Je reálné shodit 30kg do léta kvůli svatbě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
11.1.14 22:58
@jiji píše:
@BabyBella víc zeleniny a víc pít… to by snad mohlo pomoct. Jinak nevím… taky možná si tělo chvíli bude zvykat na jinou stravu a projeví se to i takhle, těžko říct, snad nepíšu bláboly :nevim:

Taky jsem četla, že když se přejde na jinou, zdravou, stravu, tak u těla dochází k nějakému procesu, kdy se vyrazí třeba opary nebo stav jako chřipka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.1.14 23:00
@Renatt píše:
Já vím, ale vydržet ty první dva dny:-(

Hele vydrž :hug: Já jedu dneska třetí den a konečně přešly chutě na jídlo. Do večeře jsem se musela nutit. Sladké mě zajímá jen po obědě, jinak se držím a cítím, že je to lepší a lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 23:03

Katchus, diky. Asi se nezhroutim, ze nebude ulozeno z ceho se sklada voda s citronem. Nenapadlo me na to kliknout. No Evza, no.
Teda mohla bych to vzit jako tak, ze Evza je ta hodnekilova osoba, kterou jsem ted. Ji pak zahodim, az to zmenim. To je docela velka motivace :D

• Citovat
  • Upravit
14662
11.1.14 23:05
@Anonymní píše:
Katchus, diky. Asi se nezhroutim, ze nebude ulozeno z ceho se sklada voda s citronem. Nenapadlo me na to kliknout. No Evza, no.
Teda mohla bych to vzit jako tak, ze Evza je ta hodnekilova osoba, kterou jsem ted. Ji pak zahodim, az to zmenim. To je docela velka motivace :D

Evžo;-) tak se zaregistruj;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
11.1.14 23:08
@Katchus píše:
Hele vydrž :hug: Já jedu dneska třetí den a konečně přešly chutě na jídlo. Do večeře jsem se musela nutit. Sladké mě zajímá jen po obědě, jinak se držím a cítím, že je to lepší a lepší.

Dnes jsem byla téměř vzorná, ale šíleně mě bolela hlava, bylo mi až na zvracení, tak jsem ani chutě neměla;-)
Zítra mám v plánu řízky, ale já si asi upeču maso na bramborech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
11.1.14 23:10
@BabyBella píše:
Me je zle od žaludku, mam hlad a problémy se stolici. Nechápu.:-(

První krize, zkus si dát studené pivo a zaspat to, zítra bude líp;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
12.1.14 08:16

@jiji @Katchus diky. Snad se to srovná. Spíš ta stolice není jako vždy ale uvidíme. Vcera jsem byla plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
12.1.14 08:18
@Katchus píše:
Hele vydrž :hug: Já jedu dneska třetí den a konečně přešly chutě na jídlo. Do večeře jsem se musela nutit. Sladké mě zajímá jen po obědě, jinak se držím a cítím, že je to lepší a lepší.

Ja taky:-) jim zdrave od 8. Chci se vážit tak 1× měsíčně, nejde mi ani o vahu ale o cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
12.1.14 08:20

@Renatt diky :-) pivo tu nemám. A je dnes lépe. ocistuji střeva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
12.1.14 09:06

Dobré ráno,
jednu Evžu znám… je hubeňour :mrgreen:
@BabyBella to je fajn, že je ti lépe, už to bude jen a jen lepší, uvidíš! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
12.1.14 09:34

Když se přidá zelenina, tak člověk může mít problémy s nadýmáním a průjmy, pokud to je teda ten tvůj problém. ale to se upraví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.14 09:43

Jiji, tak ze bych Evzu vzala spis jako motivacni cil?
Baby Bello, fajn, ze je ti lip.

• Citovat
  • Upravit
472
12.1.14 11:12

Ahoj holky - včera jsem nestíhala napsat jídelníček, ale kalorické tabulky byly spokojeny i s procházkou, která byla asi na 2 hodiny :)
A dneska jsem se zvážila a koukala jsem, vím, že je to brzy, ještě to není ani týden. Začala jsem ve středu, ale čučela jsem jako puk. Mám o 1,5 kg méně - i když to nejspíš bude většinou voda, kterou už nezadržuji, podle toho jak chodím stále čůrat. Ale potěší to.
Nicméně já tedy na sladké chuť mívám - odpoledne velikou, včera jsem jí zahnala pomerančem, ale jak dlouho to vydržím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.1.14 14:12

Jinak dnešní oběd byla velká improvizace. Jarda pekl husu se zelím a domácí bramborové knedlíky. A co já měla jako vymyslet… no nechala jsem si dát stranou jedno prsíčko bez kůže a vytvořila jsem:
Husí prso se zázvorem, česnekem a medem s bramborou a dušenou zeleninou.
Normálně labůžo to bylo, ani jsem to nečekala a když jsem koukla na kalorickou hodnotu husích prs bez kůže - tak je to jen 580 KJ na 100g - takže to zase tak strašné nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
12.1.14 14:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat