Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19503
7.6.13 10:53
@asha píše:
Jenze ona se u zraneni nepodavala stejna vakcina jako u ockovani, ja pisu tetanovka u vseho, ale je v tom rozdil. Pri uraze se podava imunoglobulin. ;)

Tý jo, tak si teda předastav, že jsem před skoro třema rokama měla řeznou ránu na palci (byla to krásná práce čistým nožem) a doktor, co to šil říká, že mi dá tetanovku, tak jsem to odmítla se slovem, že jsem jí dostala tuhle. Tak se ptá kdy bylo to tuhle. Nosím očkovák furt u sebe a tak se zjistilo, že to tuhle je už 8 let a tak mě sprdnul, že prej se se mnou nebude o tom vůbec bavit, že se na to umírá. A normálně jsem jí dostala. To jsem ještě netušila, co teď. Kdyby jo, tak mi jí nikdy nedá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.6.13 10:55

@Elilen To víš, že znám Byl jednou jeden život. ;) Trochu scifi. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.6.13 10:56
@Elilen píše:
Pitomosti? Cože?? Ve mně neplují mikroponorky? 8o
:lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.13 10:59
@marca46 píše:
Tý jo, tak si teda předastav, že jsem před skoro třema rokama měla řeznou ránu na palci (byla to krásná práce čistým nožem) a doktor, co to šil říká, že mi dá tetanovku, tak jsem to odmítla se slovem, že jsem jí dostala tuhle. Tak se ptá kdy bylo to tuhle. Nosím očkovák furt u sebe a tak se zjistilo, že to tuhle je už 8 let a tak mě sprdnul, že prej se se mnou nebude o tom vůbec bavit, že se na to umírá. A normálně jsem jí dostala. To jsem ještě netušila, co teď. Kdyby jo, tak mi jí nikdy nedá. :mrgreen:

No ono to od roku 09 je na uvazeni lekare :mrgreen: Takze pokud je duvod (nebo lekar si mysli, ze je), tak to proste dostanes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.6.13 11:04

@Mamango Moje bývalá mudra taky o Pediacelu vůbec nevěděla. A je jasný, že nemají ani tucha o složení a pomocných látkách tudíš nemůže vidět ten profit. Oni jim na škole nebo školení něco řeknou a třeba moje teď už bývalá mudra mi řekla, že jí novinky o očkování nezajímají. Ona toho ví dost a víc prostě hledat nebude. Tohle mi v kostce řekla Dr. Musela jsem se štípnout abych zjistila jestli náhodou nespím a nezdá se mi nějakej divokej sen. :zed: :zed: :cert:
Je to o penězích. Pediacel tu není ofiko schválený a tak z toho asi nic moc nemá. Nejezdí jí „prodejce“ vakcín s Pediacelem a nenabízí dárky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.6.13 11:05
@asha píše:
No ono to od roku 09 je na uvazeni lekare :mrgreen: Takze pokud je duvod (nebo lekar si mysli, ze je), tak to proste dostanes.

To bylo touhle dobou. Kuchla jsem se čistým nožem, kterým jsem nikdy nerýpala v hnoji a tetanovka nebyla propadlá. Tak nějakej aktivní doktor. Mají za to body? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.13 11:06
@marca46 píše:
To bylo touhle dobou. Kuchla jsem se čistým nožem, kterým jsem nikdy nerýpala v hnoji a tetanovka nebyla propadlá. Tak nějakej aktivní doktor. Mají za to body? :nevim:

No hadej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.6.13 11:31

Počkat, takže se poraním a do zranění se mi dostane hlína, tak jak se mnou budou zacházet lékaři jako s neočkovanou a očkovanou? A jaký by byl správný postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.13 11:34
@Elilen píše:
Počkat, takže se poraním a do zranění se mi dostane hlína, tak jak se mnou budou zacházet lékaři jako s neočkovanou a očkovanou? A jaký by byl správný postup?

To zalezi na nich. Podle toho, kdy jsi byla ockovana naposled, rozhodnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
7.6.13 11:44

@asha naposled v 15ti letech. Další si dát nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.13 11:49
@Elilen píše:
@asha naposled v 15ti letech. Další si dát nechci.

Dneska se uvadi, ze imunita pretrvava 15 let, nekdy 20. Pocitam, ze do 15ti let by to nechali, ale tezko rict. :nevim: Ja byla naposled pred 24 lety, takze pocitam, ze bych dostala imunoglobulin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.6.13 12:15
@asha píše:
No hadej :mrgreen:

No je mi to jasný. :mrgreen:
A co bezdomovci? Pochybuju, že jsou očkovaný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19503
7.6.13 12:16
@asha píše:
Dneska se uvadi, ze imunita pretrvava 15 let, nekdy 20. Pocitam, ze do 15ti let by to nechali, ale tezko rict. :nevim: Ja byla naposled pred 24 lety, takze pocitam, ze bych dostala imunoglobulin.

tolik 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.6.13 12:18

@marca46 Co tolik? :lol: Ockovali mne ve 14ti, jestli myslis tohle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
7.6.13 12:52

Tak jsme dnes byli u nové doktorky. Ještě teď rozdejchávám rozdíl oproti té staré, ta ani nevěděla co Pediacel je. Tahle ho má dokonce v ordinaci a nemusím ho shánět po lékárnách!!! Evidentně se vyplatí hledat když člověk není spokojený s lékařem. Bavili jsme se o béčkové žloutence, řekla jsem jí že je to podla mě kravina očkovat kojence tímto a ona mi na to přikyvovala že má stejný názor a že v Americe se prý očkují už novorozenci béčkem 8o A prý to teď už není tak že se musí neočkovaní béčkem doočkovat v 11 letech že je to na zvážení ale že ona si myslí že to potřeba není pokud člověk nemá doma feťáka :mrgreen: No super doktorka přesně takovou jsem hledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek