplavali… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
26.3.13 15:14

@AniNevim Tak na svadeni nevim, na rychly uprk mozna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
26.3.13 15:16

@AniNevim to bych raději zůstala doma :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
slečinka
26.3.13 15:16
@Lizzi píše:
Slečinka jde na rande do bazénu a tady se z toho můžou ženský potrhat smíchy :lol:

taky se u toho musím smát :mrgreen: buďte rády že u toho nebudete děvčata :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33
26.3.13 15:17

@AniNevim v mládí jsem závodně plavala a nikdy mi z pusy kvůli chloru nesmrdělo. Sprchujete se potom vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
26.3.13 15:19
@Xenna píše:
@AniNevim v mládí jsem závodně plavala a nikdy mi z pusy kvůli chloru nesmrdělo. Sprchujete se potom vůbec?
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.3.13 15:19

Teda to je blbej nápad randa v bazénu. Na jednu stranu bude vědět do čeho jde jestli to je poprvé :lol: a na druhou bych se nechtěla hned ukazovat :lol:

No duležitý je schodit bobra a umět plavat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.3.13 15:21
@Kamča.dalmatinka píše:
No duležitý je schodit bobra a umět plavat :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: VOLEEEEEEE!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.3.13 15:22

Tak asi hlidat tu rasenku, jestli se malujes, to je pak trapas a taky cerstve nabarveny vlasy jsou fajn :lol:
o smradu jsem taky nikdy neslysela :think: no dneska jdu plavat, tak se pak ocucham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
26.3.13 15:23
@Kamča.dalmatinka píše:
Teda to je blbej nápad randa v bazénu. Na jednu stranu bude vědět do čeho jde jestli to je poprvé :lol: a na druhou bych se nechtěla hned ukazovat :lol:No duležitý je schodit bobra a umět plavat :lol:
:lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.3.13 15:23
@Kamča.dalmatinka píše:
Teda to je blbej nápad randa v bazénu. Na jednu stranu bude vědět do čeho jde jestli to je poprvé :lol:

no jako jestli bude studena voda tak bude vedet stejne kulovy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.3.13 15:24

@Xenna jj, take jsem plavala, proto to vim o te cepici a brylich. Sprchovat po tom? Po cem jako? Po bazenu nebo po rande? Po bazenu se nesprchuji - ve sprchach je psano jen o dukladnem sprchovani pred, takze to poctive dodrzuji. Po rande se nesprchuji, nerada plytvam vodou pri pomysleni na deti v Somalsku, takze radeji nerandim :nevim:
A kdo doporucil tobe sprchovani po? Opravdu to funguje na ten smrad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí