Reakce na vakcínu Pediacel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
20.5.15 22:58

Pokuta je jedna věc. To bych přežila. Horší je ta školka, plavání, školy v přírodě, tábory apod…

Proč nemůžeme být vyspělý stát, jako třeba Německo. Máme to jen pár kilometru, možná by bylo řešení požádat si o jejich občanství :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.5.15 23:09

Ani to bohužel nepomuže, i pokud jsi obcan s jinou statní příslušnosti a ziješ tu urcity pocet dnu tak se musis podridit zakonum…blbym zakonum…nasi zeme…ja uz na to taky myslela…to by pripadala v uvahu jedine emigrace…chtela jsem nechat synovi dělat druhé občanství…ale nepomohlo by to…náš stat je holt post komunisticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.5.15 23:15

:(tak možná fakt emigrujeme, už o tom stejně přemýšlímedelší dobu, jen sehnat dobrou práci a zmizíme hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.5.15 23:18

Ono je to ale nakonec všude stejné…a někde ještě horši i Anglie která ma dobrovolné…tak i tam je natlak a nekteří lidé jsou očkovaním uplně posedlý..tak přeji at se náš stat vzpamatuje…přeci nechteji aby nejlepsi lide emigrovali:-)kdo by to stado vedl? pro dnešek se loučím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
2.6.15 16:43

Ozivuji diskuzi. holky co aktualne ockujete pediacelem, jak to snasi vase deti? nase ma akorat den po ockovani lehce zvysenou teplotu, je to druha davka… do jak vysoke teploty to nemam resit? poradi nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
2.6.15 16:47

@nadus já obecně nesrážím do 38,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
2.6.15 17:04
@Bejbyy píše:
@nadus já obecně nesrážím do 38,5

oki supr diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.6.15 21:07

U nas reakce po prvni davce vcelku male…taky druhy den lehce zvyšena teplota. asi 37, 4…nestražela bych do 38… potom v miste vpichu zarudnuti a za dva dny se tam zacala vytvaret zatrvdlina…ale to je asi normalni…po cca dvou tydnech zacina mizet. Byl více podrážděný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
2.6.15 21:56

@rochy nase spis unavena, takova pritulna, porad na mne vcera i dnes… a vic spinka… coz je asi taky normalni… a teda mne malinko znejistila Dr. ktera trva na booster davce po pul roce… coz teda pochybuji ze Pediacel bude… ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.6.15 22:14

Muj syn dostal druhou davku pred mesicem a nase skvela pani doktorka me uklidnilla, ze treti staci do roka od druhe davky to uz snad Pediacel bude..doufam..jinak syn naprosto bez reakce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.6.15 11:07

Tak muj synek vlastne taky tak jeste unava a vice se tulil…a s tou treti davou ve schematu 2+1 je to poravdu tak ze to muze byt klidne az rok po druhe davce a doktorka mi rekla ze klidne i dele…ze uz to roli nehraje…napis když tak Petrasovi ci do očkovaciho centra…ja budu taky cekat klidne rok i dyl neb druhou davku davame v červenci a potom klidne za rok ci dele…tak preji hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
4.6.15 10:31
@nadus píše:
Ozivuji diskuzi. holky co aktualne ockujete pediacelem, jak to snasi vase deti? nase ma akorat den po ockovani lehce zvysenou teplotu, je to druha davka… do jak vysoke teploty to nemam resit? poradi nekdo?

absolutně bez reakce, měla teprve první dávku v 11 měsících. Prý ty reakce bývají většinou až u 2.dávky nebo u boostru.

• Citovat
  • Upravit
2226
27.6.15 09:47

Zdravím, diskuse má moc stránek, tak raději položím svůj dotaz. Pokud už tu něco podobného zaznělo, tak se omlouvám. Syn (7 měsíců) byl v pondělí 22.6. na druhé dávce Pediacelu. Dnes jsem naměřila teplotu 38 po odečtu, hned po ránu…a spal celou noc, což se dosud nestalo. Má někdo podobnou zkušenost, že by reakce byla až po 5 dnech, nebo to mám přičítat spíše zubům, případně nějakému onemocnění. Jinak nekašle, zahleněný je, ale už delší dobu a to právě přikládám zubům…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
27.6.15 10:25

Reakce může být klidně i 5 dní po. Teplotu bych nesrážela, pokud nevystoupá na 39°C, podle stavu.
Jen se divím, že ho dr naočkoval/a když je zahleněný, to se teď pere s hleny dohromady s vakcínou. Očkovat by se měli děti naprosto zdravé.
Pokud nevystoupá teplota nad 38°C, měla by to být reakce a teplotu nesrážejte, tělo si tvoří protilátky. Pokud vystoupá víc nahoru, potom je možné, že imunita nezvládá řešit zahlenění a tvorbu případných protilátek a může se rozjet přidružená viróza nebo jiná nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.6.15 10:45

Ano souhlasím, take bych teplotu do 38 nesrážela a když potom ano tak jedine lek na bazi brufenu ne paralen…snizuje imunitni odpoved…reakce po 5 dnech byt samozřejmně může, ale spíše je to tím, že díte s něčím bojuje..Vakcinace snižuje imunitu a tím padem se může rozjet něco co už v tom organismu bylo před tím…pokud bylo dítě zahleněné…také nechapu jak muže doktorka očkovat. K očkování by se mělo přistupovat s velkou rozvahou a jakakoli nemoc ci jen nachlazeni rika neočkovt. tak držím palce at je maly co nejdrive zdravy. Co se tyka zubu, mne ma lekarka tvrdi, ze teplot na 38 není nidy ze zubu, že je to tím kdy v období růstu zubů si dítě strká ručičky více do ust tak si tam muže zanes infekci a tím padem je to reakce těla na nějakou infekci která v těle probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek