Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alik111 píše:
@Petttulis asi u me.
Jestli ty jí nemáš tak trochu rozmazlenou
![]()
@Petttulis píše:
Jestli ty jí nemáš tak trochu rozmazlenou![]()
@alik111 píše:![]()
![]()
ja a ONA jsme spis na sladky nez na slany
Tak to joo, to úplně mění situaci!! ![]()
@Petttulis píše:řekla bych že vám to dřelo a jak se udělá odřeninka tak slaná voda hold pálí..chce to promazat
Jakto?![]()
A jakto, že mě ne? Kde je chyba?
@alik111 píše:řekla bych že vám to dřelo a jak se udělá odřeninka tak slaná voda hold pálí..chce to promazat![]()
![]()
ja a ONA jsme spis na sladky nez na slany
Copak vířívka. Od jistého vyprávění spolužáků zásadně nejím jakékoliv saláty, pokud neznám kuchaře.
@Anonymní píše:
Copak vířívka. Od jistého vyprávění spolužáků zásadně nejím jakékoliv saláty, pokud neznám kuchaře.
Jako osobně???
![]()
@Anonymní píše:
fůj, ještě že je nejim, jesi si myslim správně co si myslim ![]()
@Anonymní píše:
Ono je lepší občas nevědět…A není to jen o salátech… ![]()
@BoDaViDoVe píše:
Ono je lepší občas nevědět…A není to jen o salátech…
Tak mě doteďka vadili v salátu akorát slimáci.
@slečinka píše: řekla bych že vám to dřelo a jak se udělá odřeninka tak slaná voda hold pálí..chce to promazat
Promazat v mori? ![]()
Jeziiis holky, co to tu resite
![]()
vzdyt ja uz skoro nic nejim, piju jen vodu a to taky s odporem neb v ni zase
suk. j ryby ![]()
![]()
Výborně se bavím, díky moc, jinak jsem si tipovala, že zakladatelce musí být tak MAXIMÁLNĚ 17 let
![]()
V jejím věku jsem měla už dvě děti, proboha… ![]()
Např. New Yorker a kvalita? Ne e… ![]()
Zakladatelko, užij si rande, nemysli na ptákoviny a buď svá. Buď se mu budeš líbit taková jaká jsi, nebo ne - ale nepromeškej svoji šanci kvůli tomu, že si budeš na někoho hrát. Když chceš skákat do vody, tak skákej. Mě je 30+ a do vody skáču stále ![]()