Je reálné shodit 30kg do léta kvůli svatbě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
10.1.14 12:50

Je fakt, že diskuze může být inspirační, tak bych taky nechala otevřenou, ale ráda bych se vyhla nějakému hromadnému zapisování kilogrymů a cenťáků obvodů do tabulek, jako je tomu v jiných hubnoucích diskuzích.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
10.1.14 12:58
@tetma píše:
@Janiiska jde obojí na jednou, ale jestli tě kardio baví nic nenamítám, jen píšeu z vlastní zkušenosti, to posilování je taky důležité…

proč je na začátku důležité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.1.14 13:19

@vinnie
přesně tak - mluvíš mi z duše… taky bych to nechala otevřené - kvůli inspiraci, ale pokud se někdo chce zapisovat -třeba kvůli motivaci - tak ať použije soukromou :)
Já se za sebe stydím a myslím, že by mi zatím moc nepomohlo zveřejnit všechna ta šílena trojmístná čísla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280

Už jste mrkli na recepty na stobu? něco vypadá vyloženě lákavě, jsem ráda, že mé oblíbené jídlo - kuře s nádivkou se dá udělat i v light verzi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
10.1.14 13:24
@vinnie píše:
Je fakt, že diskuze může být inspirační, tak bych taky nechala otevřenou, ale ráda bych se vyhla nějakému hromadnému zapisování kilogrymů a cenťáků obvodů do tabulek, jako je tomu v jiných hubnoucích diskuzích.. :oops:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
10.1.14 13:29

Holky, taky jsem nakukovatelka a zhubnu už cca půl roku- od října bez změny, tak jsem začala 29.12 cvičit Shauna T. a zapisovat do kalorických tabulek a dnes mám trochu krizi :oops: Co se týká jídla.. Naštěstí doma žádná mňamka není, ale.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.1.14 13:36

Holky, nějak jsem to dnes nevychytala. Mám už 100% tuků, 98% bílkovin, ale málo sacharidů…asi je blbost dohánět sacharidy odpoledne, že?…Bohužel jsem si šoupla k obědu do salátu zottarellu a ta má dost tuků a dopoledne jsem nedala moc ovoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
10.1.14 13:43

Já sem nakukuju, zatím jsem nepřispívala, ono tak nějak není čím :oops: nabrala jsem cca 10 kilo co jsem přestala kouřit, teď mám pro změnu období stresu a nervu, tak toho moc nesním, ale co sním tak se asi hned uloží, tak hned jak se to vše vyřeší tak doufám že začnu hubnout, teorii mám načtenou i díky vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
10.1.14 13:53

Zdravím, mohu mezi Vás? Hubnu týden a to tak, ze jim vše, jsem jen bez pečiva. Jím tak 6×-7× denně ( chodím spát pozdě) a 5× týdně slapu na rotopedu 30 min. Víc není potřeba už to mám vyzkousene. Dole mám 1,200g. Což me nakoplo. Chtěla bych co tyden to kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
10.1.14 13:55
@Bunnies píše:
Holky, nějak jsem to dnes nevychytala. Mám už 100% tuků, 98% bílkovin, ale málo sacharidů…asi je blbost dohánět sacharidy odpoledne, že?…Bohužel jsem si šoupla k obědu do salátu zottarellu a ta má dost tuků a dopoledne jsem nedala moc ovoce…

mám nápad, za sto bodou:-)lupni si dvě dvojdecky vína a cajk:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
10.1.14 13:58
@Bunnies píše:
Holky, nějak jsem to dnes nevychytala. Mám už 100% tuků, 98% bílkovin, ale málo sacharidů…asi je blbost dohánět sacharidy odpoledne, že?…Bohužel jsem si šoupla k obědu do salátu zottarellu a ta má dost tuků a dopoledne jsem nedala moc ovoce…

Jak to děláš? :-) Já mám opačný problém - málo tuků, zato sacharidů moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
10.1.14 14:04
@Madel píše:
Jak to děláš? :-) Já mám opačný problém - málo tuků, zato sacharidů moc :-)

přesně, já furt mám málo tuků..ale to mám asi mindrák z těch mých věčných diet..že se bojím si dát sýr apod..už jsem si aj vymyslela na snídani vajíčko a ke sváče sýr a tuků furt málo..bílkoviny a sacharidy ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
10.1.14 14:09

Ahoj holky,
já jsem sice cca před čtyřmi lety hubla jinak, přesto to teď asi zkusím na základě vašich doporučení s tím STOBem ;).
Ale třeba tohle někdo neznáte? OMG dieta
Ona to teda bude asi novinka, jen by mě zajímalo, co je to zase za „zázrak“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
10.1.14 14:10

@vinnie No já mám dneska už vymyšlený, navážený a zapsaný jídelníček až do večera a ty tuky na mě pořád blikají červeně. Přitom všeho ostatního mám + - 3% okolo tý stovky. Tak já nevim, asi si dám panáka oleje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková