Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Je fakt, že diskuze může být inspirační, tak bych taky nechala otevřenou, ale ráda bych se vyhla nějakému hromadnému zapisování kilogrymů a cenťáků obvodů do tabulek, jako je tomu v jiných hubnoucích diskuzích.. ![]()
@tetma píše:
@Janiiska jde obojí na jednou, ale jestli tě kardio baví nic nenamítám, jen píšeu z vlastní zkušenosti, to posilování je taky důležité…
proč je na začátku důležité?
@vinnie
přesně tak - mluvíš mi z duše… taky bych to nechala otevřené - kvůli inspiraci, ale pokud se někdo chce zapisovat -třeba kvůli motivaci - tak ať použije soukromou ![]()
Já se za sebe stydím a myslím, že by mi zatím moc nepomohlo zveřejnit všechna ta šílena trojmístná čísla
Už jste mrkli na recepty na stobu? něco vypadá vyloženě lákavě, jsem ráda, že mé oblíbené jídlo - kuře s nádivkou se dá udělat i v light verzi:-)
@vinnie píše:
Je fakt, že diskuze může být inspirační, tak bych taky nechala otevřenou, ale ráda bych se vyhla nějakému hromadnému zapisování kilogrymů a cenťáků obvodů do tabulek, jako je tomu v jiných hubnoucích diskuzích..
Holky, taky jsem nakukovatelka a zhubnu už cca půl roku- od října bez změny, tak jsem začala 29.12 cvičit Shauna T. a zapisovat do kalorických tabulek a dnes mám trochu krizi
Co se týká jídla.. Naštěstí doma žádná mňamka není, ale.. ![]()
Holky, nějak jsem to dnes nevychytala. Mám už 100% tuků, 98% bílkovin, ale málo sacharidů…asi je blbost dohánět sacharidy odpoledne, že?…Bohužel jsem si šoupla k obědu do salátu zottarellu a ta má dost tuků a dopoledne jsem nedala moc ovoce…
Já sem nakukuju, zatím jsem nepřispívala, ono tak nějak není čím
nabrala jsem cca 10 kilo co jsem přestala kouřit, teď mám pro změnu období stresu a nervu, tak toho moc nesním, ale co sním tak se asi hned uloží, tak hned jak se to vše vyřeší tak doufám že začnu hubnout, teorii mám načtenou i díky vám ![]()
Zdravím, mohu mezi Vás? Hubnu týden a to tak, ze jim vše, jsem jen bez pečiva. Jím tak 6×-7× denně ( chodím spát pozdě) a 5× týdně slapu na rotopedu 30 min. Víc není potřeba už to mám vyzkousene. Dole mám 1,200g. Což me nakoplo. Chtěla bych co tyden to kilo.
@Bunnies píše:
Holky, nějak jsem to dnes nevychytala. Mám už 100% tuků, 98% bílkovin, ale málo sacharidů…asi je blbost dohánět sacharidy odpoledne, že?…Bohužel jsem si šoupla k obědu do salátu zottarellu a ta má dost tuků a dopoledne jsem nedala moc ovoce…
mám nápad, za sto bodou:-)lupni si dvě dvojdecky vína a cajk:-)
@Bunnies píše:
Jak to děláš?
Já mám opačný problém - málo tuků, zato sacharidů moc ![]()
@Madel píše:
Jak to děláš?Já mám opačný problém - málo tuků, zato sacharidů moc
přesně, já furt mám málo tuků..ale to mám asi mindrák z těch mých věčných diet..že se bojím si dát sýr apod..už jsem si aj vymyslela na snídani vajíčko a ke sváče sýr a tuků furt málo..bílkoviny a sacharidy ok..
Ahoj holky,
já jsem sice cca před čtyřmi lety hubla jinak, přesto to teď asi zkusím na základě vašich doporučení s tím STOBem
.
Ale třeba tohle někdo neznáte? OMG dieta
Ona to teda bude asi novinka, jen by mě zajímalo, co je to zase za „zázrak“ ![]()
@vinnie No já mám dneska už vymyšlený, navážený a zapsaný jídelníček až do večera a ty tuky na mě pořád blikají červeně. Přitom všeho ostatního mám + - 3% okolo tý stovky. Tak já nevim, asi si dám panáka oleje ![]()