Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@vinnie co se týče tuků, výborné jsou neloupané dýnové semínka!!! Tak si kup a zobej, taky vlašské ořechy, nebo dej více olivového oleje (jedna polévká lžíce představuje 7 g)..třeba si to zkusně nejdřív zadej do STOBU a uvidíš co to udělá
@tetma píše:
@Janiiska aha zeleniny je víc druhů
batáta je toto.http://zdrava-vyziva.doktorka.cz/bataty-patri-mezi-nejvyzivnejsi-zeleninu/
podívám se ![]()
@Janiiska
Jestli máš ráda rychlá jídla, tak zkus třeba bulgur, jáhly. Já to jím pořád. Buď osmahnu na česneku maso, zeleninu a pak to tam hodím a nechám povařit. Nebo jáhly vařím s květákem, mrkví a pak na to dám kousek másla. Je to v jedné pánvi, za půl hoďky hotovo.
Jsem líná vyvařovat, dělám si to na tři dny a je po starosti.
@Katchus děkuji,zkusím si ty jídla některý den uvařit.
Taky dobrý nápad.
Holky díky za tipy. Já chválím kalorickétabulky. cz Jen moc nerozumím té hodnotě. Napsalo mi to že příjem má být 6450kJ a já mám dnes 5000Kj (po odečtu sportovní aktivity) To znamená, že mám ještě jíst? Chápu to tak? Prosím poraďte.
A dále taky, jako všechny aktivity tam mám psát?
Caro mi to napsalo, že nezná ![]()
A když mám hovězí guláš s celozrn. těstovinou, tak mám napsat hovězí guláš? nebo hov. maso+testoviny?
DěKUJI ![]()
@BabyBella Já jsem taky na těch kalorických tabulkách. podle mě by jsi měla ještě něco sníst, ale já taky nesplňuji a mám pocit, že pořád jím.
Ale už jsem zhubla kilo.
@BabyBella píše:
Holky díky za tipy. Já chválím kalorickétabulky. cz Jen moc nerozumím té hodnotě. Napsalo mi to že příjem má být 6450kJ a já mám dnes 5000Kj (po odečtu sportovní aktivity) To znamená, že mám ještě jíst? Chápu to tak? Prosím poraďte.
A dále taky, jako všechny aktivity tam mám psát?Caro mi to napsalo, že nezná
A když mám hovězí guláš s celozrn. těstovinou, tak mám napsat hovězí guláš? nebo hov. maso+testoviny?
DěKUJI
Ano máš se ještě napapkat
Asi nebude stačit jen napsat maso, chtělo by to ten guláš, přece jen je v tom mouka.
@BabyBella píše:
@smoulinka71 si dobrá
Však už to dodržuji 6 dní. A je mi dobře. Nejhorší na tom je, že já vůbec nemám hlad. Klidně bych jedla méně, ale pak zas ty stavy, že dostaneš šílenej hlad a jdeš sníst na co přijdeš. Já jsem takhle ještě nikdy nehubla, vždycky jsem držela drastickou dietu a shubla 20 kg do dvou měsíců.
@smoulinka71 Jo, já musím něco sníst ale jsem plná. tak fakt nevím
@BabyBella @smoulinka71 holky kde si zapisujete na kalorických tabulkách co jste za ten den snědly? Já jsem to tam hledala a nenašla. Na co kliknout?
@BabyBella píše:
@smoulinka71 Jo, já musím něco sníst ale jsem plná. tak fakt nevím
Já už bych dnes nejedla a zítra si to zkus navrhnout spíš dřív.