Je reálné shodit 30kg do léta kvůli svatbě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
8.1.14 18:34

@Svandu mco pěkné recepty, něco si obšlehnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.1.14 19:07

@vinnie co se týče tuků, výborné jsou neloupané dýnové semínka!!! Tak si kup a zobej, taky vlašské ořechy, nebo dej více olivového oleje (jedna polévká lžíce představuje 7 g)..třeba si to zkusně nejdřív zadej do STOBU a uvidíš co to udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
8.1.14 19:15
@tetma píše:
@Janiiska aha zeleniny je víc druhů :lol:
batáta je toto.http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/bataty-patri-mezi-nejvyzivnejsi-zeleninu/

podívám se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
8.1.14 19:18

@Janiiska
Jestli máš ráda rychlá jídla, tak zkus třeba bulgur, jáhly. Já to jím pořád. Buď osmahnu na česneku maso, zeleninu a pak to tam hodím a nechám povařit. Nebo jáhly vařím s květákem, mrkví a pak na to dám kousek másla. Je to v jedné pánvi, za půl hoďky hotovo.
Jsem líná vyvařovat, dělám si to na tři dny a je po starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
8.1.14 19:22

@Katchus děkuji,zkusím si ty jídla některý den uvařit. :) Taky dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
8.1.14 19:34

Holky díky za tipy. Já chválím kalorickétabulky. cz Jen moc nerozumím té hodnotě. Napsalo mi to že příjem má být 6450kJ a já mám dnes 5000Kj (po odečtu sportovní aktivity) To znamená, že mám ještě jíst? Chápu to tak? Prosím poraďte.
A dále taky, jako všechny aktivity tam mám psát?

Caro mi to napsalo, že nezná :think:
A když mám hovězí guláš s celozrn. těstovinou, tak mám napsat hovězí guláš? nebo hov. maso+testoviny?
DěKUJI :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
8.1.14 19:36

@BabyBella Já jsem taky na těch kalorických tabulkách. podle mě by jsi měla ještě něco sníst, ale já taky nesplňuji a mám pocit, že pořád jím. :( Ale už jsem zhubla kilo.

• Citovat
  • Upravit
19609
8.1.14 19:38
@BabyBella píše:
Holky díky za tipy. Já chválím kalorickétabulky. cz Jen moc nerozumím té hodnotě. Napsalo mi to že příjem má být 6450kJ a já mám dnes 5000Kj (po odečtu sportovní aktivity) To znamená, že mám ještě jíst? Chápu to tak? Prosím poraďte.
A dále taky, jako všechny aktivity tam mám psát?Caro mi to napsalo, že nezná :think:
A když mám hovězí guláš s celozrn. těstovinou, tak mám napsat hovězí guláš? nebo hov. maso+testoviny?
DěKUJI :srdce:

Ano máš se ještě napapkat :pankac: Asi nebude stačit jen napsat maso, chtělo by to ten guláš, přece jen je v tom mouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
8.1.14 19:41

@smoulinka71 si dobrá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
8.1.14 19:41

@Katchus Jo, děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
8.1.14 19:47
@BabyBella píše:
@smoulinka71 si dobrá :potlesk:

Však už to dodržuji 6 dní. A je mi dobře. Nejhorší na tom je, že já vůbec nemám hlad. Klidně bych jedla méně, ale pak zas ty stavy, že dostaneš šílenej hlad a jdeš sníst na co přijdeš. Já jsem takhle ještě nikdy nehubla, vždycky jsem držela drastickou dietu a shubla 20 kg do dvou měsíců.

• Citovat
  • Upravit
2873
8.1.14 19:59

@smoulinka71 Jo, já musím něco sníst ale jsem plná. tak fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
8.1.14 20:10

@BabyBella @smoulinka71 holky kde si zapisujete na kalorických tabulkách co jste za ten den snědly? Já jsem to tam hledala a nenašla. Na co kliknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
8.1.14 20:11
@BabyBella píše:
@smoulinka71 Jo, já musím něco sníst ale jsem plná. tak fakt nevím

Já už bych dnes nejedla a zítra si to zkus navrhnout spíš dřív.

• Citovat
  • Upravit
4214
8.1.14 20:17

Už jsem na to přišla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat