Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
9.4.13 21:51

@marca46 Jsme na tom stejne-jak s MUDr. Elekovou, tak s tema osypkama z ockovani… Uvidime, co na me vybali ta nase pediatricka-porad tak nejak doufam, ze nas necha zit a da nam jen neco podepsat… A Dacice miluju-meli jsme 6 km od nich chalupu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 21:51
@Elilen píše:
@marca46 Dačice znám. :dance: Znám pár lidí z Budíškovic. A v Dačicích mám tetu se setřenkou. Přítel pracuje v J. Hradci, to je taky skoro kousek.

Jéé, super!! Tak až pojedeš za tetou, tak se můžeme pozdravit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.4.13 21:52
@marca46 píše:
Já hrozně ráda čtu Tvoje příspěvky. :potlesk: Přijde mi, že to všechno bereš s nadhledem a rozumem. Jak dlouho už se tím zabýváš? Já očko řeším teprve 5 měsíců, ještě málo. Nemám tolik informací a to mám pocit, že nedělám nic jiného.

Přesně, já se o něj zajímám sedm měsíců a ve spoustě věcí plavu. Přitom si stále hledám další a další info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.4.13 21:54

@sipulik Snad budeš mít lepší mudru, než má marča. Jsem zvědavá.

@marca46 píše:
Jéé, super!! Tak až pojedeš za tetou, tak se můžeme pozdravit. :lol:

Klidně a ráda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@Elilen píše:
Tak jsem to věděla správně. :dance: Díky za upřesnění.

Neni zac :) Mne teda dost zajima, kde se pisou takovy veci… :think: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921

@Elilen v tom máš asi pravdu, tohle já pořád zvažuji míra rizika a než. účinků, ale tetanus mě zatím taky pořád straší, asi i to, že žiju na venkově a pořád si říkám, jestli tohle očko má nějaký vliv na to, že těch případů je takto málo nebo nemá, zda je tam nějaká ta ochrana, ta nemoc je dosti hnusná, takže o tom pořád přemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.4.13 21:56
@verusav píše:
@Elilen v tom máš asi pravdu, tohle já pořád zvažuji míra rizika a než. účinků, ale tetanus mě zatím taky pořád straší, asi i to, že žiju na venkově a pořád si říkám, jestli tohle očko má nějaký vliv na to, že těch případů je takto málo nebo nemá, zda je tam nějaká ta ochrana, ta nemoc je dosti hnusná, takže o tom pořád přemýšlím

Na venkove to asi smysl ma, ja bych ho nechala nastrelit skolnimu diteti, myslim, ze predtim se to ohlidat da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.4.13 21:56

@Elilen Jeee, Budiskovice taky znam! :-) A hned za nima jsou Vesce-a to bylo moje rejdiste, kdyz jsem byla prcek :-) Jakmile se nase doktorka vyjadri, napisu to sem. Zase bude dalsi zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.4.13 21:57

@asha Už jsi přelouskala ten anglický článek? Mně musel pomáhat překladač a tak jsem se z něj stejně moc nedozvěděla. Aspoň, že v grafech se vyznám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
@marca46 píše:
Já hrozně ráda čtu Tvoje příspěvky. :potlesk: Přijde mi, že to všechno bereš s nadhledem a rozumem. Jak dlouho už se tím zabýváš? Já očko řeším teprve 5 měsíců, ještě málo. Nemám tolik informací a to mám pocit, že nedělám nic jiného.

Teprve od září 2010. Na to očko se nabaluje více temat ke studiu, proto je to tak zdlouhavé.
Děkuji za uznání, kéž je to srozumitelné a přínosné pro všechny. :hug:

• Citovat
  • Upravit
19503
@sipulik píše:
@marca46 Jsme na tom stejne-jak s MUDr. Elekovou, tak s tema osypkama z ockovani… Uvidime, co na me vybali ta nase pediatricka-porad tak nejak doufam, ze nas necha zit a da nam jen neco podepsat… A Dacice miluju-meli jsme 6 km od nich chalupu :-)

Jééé, ta naše ČR je maličká. :lol: Hele, chce to vydržet. Já myslela, že když jsme se s mudrou na 3měsíční kontrole domluvili, že až budeme chtít očkovat, tak se ozveme, tak už to na 5ti měsíční nebudeme řešit, ale v podstatě jsme nic jiného neřešili. Když viděla, že se mnou nic nezmůže nazvala mě problémovou odpůrkyní očkování a začala komunilovat s manželem. Zjistila, že ani tam nepochodí, tak byla naštvaná. Na každý můj argument odpověděla kdy budeme očkovat? řekla to asi 7×. Jako bych nerozuměla česky. :zed:

Příspěvek upraven 09.04.13 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@Elilen píše:
@asha Už jsi přelouskala ten anglický článek? Mně musel pomáhat překladač a tak jsem se z něj stejně moc nedozvěděla. Aspoň, že v grafech se vyznám. :)

No ja tohle znam, myslela jsem, ze to bude nejaka novinka, co se tyce beznych nemoci…protoze to bych docela polemizovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.4.13 21:58

@sipulik To je náhoda. Koukám, že všechny cesty neočko matek vedou do Dačic a okolí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
9.4.13 21:59
@kaštinka píše:
Teprve od září 2010. Na to očko se nabaluje více temat ke studiu, proto je to tak zdlouhavé.
Děkuji za uznání, kéž je to srozumitelné a přínosné pro všechny. :hug:

jo, jo. Drží mě a určitě plno dalších nad vodou. Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
9.4.13 22:00

@asha - mě spíše napadají úvahy, jestli tohle očkování opravdu chrání proti tetanu nebo ne, jestli vůbec celé očkování má nějaký ochranný efekt, pdole Elekové jen ten opačný. Jinak si občas říkám větu, že když po skutečném prodělání tetanu nemáš doživotní imunitu, jak jí můžeš mít z očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek