Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Svandu píše:
Kafe neni problem, pokud nemas vysoky tlak, ale musis o to vic pit. Na kazdy salek kavy + 0,5l vody. Takze pokud bezne pijes 2l vody a das 2 kafe, tak musis vypit ty 3 litry vody aspon. A totez s cernym cajem, proto lepsi pit ovocne nebo bylinkove..
Jo to chápu, napadlo mě, jestli to nějak neblbne metabolismus. Četla jsem, že kofein naopak nevadí, ale ono se toho napíše, že ![]()
Jinak zkoukla jsem blog a ten poslední článek o výživě ![]()
@ady01 píše:
@Katchus víš co, já, že kafe nepiju tak jsem to tak nějak napsala, ale kdysi jsem četla, že kofein rozhodí trávení, odvodnuje tak proto.
Já bych bez kafe usnula za chůze ![]()
Ahoj holky.
Tuhle diskuzi vice mene sleduji od jejiho zalozeni. A je pro me docela motivacni. Dekuji za ni.
Zaregistrovala jsem se na kalorickych tabulkach, ale nejak tomu nerozumim. Nastavim vysku, vahu, cilovou vahu… Nejakou aktivitu (dala jsem jen lehce aktivni, nic nejak extra nepodnikam, pridam az zacnu).
Ale mela jsem tam sledovani prijmu kalorii vzhledem k predepsanemu jen dnes. Kdyz jsem doplnila vcerejsi den a zacla psat zitrek, tak nic.
Zadala jsem tedy rucne do vlastnich hodnot to, co jsem mela v prehledu. Ale nic???
Jsem asi antitalent.
Omlouvam se za anonymitu, ale verejne psat fakt nechci, z vice duvodu, ale hlavne z hruzne me vahy. Na muj vek tim spis. Potrebuji zhubnout hodne. Prozatim jsem si dala cil 15kg. A chci natrvalo. Tak nejak se zda, ze to v hlave konecne secvaklo a uzralo tim spravnym smerem. I vlivem nakukovani sem.
Saja je nehorazne motivacni.
Holky tak po večeři a druhé večeři mám:
Bílkoviny 97 %
Sacharidy 101 %
Tuky 77 %
Vláknina 102 %
A příjem:
Celkem 6 556 kJ z 6 985 kJ
To už celkem jde ne?
Bohužel pitný režim je bída
1,8litrů z 2,5 litrů
to musím vypilovat
Anonymní ja ti nerozumím. Ja tam píšu denně, skoro po každém jídle, co jím. ![]()
@simasla Si dobrá.
Chci být zvědavá, jestli budeš mít za týden kilo dolů. Není to sice moc, ale lepší 4kg za měsíc dolů, než 4 kila nahoru. Holky nezaložíme si soukromou skupinu se šájou?
Ahoj holky, můžu se prosím přidat. Začala jsem a stále v tom plavu:):)Potřebuji dát dolů aspoň 20kg kdybych dala 30kg jsem nadmíru spokojená. HLtám tady každé písmenko, aby mě něco neuniklo:)
@BabyBella píše:
@smoulinka71 joo
Tak zkusíme založit nějakou diskuzi, dělala jsi to někdy?
@vercadr píše:
Ahoj holky, můžu se prosím přidat. Začala jsem a stále v tom plavu:):)Potřebuji dát dolů aspoň 20kg kdybych dala 30kg jsem nadmíru spokojená. HLtám tady každé písmenko, aby mě něco neuniklo:)
Jasně jsi vítána. ![]()
@smoulinka71 …díky,jsem ráda, že jsem tyto stránky objevila. Strašně mě to nakopává a věřím, že to zvládnu:)