Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xenna píše:
Vzít něco kvůli bradavkám, oholit se a pak se koukat také na jiné chlapyať se snaží. Osobně návštěvu veřejné plovárny považuji za méně intimní než rande ve veřejné knihovně… Dobré je také důvěrně pozdravit mladého plavčíka.Ono kvůli chloru smrdí z pusy?
ježiš co kvůli bradavkám? to neznám? no mě smrdí no občas, nevim proč, jesi ty výpary nějak působí…
Muj prvni manzel byl plavcikem v bazenu, kam jsem chodila pravidelne plavat, a druhyho jsem vzala na prvni rande taky do bazanu a ted mame 2 deti
takze za me hura do bazenu a preju hodne stesti! do ty doby jsem taky myslela, ze v plavkach nevypadam nic moc, ale asi je to dobry
teda bylo..;-)
@Lizzi píše:
Slečinka jde na rande do bazénu a tady se z toho můžou ženský potrhat smíchy
taky se u toho musím smát
buďte rády že u toho nebudete děvčata ![]()
@AniNevim v mládí jsem závodně plavala a nikdy mi z pusy kvůli chloru nesmrdělo. Sprchujete se potom vůbec?
@Xenna píše:
@AniNevim v mládí jsem závodně plavala a nikdy mi z pusy kvůli chloru nesmrdělo. Sprchujete se potom vůbec?
Teda to je blbej nápad randa v bazénu. Na jednu stranu bude vědět do čeho jde jestli to je poprvé
a na druhou bych se nechtěla hned ukazovat ![]()
No duležitý je schodit bobra a umět plavat ![]()
Tak asi hlidat tu rasenku, jestli se malujes, to je pak trapas a taky cerstve nabarveny vlasy jsou fajn ![]()
o smradu jsem taky nikdy neslysela
no dneska jdu plavat, tak se pak ocucham ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Teda to je blbej nápad randa v bazénu. Na jednu stranu bude vědět do čeho jde jestli to je poprvéa na druhou bych se nechtěla hned ukazovat
No duležitý je schodit bobra a umět plavat
@Kamča.dalmatinka píše:
Teda to je blbej nápad randa v bazénu. Na jednu stranu bude vědět do čeho jde jestli to je poprvé
no jako jestli bude studena voda tak bude vedet stejne kulovy!
@Xenna jj, take jsem plavala, proto to vim o te cepici a brylich. Sprchovat po tom? Po cem jako? Po bazenu nebo po rande? Po bazenu se nesprchuji - ve sprchach je psano jen o dukladnem sprchovani pred, takze to poctive dodrzuji. Po rande se nesprchuji, nerada plytvam vodou pri pomysleni na deti v Somalsku, takze radeji nerandim ![]()
A kdo doporucil tobe sprchovani po? Opravdu to funguje na ten smrad?