Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Šája
Každopádně, ser na nepatrné vrásky, jsi kus a máš náádhernou holčičku:-)
@Terezka s Denískem píše:čtyři kila za týden?
Já ted hubnu a ma dole za týden 4 kila a je mi fajn..
@vinnie píše: šáji, hoď mi motivačně tu tvou výchozí pls:-)já ji prošvihla:-)
jj moment
@vinnie píše:
Mě stob vyplivl dnes, že mám mít příjem 6600Kj..no zdá se mi to nějak moc, nejsem zvyklá tolik jíst, něco na tom bude, že tlustí jsou podviživení:-)
není to moc. já hubla na začátku při 7 tisících ![]()
@vinnie píše:
@Šája
Každopádně, ser na nepatrné vrásky, jsi kus a máš náádhernou holčičku:-)
seru a díky ![]()
jdu ti hodit tu hrůzu nechutnou
A jěště k těm kozám - já mám te´d nějaké F nebo ještě víc, ale to jsou fakt kozy, ze kterých nic není, nemají tvar, nic..takže když budou pryč a místo nich menší, ale hezčí..doufám, že se manžel zaraduje:-)
@vinnie nechci ti kazit iluze, ale já měla megakozy a ted? ted mám malý hnusný vycuclý pytlíky od čaje. ani gram tuku v nich, jen hnusná kůže. fakt hnus.
Ovšem moje slabina byl vždycky pohyb..nyní se proto zaměřuju právě na něj, myslíte, že rychlochůze + plavání, kombinované s akvaerobikem je v pohodě? posilovnu právě nesnáším..
@Šája
no, tak to jsem ráda, že to tu manžel nečte, protože by mi s jistotou přinesl zítra bonbošku:-)
@vinnie píše:
@Šája
no, tak to jsem ráda, že to tu manžel nečte, protože by mi s jistotou přinesl zítra bonbošku:-)
Nečetla jsem diskuzi, ale byla jsem svědkem, kdy kamarádka rodila v polovině prosince 2012 a v den porodu měla přes 100kg (ale ona nikdy nebyla nějak moc hubená). Tak si třískla do stolu a začala každý den 30 minut jezdit na rotopedu - Novoroční předsevzetí, upravila trošku i jídelníček. Každé ráno co se probudila, zajezdila si 5-10 minutek na probuzení a přes den, jak mimino spalo, tak těch 30 minut. No a na nějakou oslavu, která byla snad koncem května 2013, měla něco málo přes 60kg ![]()
Ale držela i nějaké půsty (1× v týdnu na bylinkových čajích) - já to teda taky zkoušela, ale večer jsem chtěla sežrat celou ledničku ![]()